Arkadaşlar öncelikle bu siteyi kuran arkadaşımıza ve yorumlarıyla platforma renk katan çok değerli dostlarımıza teşekkür ederim. Kalbimin sesini dinleyerek dün Asuman Hanım’a ekimi yaptırdım. Sadece anestezi bölümünde birazcık ağrı oldu. Köklerin rahat gelmesi işin sıvı ile şişirme işlemine başladılar. Asuman Hanım’ın asistanı 3 kadın arkadaşımız vardı onlar kökleri topladılar Asuman Hanım’ın kontrolünde, Kanal açma işlemini Asuman Hanım direkt kendi yaptı, yemek yedikten sonra doldurma olayı başladı. Saç köklerimin uzun olduğunu güzel göründüğünü söylediler kaliteli demek istediler herhalde birçok 3’lü 4’lü Hatta 5’li greft olduğunu söylediler en azından mutlu oldum toplamda 4000 greft ekim yapıldı. İlaçları da toplam 350 TL’ye aldım. Akşamına yakın bir otelde kaldım, bugün pansuman için gittim ve ilk yıkamayı yaptırdım. Sadece şampuan kullanmam gerektiğini losyona hava sıcaklığından ve yağlandırmasından dolayı 8. 9. gün kabuk dökümünde başlamam gerektiğini söylediler. Değerli yorumlarınızı bekliyorum. Sizlere birkaç sorum var cevaplarsanız sevinirim (:
1. Minoxili pek tercih etmiyorum dedim ama kullanmalısın en az 5 6 ay kan dolaşımını hızlandıracaktır dedi. Ne yapmalıyım ille şart mı ?
2. Proscar kullanıyorum, Doktor Hanım haftada 3 defa kullansan faydasını görürsün Avrupa’da ki doktorlar da bu şekilde öneride bulunuyor dedi. Xpecia ve Proscar aynı anda kullanılır mı sevgili dostlar ayrıca biotin almaya gerek var mı bunları kullanırken ?
3. Fotoğraflardaki ilaçlar dışında mutlaka al diyeceğiniz ilaç var mıdır ?
4. Donör bölgeye kremi sürtükten sonra ne kadar beklemeli miyim ödem korkusuyla hemen yatmak istiyorum da
Teşekkür ederim şimdiden