Herkese merhabalar,
Yaşım 34. 19-20 yaşlarımdan itibaren hafif yoğunlukta dökülmeler yaşadım. Kısa sürede hızlı dökülme hiç olmadı. 2017'den bu yana ön taraflarda açılmalar artık gözle görülür hale geldi. Bu tarihlere kadar tarama biçimimle açıklığı kapatabildim. 8 gün önce 3250 greft ekim yapıldı. Süreç Şahin hoca ile deneyimlerini paylaşan arkadaşlarla aynıdı. Şahin hoca ve ekibi oldukça profesyonel, boş ümit vermeyen insanlar. Bu güne kadar ayrıntılı paylaşım yapan arkadaşlara teşekkür ederim. Hazırlık aşamasında çok yardımcı oldular. Ben de hem sizlerin fikirlerini almak için hem de kendi deneyimimi paylaşmak adına konu açmak istedim.
Şahin hoca saç tellerimin çok zayıf ve ince olduğunu söyledi. Genellikle tekli greftler çıktı. Uzunken saçlar baya yoğun-dolgun görünüyor fakat bu çok saçım olduğu içinmiş. Yine de çıkan saçlar boşluğu doldurmak için yeterli oldu sanıyorum. Zaten çok sık bir ekimden ziyade doğal bir görünüm istiyordum. Ön çizgim hep aynıydı. En kısa zamanda ekimden önceki halime dönmeyi umuyorum. Bekleme sürecinde eski halime dönersem fark edilmeden atlatırım diye umuyorum.
Değerli yorumlarınız için şimdiden çok teşekkürler.