Hocam operasyon sırasında hangi işlemleri Koray hoca yaptı acaba
Hocam koray hoca saç ekimi için gerekli olan kanalları açıyor , öncesinde asistanlar yani hemşireler greftleri topluyorlar, kanal açımı sonrasında yine hemşireler greftleri kanallara yerleştiriyorlar
şoktan saç kalıcak gibi hissediyorum, şuan ki haliyle bile asker gibi dizilmişler maşallah
inşallah sonuçta güzel olur asmed e ekim yaptırmak gerçekten ayrıcalık, keşke herkesin imkanı olsa
Çok saç kalmadı diyebilirim ama süreç olağan seyrinde o yüzden çok foto atmak istemiyorum değişiklik az:)
Ekimin çok güzel olmuş abi diyorum yaşım 21 sanırım aynı gün ekim yaptırdık süreçler aynı ama senin ekimin çok hoşuma gitti çok estetik duruyor inşallah çıkışların da böyle estetik ve güzel ve erken olur. Şok bende bitti sayılır senin de az kalmış bence maksimum 1-2 haftaya bir şey kalmaz en zor süreç şoktayken zaten. Sürecini takipteyim inşallah dilediğin saçlara kavuşursun
İletişimde kalalım yaz bana özelden resim atarız birbirimize:) ben gördüğüm asmed devrelerimle iletişim halindeyim:)
İnş çıkışlar sağlam olur
1 hafta daha bekliycem zaten dökülme yavasladı gerçi çok bişey de kalmadı:)
şoktan saç kalıcak gibi hissediyorum, şuan ki haliyle bile asker gibi dizilmişler maşallah
inşallah sonuçta güzel olur asmed e ekim yaptırmak gerçekten ayrıcalık, keşke herkesin imkanı olsa
Şoktan çok saç kalmadı ama bir kaçının ucunu siyah siyah goruyorum. Dökülcek olanlar dökülsün diye biraz sert yıkıyorum
Keşke herkesin her istediği cerraha ektirme şansı ve ekonomik gücü olsa.
İki faktör çok önemli ilki gerekli ve yeterli donör alan. İstediğin kadar paran olsun donör yoksa ekim olayı olmuyor.
Tabi ikincisi de para.. malum dovize endeksli çalışıyor bizim doktorlarımız. Alım gücümüz düşük olduğundan yurtdışındaki adamın bir kaç ayda biriktirdiği ekim parasını bizim vatandaş belki yıllar sürüyo zor biriktiriyo.
Dediğin gibi bu işte çok para harcamak dan ziyade sonuç önemli inş yüksek bi çıkış oranı yakalarım