hocam ekimin hayırlı ugurlu olsun , şahsi düşüncemi paylasmak istiyorum , minox kullanacaksan kısa sürede değil de uzun süre kullanman lazım .
bir çok insanda ciddi anlamda saç çıkartabiliyor. ancak bildigim kadarıyla bıraktıgın zaman çıkardığından çok daha fazlasını götürüyor.
ve bunun şöyle bi sıkıntısı var , gerekirse bir ömür kullanırım dersin belki , ancak malesef bi süre sonra döngüye giriyor ve etkisini kaybediyor.
sanırım böyle bir durumda minox benzeri baska çarelere yönelmen gerekecek buda şahsen en azından benim için sancılı bi süreç seni bilmem.
bunun dışında ise çeşitli yan etkileri hatta sanıyorum kalpkrizine bile sebebiyet verebiliyomuş. yani bunlar benim şahsi görüşüm ve bildigim kadarı bu , sende araştır ondan sonra karar ver derim. belki bu yan etkilerin hiçbiri seni bulmaz , belki bıraktıgında da saçların dökülmez ben sadece bildigimi paylaştım.
şahsen ben kullanmadım , kullanmanı önerirmiyim , açıkcası risk işi değer mi değmez mi sen karar vereceksin ama bana sorsalar değmez derdim.
en güzel kararı kendın vereceksın. ama iyi araştır derim hocam.