Saç Ekimi Sonuçları
Hayırlı olsun ben sizden iki gün önce ordaydım:) tanısamadık. Evet boyun yastğı çok rahat değil ve donor alana baskı yapıyor bu doğru. Benim de donorden yastığa kan geçmişti sargı olmasına rağmen.-bu arada koray hoca saç ön çizgisi tasarımında iyidir güvenebilirsiniz. Benim fikrim de bu şekilde güzel duruyor ön çizginiz. Daha önde olunca seyreklikmartabilirdi şimdi daha yoğun gözükür.Sizi takipteyim
Sürecimiz paralel işleyecek desenize. İnceledim sizin başlığınızı hayırlı olsun, geçmiş olsun.Bu arada yastık ile ilgili klinikte anestezi uzmanı dr. bey ile kısaca konuştuk. Derin bir uykuya dalıp hastanın ekilen saçlara zarar vermemesi amaçlanıyormuş zaten
hocam ekimin cok guzel duruyor. isaretledigin bolgede minyaturlesme vardir ileride problem olmasin diye sikilastirma yapmislardir orayada. kabuklarinin seklide guzel rahat dokiceksin umarim. 👍
gayet güzel duruyor, saç dökülme patternimiz benziyor, senle aynı zamanlarda orta ve vertex e bir ekim daha yaptırırız biz
Teşekkürler. Baktım senin fotolara aramızda 20 gün kadar bir fark var. Biraz geriden takip ediyorum. Dediğin gibi aşağı yukarı benzer dökülme şekillerimiz. Koray beyin önerisiyle 1/4 proscar’a başladım. 21-22 yaşlarımda da bir süre kullanmıştım. Bildiğim kadarıyla finasterid vertex ve tepeye ön bölgeden daha fazla etki ediyor. İnşallah ikimiz için de 2. bir ekime falan gerek kalmaz. Çünkü daha 3 günden anladım ki gayet stresli ve meşakatli bir süreç. Sen kullanıyor musun finasterid?
hayır ben kullanmıyorum, 2. bir ekim düşünüyorum. ömür boyu ilaç kullanmak istemedim. birde bende hafif aksiyete var, performans anksiyetesi. bu yüzden hem mükemmeliyetçiyim hemde telaşlı bir adamım. finasterid alırsam yan etki yaşamam çok olası, sadece psikolojik bile olsa yaşarım yani. birde son 20 yılın ilacı bu ve normalde prostat tedavisinde ileri yaşlarda kullanılan bir ilaç. bir kaç medikal araştırmada doğacak çocukta bile etkileri olabileceği yazıyordu (penis gelişimi vs ile ilgili) bunlar beni tedirgin etti, evliyim ve cocuk dusunuyorum. uzerıne yukardaki kaygı problemim eklenince risk alamadım. çok mutlu bir şekilde uzun yıllar kullananlar var ama beni fikri bile soğuk denizden çıkmış hale sokuyor.
4. Yıkamadan sonra. Herşey normal değil mi beyler?