Saç Ekimi Sonuçları
daha sürecin başı bence olumsuz düşünmeyin bir iki aya kadar çok farkeder diye düşünüyorum.
Kimisinde geç gelişir saç daha vakit var bence de negatif düşünme
Vertexin ekimden önce de bu halde miydi ? Birde finasterid kullanmıyorsan düşünebilirsin yaşın 21 diyenler olacak ama ergenliğin bittiyse düşünebilirsin vertexin için. 130.gun ve 143. Gun arasında gayette belli bir kararma farklılığı mevcut , 7-8 aya kadar sabret.
saçların benim gibi ince telli. Her gün aynaya bakma boşver. ben bıraktım aynaya bakmayı 5-6 günde bir bakınca daha iyi oluyor
Eyvallah kardeşim. Benim de şuan istediğim gibi değil ama henüz 132. gün ve bu iş 7. aya kadar atak vs olacaktır o sebeple düşünüp de kendimi yıpratmıyorum zaten bir sıkıntı olursa merkez arkanda duracaktır o yüzden sen de kafaya takma iyi düşün pozitif ol . Şuanda bile inanılmaz farkettirmiş.Benim ekim yaptığım bölgede hiç saç yoktu DHI daha çok mevcut saçların arasına girileceği zaman tercih ediliyor ama ben sık olsun diye tercih ettim. O sebeple FUE seçip 3000 greft de ekilebilirmiş. DHI ya sık istersen ( bunun da nekroz vs. dezavantajları var ) ya da mevcut saç varsa tercih edilir. Senin tepede ince de olsa saçlar var o sebeple DHI seç derim. Mevcut saçları da takviye ile korursan güzel olur.
8-9. Aylarda bile ataklar olabilir bekleyip görmek lazım, finans için keşke daha erken başlasaydin.
knk senin ekim olmuş hayırlı olsun
Aynadan değilde ışıkta yada daha net bir foto atarsan daha rahat yorumlanır