Gönderen Konu: Esma-Serkan 1-2 temmuz  (Okunma sayısı 37819 defa)

kelboy85

• Hero Member
Ynt: Esma-Serkan 1-2 temmuz
« Yanıtla #30 : 06 Temmuz 2020, 13:10:01 »
Kardesim hayirli olsun planlamanda guzel olmus bence bu ekim seni mutlu eder ayrica ekime uygun degilsin diyen arkadas sac ekiminden sorumlu devlet bakani degil onu ciddiye alma kendi donorude acikligida ekime ve dhi ye uygundu guya ama aldigi sonuc ortada o gunden beride milletin moralini bozucu yorumlar yaziyor gecen lincolnude itham altinda birakti sana tavsiyem bu surecte moral bozucu insanlari dinleme ne forumda ne sosyal yasantinda saclarinda gayet guzel olucak merak etme😉
Tesekkur ederim Masterwork kardesim.

kelboy85

• Hero Member
« Yanıtla #31 : 06 Temmuz 2020, 13:18:48 »
Hayırlı olsun çok geniş alana anlamsızca yayılmış yetersiz olan greft sayısınız ön orta daha sık bir ekim daha mantıklı olmazmıydı? Sanırım ekip çok sık ekince sorun yaşanıyor o yüzden hep geniş alana yayıyorlar greftleri geçmiş olsun.

İlaç olarak neler kullanıcaksınız ?
Dostum konusulan su oldu, on ortaya sik gerisini dagitip arkaya dogru gidelim dedik. Ilk gun cikan en iyi sac 2000 grefttini on cizgi ve 2 parmak arkasinda kullandik. Ben ozellikle olan saclara dikkat edilmesini istedim, ust uste ekilirse zarar gorebilir diye. 2. gun 900 sakal 900 sac cikti. 900 sacin yarisini on ortaya gerisini sakalla birlikte vertexin basladigi yere kadar dagitildi. Sakali onde kullanmadik. Sik ekince sorun yasayip yasamadiklarini bilmiyorum ama gordugum orneklere gore bolge bossa sik ekiyorlar kendi sacinda arada varsa o sikliga girmiyorlar. Muhtemelen sik bi ekim olarak sonuclanmiyacak ama kendi sacimi koruyabilirsem ortalama bi sonuc alma ihtimalim var. Bekleyip gorecegiz.

Algidim ilaclar altadir;
- Saw Palmetto,
- Kabak cekirdegi ozutu
- Biotin
- Cinko
- Finasteride
- Minoxidil (20 gunden sonra)
- coraspirin
- L-arginine (arastirma asamasinda, uygun bulursam baslicam)
- Niacine (arastirma asamasinda, uygun bulursam baslicam)

LaTenT

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #32 : 06 Temmuz 2020, 13:34:23 »
Tesekkur ederim Masterwork kardesim.
)
« Son Düzenleme: 06 Temmuz 2020, 14:34:12 Gönderen: LaTenT »

kelboy85

• Hero Member
« Yanıtla #33 : 06 Temmuz 2020, 13:37:07 »
4. Gun itibariyle kendime arsiv kalmasi acisindan donor ve ekilen bolge fotolarini ekliyorum. Spot isigi altinda cekilmistir

Masterwork

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #34 : 06 Temmuz 2020, 13:39:26 »
Bu forumda 4 senedir olman seni bakan mi yapiyo kardes bakarak ogrenilseydi kediler kasap olurdu hic bir yere bagim yok sac ekimi icin arastirma asamasindayim ayrica kadikoy rexxin onundeyim gel boz yapabilyosan kirmizi tisort odtu yaziyor ustunde.sac ekimi sonucunun ne olacagini eken hekimler bile yuzde yuz kestiremezken velevki de haklisin arkadas ektirmis beklentisinin duzeyini bilmeden moral bozmak hayirdir biladerim hayirdir 4 senedir forumdasin diye agzindan cikana ayet muamelesimi yapalim gelceksen bekliom bu arada.
« Son Düzenleme: 06 Temmuz 2020, 13:53:04 Gönderen: Hintell »

LaTenT

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #35 : 06 Temmuz 2020, 13:40:06 »
Kardesim hayirli olsun planlamanda guzel olmus bence bu ekim seni mutlu eder ayrica ekime uygun degilsin diyen arkadas sac ekiminden sorumlu devlet bakani degil onu ciddiye alma kendi donorude acikligida ekime ve dhi ye uygundu guya ama aldigi sonuc ortada o gunden beride milletin moralini bozucu yorumlar yaziyor gecen lincolnude itham altinda birakti sana ıtavsiyem bu surecte moral bozucu insanlari dinleme ne forumda ne sosyal yasantinda saclarinda gayet guzel olucak merak etme😉
masterwork Hayırıdr kardeş sen ben bu forumda 4 senedir aktifim emek vermişim sayısız insanlara faydam dokunmuştur saygısızca yorumlar daha dün gelmişsin çakma nickle senin gibi yüzlerce insana denk geldim boş konuşan farklı amaç güden Sen kimsin pardonda senimi ciddiye alacak  ;D forumda yaptığın ilk yorumunda bu konuda inmisin cinmisin kime hizmet ediyorsun bu işten anlamadığın çok belli benim saçımla karşılaştırıyorsun benim kendi donörüm açıklığın saç kalınlığım bu arkadasın saçıyla çok alakasız ki benim o kalitede o açıklıkta o kalınlıkta tatmin etmediyse bu arkadasın fazla bir beklentiye girmemesini belirtmişim neyin kafasındasın evet ben burda ekimden sorumlu devlet bakanıyım sorunmu var!!! teşkilatmısınız yine söylüyorum bu adamın saçı dhi ye uygun değil bunu kendi ekim merkezimlede serkan beyede konustuğumda söyledim arkadan arkaya iç çevirmeyin hepinizi bozarım burda benim herşeyim gayet net ve açık gideceginiz yer çöp kutusu  8)Şu ayrıntıyıda belirteyim min fix ile destek edilirse kendini toplar
« Son Düzenleme: 06 Temmuz 2020, 16:46:42 Gönderen: LaTenT »

LaTenT

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #36 : 06 Temmuz 2020, 13:50:39 »
Bu forumda 4 senedir olman seni bakan mi yapiyo kardes bakarak ogrenilseydi kediler kasap olurdu hic bir yere bagim yok sac ekimi icin arastirma asamasindayim ayrica kadikoy rexxin onundeyim gel boz yapabilyosan kirmizi tisort odtu yaziyor ustunde.sac ekimi sonucunun ne olacagini eken hekimler bile yuzde yuz kestiremezken velevki de haklisin arkadas ektirmis beklentisinin duzeyini bilmeden moral bozmak hayirdir biladerim hayirdir 4 senedir forumdasin diye agzindan cikana ayet muamelesimi yapalim gelceksen bekliom bu arada.
Herkez ali kıran başkesen olmuş dünde örneklerini gördük bir arkadaşın konusunda adres veriyordu neyin kafasını yaşıyorsunuz siz  ;D bakarak öğrenilseydi kediler kasap olurdu diyorsunda kedilerdeki mantıkla yürüdüğün bellie böyle düşünmen normal ben tecrübe ederek öğrendim 2. Ekimim senin gibi milletin yorumlarıyla okuduklarımla değil 11 sene bu işlerle uğraşmışılığım var birikimlerimle ben burda konuşuyorum ekim yaptıracak saç sorunları olan arkadaşlara yardımcı olmaya çalışıyorum moral bozmakla alakası yok hakkı neyse onu konusurum her konuda sadece bu ekim için değil takip etseydin anlardın ayet muamelesi değil senin gibi kendini bilmez insanları çok gördüm ilk değilsin ben yorumlarımda bu zamana kadar hiç yanılmadım daha forumda dün gelmişssin daha ilk yorumunda karalayıcı bilinçsiz mesajların var inmisin cinmisin damdan düşermiş gibi pat diye iniyorsun attığın yorum soru işaretleriyle dolu ne cvbı bekliyordun sana saygımı gösertecektim senin haddin bile değil!!! daha çok ekmek yemen gerek bu sitede kalabilirsen??? sen zaten yorumunla kendini ifşa etmişssin  sana verecegim her cvp benim zaman kaybım  ;)
« Son Düzenleme: 06 Temmuz 2020, 15:28:45 Gönderen: LaTenT »

Masterwork

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #37 : 06 Temmuz 2020, 17:29:17 »
Kardes 4.gune gore gayet guzel yatis pozisyonuna dikkat et bol su ic bu donemde ayrica konun sayesinde latentle bastan sert bi tanisikligimiz oldu agrefisligi baslatan benim kusura bakmayin ikinizde valla icimden geleni soyledim  hayirli forumlar arkadaslar.
« Son Düzenleme: 06 Temmuz 2020, 17:31:22 Gönderen: Hintell »

KaiserSS

• Hero Member
« Yanıtla #38 : 06 Temmuz 2020, 21:05:46 »
İyi bakarsan seni mutlu eder dostum. Kabuk dökümünden sonra masaj yap hafif hafif, 1 aydan sonra sağlam masaj, biotin tavsiye ederim...😉
One life,live it...

Takviye
- 7 Ay Solgar Biotin 5000 mcg
- 6 Ay Solgar Saw Palmetto

İlave
11.Ay Prozinc Plus Losyon

Şampuan
- Sürekli Prozinc Plus

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=8721.0

kelboy85

• Hero Member
« Yanıtla #39 : 06 Temmuz 2020, 21:44:54 »
İyi bakarsan seni mutlu eder dostum. Kabuk dökümünden sonra masaj yap hafif hafif, 1 aydan sonra sağlam masaj, biotin tavsiye ederim...😉
biotini 3 yildir kullaniyorum. Saw palmetto cinko ve kabak cekirdegi ozutude ekledim. Masaj olayina giricem su anda dustaki sudan bile kortugumdan ibrikle su dokuyorum

kelboy85

• Hero Member
« Yanıtla #40 : 06 Temmuz 2020, 21:48:30 »
Kardes 4.gune gore gayet guzel yatis pozisyonuna dikkat et bol su ic bu donemde ayrica konun sayesinde latentle bastan sert bi tanisikligimiz oldu agrefisligi baslatan benim kusura bakmayin ikinizde valla icimden geleni soyledim  hayirli forumlar arkadaslar.
dostum bugun ise basladim. Isim masabasi ve evden calisiyorum. Ama ufak bebek var surekli onu indir kaldir yapiyorum. Pek yattigim soylenemez. Gece yatarken seyahat yastiginda yatiyorum 5-6 saat anca uyuyabiliyorum

tutarsa

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #41 : 06 Temmuz 2020, 23:52:16 »
kelboy kardesim ekimini daha yeni yapmissin birsuru aciya zahmete girmissin tutar veya tutmaz her ekimci ekiyor iyi yada kotu sonuclaniyor burdaki her arkadasin tecrubesi degerli ama benim sahsi fikrim dhi sana uyar uymazdan ziyade kendine iyi bakman takviyeleri aksatmaman ve gerisini zamana birakman lazim ben guzel sonuc almaman icin hic bir sebep gormuyorum.
olurda kotu olursada dunyanin sonu degil revize bir ekimle sıklastirma yapip sureci guzellestirirsin.simdi surecin keyfini cikar. selamlar

kelboy85

• Hero Member
« Yanıtla #42 : 13 Temmuz 2020, 19:45:04 »
11. Gun kabuklari tam dokemedim ama 90% gitti sayilir.

LaTenT

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #43 : 13 Temmuz 2020, 19:46:18 »
11. Gun kabuklari tam dokemedim ama 90% gitti sayilir.
görüntü sağlıklı artık şok dökülmeyi evresine girdin umarım çıkışların az fire ile olur

kelboy85

• Hero Member
« Yanıtla #44 : 13 Temmuz 2020, 19:52:54 »
Umarim latern. Hakkimizda hayirlisi olsun. Bi kumar oynadik tutar isallah. 1. Aydan sonra senden topikal fin tarifini alicam

Facebook Twitter Instagram