Saçınız toparlayacaktır. Tüyleri görüyosanız onlar kalınlaşıp form alacaktır. Şahsen ben kendi saçımda öyle direk siyah çıkıştan ziyade flash ile çektiğim resimlerde gördüğüm tüy şeklinde tekli çiftli tellerin siyahlaştığını gözlemledim. Yani bir kendini belli ederek siyah koyu olarak çıkıyor bir de böyle tüy şeklinde ama sonra kararıyor.
Eyv hemşerim yorun için. İnceler kalınlasırsa eğer bi bakalım gidisata👍🏻
Kardeşim ekiminin patlama olasılığı var evet ama henüz moral bozmak için gerçekten erken. Bir kere çıkan tüyler daha incecik onlar toparlanıp kalınlaşacak. O incecik tüyler güneş altında fotolara hiç çıkmıyor mesela ya da telefonla çektiğin resim ile aynadaki görünüşün arasında baya fark oluyor sende farketmişsindir. Az daha bekle canını sıkmadan hala zaman var. Birkaç ay sonra birşey olmazsa yeni çıkış yada tatmin edici kalınlaşma olmazsa patlamış der revizyon planını konuşuruz
Evet 5. Ayda da çok bir değişim olmayacak gibi şimdilik. O sebeple 6. Ayı beklemek lazım. Sonrasında önümüze bakacağız. Tsk yorum için.
dostum bence o gördügün ince saclar kullandıgın ilaç etkisiyle olabilir tüylenme şeklinde ,ekim biraz geriden geliyor gibi ama bu herkeste farklı tabi biraz daha sabredip beklemek lazım merkezle görüştünmü hiç
Merkez henüz çıkılşların yeni başladığını herkeste sürecin farklı olabileceğini beklememgerektiğinş soyledi.
İnce saçlarda ilaçların etkisi bence de vardır ama bunu ilaçları bırakmadan önce anlamak oldukça zor.