Saç Ekimi Sonuçları
Dostum takıldıgın bölge dısında ekim on numara. Bunu yazarken saç kalınlıgını göz önünde bulunduruyorum. O bölge bence tam anlamıyla düzelmeyecek (inş yanılırım tabi) fakat göze batmayacak kadar kapanacağını düşünüyorum. Bende de orası zayıf kalmıştı. Açık değildi fakat bariz seyrekti. 6 ay civarında sıklaştı.
maşallah.saçlar guzel kalınlaşmış ayrıca.o sorunlu bolgede bir çok kişide oluyor ve muhakkak kapanıyor.saçların hepsi çıkınca nickini gürboy yap
kelboy'dan hair boy'a dönmüşsün dostum. Daha ne istiyorsun. Maşallah
Çok iyi görünüyor şimdiden. Yatın kalkın dua edin. Çok kötü bir açıklığınız varmış. Saçlarınız çok olmasına rağmen bir hayli ince ve fazlaymış. Doğal olarak sıkılaştırma operasyonuyla zarar görme ve dökülüp çıkmama ihtimali yüksekmiş ama korkulan olmamış. Onu da ekenlerin ustalığına bağlıyorum. Bu saçlara ekim zordur. İlerleyen zamanlarda daha da iyi olur.
sonnyto dostum. Saclar da cok pis bi aciklik vardi mpb ve diffuse karisimi bisey. Sagolsunlar titiz calistilar. Onun icin ta londradan antalyaya uctuk pandemi sirasinda. Sence seyreklik bi tik daha iyi olurmu
2 tık bile olur kardeşim, rahat ol ve bence 2. ekim için acele etme. Senin mevcut saçların dökülecek gibi fazla güçsüz birkaç sene içerisinde dökülür gibi duruyor. O zaman yaparsın sıkılaştırmayı bu ekim seni götürür birkaç sene. Şahsi yorumum tabii ki.
bende onu dusunuyorum, kendi saclarima guvenemiyorum yasta 36 bundan sonra dokulme isallah yavaslar, fin de kullaniyoruz bakalim nolcak. Bazen ruta goruyorum, saclar basa donmus tekrar. Kabus yani
Geçmiş olsun öncelikle umarım iyisinizdir. Saçlara gelince ekim harika olmuş bence . Daha bu saçlar kalınlaşacak ve saç formunu alacak . 4-5 ay sonra çok daha güçlü gözükür.
Geçmiş olsun kelboy, umarım iyisindir. Konularda benim ekim kötüye gidiyor tarzı mesajlarını göremediğimi farkettim şu an çok güzel olmuş bence saçlar, böyle kafaya takanların saçlar iyi oluyor