Saç Ekimi Sonuçları
Kardeş bir iki aydan sonra belli olur başarılımı başarısızmı biraz daha sabır.
Kardeş bu kadar sabırsızlık sana zarar verir. 3. aya kadar %90 gelişme olmaz beklentin neydi anlamadım ki. 4. 5. 6. ayı görmeden yorum yapılmaz.
180 günde ki görüntü sonuca en yakın sonucu verir, sonrası süpriz atak vs olursa toparlar, daha erken, şu an fena değilsin👍
Daha 90. Günde olmayacak demişsin ama bir bekle zaten bir anda oluyor her şey. Benim 70. Gunde bomboştu 82-83te bir anda belirti gösterdi şuan seninki gibi bazı boşluklar var çıkanlar biraz uzadı. Gün geçtikçe belli eder umarım. Sabır
dostum senin konunu takip ettim. muazzam bi basari yakaladin. Ama benim sac tellerim cok ince kapaticilik bakimindan sorum yasiyacak gibiyim. Su an 95. gunumdeyim dediginiz gibi beklemedetim bakalim nasil olacak.Sende tam olarak ne zaman atak yapmisti
90. günde patlamış ekimi ilk defa görüyorum hiç mi konu incelemediniz forumda sizin sürecinizdeki ekimlerin hepsi sizin saçınızla aynı hızda ilerliyor ya da hangi ekimlere kıyasla geride olduğunu düşünüyorsunuz. Ön hattınız kendini belli etmiş gayet sağlıklı süreciniz her şey olması gerektiği gibi sorun ne ben anlamadım şahsen. Güzel olacak bu saçlar 180. günde görüşmek üzere 🙏🙂
Sakin olun, daha çıkışların başlamamış dhi ekim olunca 3 aya düşmüyor saç ekimi. Evet kanal ekimlerine göre erken hareketlenebiliyor ama şu an bunları konuşmak için çok erken.
Dostum sonnyto senin ekim guzel sonuclandi. 3. aydaki halin nasildi hatirlayabiliyormusun
Kaiser reis bi atak bekliyoruz bakalim gelecekmi. Sonradan acilan forvet oyuncusu gibi olur isallah