İlk planlaman ve ekimin klasik asmed. Pırıl pırıl duruyor dostum. Ben 5. Aydan itibaren meyvelerini toplamaya başladım üstelik sen gibi ekstra bişeyde kullanmadım. Kimsede ilgilenmedi ekimden sonra. Tek kelime sormadılar son 3 sayfanı okudum gerçi ama sıkma canını sabır işi bu bencede düzelecek gibi. 8.aya kadar diyor tecrübeliler. İnşallah daha erken sonuçlarını görürsün
Ekim merkezi henüz erken olduğunu söylüyor. Fakat bence ‘iyi’ olacak ekim kendini erken belli ediyor.
Ben kötü olmasın istiyorum şu an . Kurtarılcak gibi olsun da bakalım sonrasına.. çok az gelişim var şuan farkedemiyorum.
Zaten merkez artık 4. Ay değil 6. Ay fotolarımı istedi.
Hocam pozitif düşünün yeteri kadar takviye kullanıyorsunuz zaten. Doktor kontrolünde olmanız avantajdır. Biraz daha zaman geçsin öyle bakın durumunuza kaldı ki Koray hoca sonuçtan memnun kalmazsa belki kendi teklif eder bu olmamış yeniden yapılması lazımdır diye :-) Ama gayet umut var sonucunuzda.
Bu arada Finansterid ne zamandır kullanıyorsunuz ve yan etkileri için neler diyebilirsiniz? Ama açık olun lütfen :-)
Umarım revizyon gerektirmez:) hem koray hoca ugrasmaz hem ben:)
Fini ekimden bir ay once başlamıştım.
Yan etkiler çok sık olanlar isteksizlik menide sıvılaşma birde sivilcelenme sanırım.