Gönderen Konu: ASUMAN HAİR/ 4000 GREFT / 01.07.2020 / YAŞ: 27  (Okunma sayısı 31538 defa)

Öğretmen09

• Full Member
Ynt: ASUMAN HAİR/ 4000 GREFT / 01.07.2020 / YAŞ: 27
« Yanıtla #31 : 04 Temmuz 2020, 19:52:03 »
Hayırlı olsun ekim güzel olmuş. Benim açıklığımda sizinki ile aynı gelişmeleri bizlerle paylaşırsanız çok mutlu olurum. Bende şakak kısımlarına ekim yaptircam yakında inşallah

Estağfurullah tabii ki Ersin Bey sık sık paylaşırım inşallah hayırlısı olur sizin için de😊
« Son Düzenleme: 04 Temmuz 2020, 20:17:34 Gönderen: Öğretmen09 »

Öğretmen09

• Full Member
« Yanıtla #32 : 04 Temmuz 2020, 19:54:09 »
3. Gün

kenanmed

• Full Member
« Yanıtla #33 : 04 Temmuz 2020, 22:02:53 »
Ya kardeşim bak, yaşın itibariyle sana kardeşim diyorum, yazdıklarına bakılırsa, beni anladığını yada Anlayacağını Sanmıyorum, tartışma tercihimi, Beni Anlayabilen insanlardan yana kullanmayı Seçiyorum, prensibim Bu yönde..

Ve Seninle tartışmayı bırakıyorum, Çünkü burası Forumun Genel sohbet Yada Tartışma bölümüde Değil, Arkadaş Burada Sürecini Paylaşmış, Hayırlı olmasını Diliyorum, Sana da Verdiğin kararlarla Fikirlerinle Ve yaptığın Seçimlerle Hayatında Mutluluklar dilerim, Bol Şans.. (^_^)

güzel dilekleriniz için teşekkür ederim  .

Jamesbond

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #34 : 04 Temmuz 2020, 22:13:33 »
- Minoxidili de bana önerenler hep dermatologlar oldu zaten . Kendim çömez olduğum zamanlar başkalarının aklıyla iş yapıp başladım ve bırakmak kolay olmadığı için uzun zamanlar kullanmak zorunda kaldım. Forumda da birçok yerde zaman içinde kullanımla tolerans geliştiğinden ve girilen cyclelarla saçların ne hale geldiğinden ve ne kadar pişman olduğumdan bahsettim. Arayıp altın bulmuş gibi eski postlarımı çıkarmanıza baya şaşırdım doğrusu

Galiba siz de minoxil kullancısısınız ve ana endikasyonu aga olmayan bu ilacı ömür boyu kullanmayı falan düşünüyorsunuz o yüzden galiba bu celallenme :D Umarım mutlu olursunuz ama bir işe giriştiyseniz sırf siz işin içindesiniz diye başkalarını da o çukura sokmaya çalışmayın. Ben kullandım ve gördüm , asla ama asla kimseye önermem .

Üslup meselesine gelince bu işten yüz binler kazanan kişilerin böylesine basit yollarla insanların gözünü boyamasına evet sert çıkarım kimseye de hesap verecek değilim ayrıca kimseyi kıracak bir söz söylemedim kimseye de en ufak bir hakaret etmedim burada polyanacılık oynayıp milleti yanlış yollara sevk etmeyin.

Ha bir de şu " sonuçları ortada" klişesini bir kenara koymanı öneriyorum , ne yani bizim mi haberimiz yok da istatistiki bir veri analizi yaptın ? Kullanıp da mutlu olanların kaçı buraya yazıyor rezil olanların kaçı yazmıyor biliyor musun ? Genel bir problem bu kendini otör ilan etme .
Tartışmayı tekrar başlatmak olrak algılanmasın kesinlikle, Kenan merakımdan soruyorum tecrübe edindiğin için, yalnız sprey kullanımın var olan saçlarını korumak için miydi yoksa geçirdiğin herhangi bir ekim sonrası destekleyici takviye olarak mı kullanmaya başlamıştın

kenanmed

• Full Member
« Yanıtla #35 : 05 Temmuz 2020, 01:17:37 »
Tartışmayı tekrar başlatmak olrak algılanmasın kesinlikle, Kenan merakımdan soruyorum tecrübe edindiğin için, yalnız sprey kullanımın var olan saçlarını korumak için miydi yoksa geçirdiğin herhangi bir ekim sonrası destekleyici takviye olarak mı kullanmaya başlamıştın

Ekimden bağımsız kullandım , 3 kere başlayıp bıraktım . 2. seferde toplam 4 -5 aylık bir kullanımdan sonra bıraktım ve en fazla kayıp belki o zaman olmuştu :)

Jamesbond

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #36 : 05 Temmuz 2020, 02:07:09 »
Ekimden bağımsız kullandım , 3 kere başlayıp bıraktım . 2. seferde toplam 4 -5 aylık bir kullanımdan sonra bıraktım ve en fazla kayıp belki o zaman olmuştu :)
Teşekkür ederim dostum :)

Öğretmen09

• Full Member
« Yanıtla #37 : 06 Temmuz 2020, 18:57:38 »
5. Gün

Arkadaşlar şu an bir sıkıntım yok halim keyfim iyi epey kurudu artık yaralar, kafamda iltihap vs gibi şeyler çıksaydı kendini belli ederdi galiba şimdiye kadar değil mi ? Memletime dönmek istiyorum otobüs yolculuğunda  bir sıkıntı olur mu sizce ?

Öğretmen09

• Full Member
« Yanıtla #38 : 08 Temmuz 2020, 16:29:06 »
Ekim gününü de sayarsak 7. Gün

Not: Bu arada Asuman Hanım Şakak için sadece tekli greftleri kullanıyor ve kesiyor o şekilde ekim yapıyor

secretservice

• Hero Member
« Yanıtla #39 : 08 Temmuz 2020, 17:15:05 »

sen zaten burada kendi kendini imha etmişsin dostum, asuman hanım ekimden sonra ekilen saçların daha çabuk ve daha fazla çıkması için öneriyor minox içeren ilaçları ve bırakınca ekim yapılan saçlara zararı olmucağını söylüyor, he illa kullanmıcam diyene de kesinlikle al kullan demiyor.

ayrıca ne minox ne xpecia ne finas bunların hiç birisinin birbirinden farkı yok, farkı var diyen adam yalan konuşuyodur, ne anlamda farkı yok diye sorarsan dökülmekte olan saçlarını korur veya çıkış sağlar ancak bu tür ilaçları kullanmayı bıraktığın an hem çıkarttığı saçlar dökülür hem de geride olan saçların dökülmeye devam eder olay bundan ibaret, kullanıpta kalıcı çözüm üreten ilaç varsa buyursun gelsin söylesin kimse saç ektirmez zaten o zaman herkes o ilacı kullanır.

bu arada ekiminiz hayırlı olsun hocam, sancılı süreçtesin şuan, kabuklar kurumaya başlamış bir kaç gün sonra döküme başlarsın, kabukları dökünce zaten normal hayatına geri dönüyosun bana göre en zor süreç şu ilk 15 gün sonrası kolay, inşallah sonuçtan mutlu olursunuz

Öğretmen09

• Full Member
« Yanıtla #40 : 08 Temmuz 2020, 17:22:38 »
sen zaten burada kendi kendini imha etmişsin dostum, asuman hanım ekimden sonra ekilen saçların daha çabuk ve daha fazla çıkması için öneriyor minox içeren ilaçları ve bırakınca ekim yapılan saçlara zararı olmucağını söylüyor, he illa kullanmıcam diyene de kesinlikle al kullan demiyor.

ayrıca ne minox ne xpecia ne finas bunların hiç birisinin birbirinden farkı yok, farkı var diyen adam yalan konuşuyodur, ne anlamda farkı yok diye sorarsan dökülmekte olan saçlarını korur veya çıkış sağlar ancak bu tür ilaçları kullanmayı bıraktığın an hem çıkarttığı saçlar dökülür hem de geride olan saçların dökülmeye devam eder olay bundan ibaret, kullanıpta kalıcı çözüm üreten ilaç varsa buyursun gelsin söylesin kimse saç ektirmez zaten o zaman herkes o ilacı kullanır.

bu arada ekiminiz hayırlı olsun hocam, sancılı süreçtesin şuan, kabuklar kurumaya başlamış bir kaç gün sonra döküme başlarsın, kabukları dökünce zaten normal hayatına geri dönüyosun bana göre en zor süreç şu ilk 15 gün sonrası kolay, inşallah sonuçtan mutlu olursunuz

Çok teşekkür ederim Secretservis Bey inşallah 😊

fthfth

• Sr. Member
« Yanıtla #41 : 08 Temmuz 2020, 23:17:02 »
Hayırlı olsun. Bol sabırlar dilerim kardeşim.

Saç ekimim:
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=12113.0

kenanmed

• Full Member
« Yanıtla #42 : 09 Temmuz 2020, 00:02:51 »

Dostum biraz mantıklı konuş biraz düşünerek yaz .

Bu arkadaşımızın konusundayız ve adamın hali hazırdaki saçları ekilen saçlarının kaç katı , sen bu adama minox kullandırırsan ne olacak senin kurduğun cümlelerde bunun cevabı gizli zaten .

Tahmin edeyim sen de Asuman hair de ektirdin ve minoxidil kullandın, yoksa hala mı kullanıyorsun ?

Öğretmen09

• Full Member
« Yanıtla #43 : 09 Temmuz 2020, 01:32:01 »
Hayırlı olsun. Bol sabırlar dilerim kardeşim.

Saç ekimim:
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=12113.0

Abicim teşekkür ederim senin saçları da beğendim bu arada hayırlı olsun minoxil için senin konunu da takip ediyorum hali hazırda arkadaşlar da bu konu üzerine tatlı tatlı tartışıyor :)) hala karar veremedim kullansan mı kullanmasam mı diye bakalım ne olacak 20. güne kadar bir karar veririz inşallah :))

Leonidas

• Hero Member
« Yanıtla #44 : 09 Temmuz 2020, 01:45:50 »
hocam ekimin hayırlı ugurlu olsun , şahsi düşüncemi paylasmak istiyorum , minox kullanacaksan kısa sürede değil de uzun süre kullanman lazım .
bir çok insanda ciddi anlamda saç çıkartabiliyor. ancak bildigim kadarıyla bıraktıgın zaman çıkardığından çok daha fazlasını götürüyor.
ve bunun şöyle bi sıkıntısı var , gerekirse bir ömür kullanırım dersin belki , ancak malesef bi süre sonra döngüye giriyor ve etkisini kaybediyor.
sanırım böyle bir durumda minox benzeri baska çarelere yönelmen gerekecek buda şahsen en azından benim için sancılı bi süreç seni bilmem.
bunun dışında ise çeşitli yan etkileri hatta sanıyorum kalpkrizine bile sebebiyet verebiliyomuş. yani bunlar benim şahsi görüşüm ve bildigim kadarı bu , sende araştır ondan sonra karar ver derim. belki bu yan etkilerin hiçbiri seni bulmaz , belki bıraktıgında da saçların dökülmez ben sadece bildigimi paylaştım.
şahsen ben kullanmadım , kullanmanı önerirmiyim , açıkcası risk işi değer mi değmez mi sen karar vereceksin ama bana sorsalar değmez derdim.
en güzel kararı kendın vereceksın. ama iyi araştır derim hocam.

Facebook Twitter Instagram