ÖNEMLİ GÜNCELLEME: Bilgehan aydında saç nakli yaptırdım ve saç naklinin yanı sıra 1 adet igf de fiyata dahil şekilde ödeme yaptım. İstanbula çok uzak olduğum için artık igf yi adresime kargolamalarını istedim fakat normalde ben saç ektirirken 10 seansını 6000 TL ye yapıyoruz dedikleri tek seans igf yi bugün aldım. Resimde görüldüğü gibi kargodan bunlar çıktı. Birincisi ve en önemlisi IGF için gerekli olan dermastampı göndermemişler bunu bizim parayla satın almamız gerekiyormuş. Bu açıkçası bana çok doğru gelmedi. İkincisi ilk defa kullanacağım bende bilmiyorum ama bu kadarcık sıvı tek seans için işe yarar mı açıkçası bence yaramaz ama önyargılı olmamak ve denemek gerekiyor. Bunu özellikle ekim yapılmayan ve ekimden sonra iyice dökülüp açılan tepe bölgeme ve ekim yapılan ön bölgeme uygulayacağım. Bu süreç için ayrıca gelişme olursa konuyu güncellemeye çalışacağım. Elime geçenler itibariyle pek memnun sayılmam. Şu anda dermastampı sipariş vericem. Ayrıca konuyu güncellemişken neredeyse 7. ay dolmak üzere konumu da dün geceki fotolarımla güncelleyeyim. Saçlar çok yavaş uzadığı için bugün kan verdim vitamin vs eksikliğini kontrol için. Fin kullanmaya devam. Uzadıkça kapatıcılık artıyor daha tatmin eden seviyelere geliyor inşallah. Değerli yorumlarınızı bekliyorum.