Gönderen Konu: Esma-Serkan 1-2 temmuz  (Okunma sayısı 37632 defa)

kelboy85

• Hero Member
Ynt: Esma-Serkan 1-2 temmuz
« Yanıtla #16 : 02 Temmuz 2020, 18:12:06 »
on tarafda yuvarlaga aldiginiz alani biraz daha doldurtsaniz iyi olur
doldurttum dostum bakalim fore ne kadar olacak

kelboy85

• Hero Member
« Yanıtla #17 : 03 Temmuz 2020, 16:38:06 »
Yeni fotograflar. Fazla donor cikmadigi icin yeterince sik ekilemedi

Don Vito Corleone

• Hero Member
  • kellerin morale ihtiyaci yoktur!
« Yanıtla #18 : 03 Temmuz 2020, 16:44:09 »
Geçmiş olsun dostum  gerçekten  çok  temiz çalışıyorlar    planlama  iyi  ama sonuç  gelince    Esma&Serkan    sıkıntı  yaşanıyor   bir yerde  yanlış  yapılan   birsey var  onu çözmeleri gerekiyor     

tutarsa

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #19 : 03 Temmuz 2020, 17:36:16 »
hayirli olsun hocam her ekimcinin iyi de kotude sonuclari oluyor umarim cektigin eziyetin ignelerin acisina deger guzel sonuc alirsin

kelboy85

• Hero Member
« Yanıtla #20 : 03 Temmuz 2020, 18:07:41 »
hayirli olsun hocam her ekimcinin iyi de kotude sonuclari oluyor umarim cektigin eziyetin ignelerin acisina deger guzel sonuc alirsin
aynen tesekkur ettim

kelboy85

• Hero Member
« Yanıtla #21 : 03 Temmuz 2020, 18:13:06 »
Geçmiş olsun dostum  gerçekten  çok  temiz çalışıyorlar    planlama  iyi  ama sonuç  gelince    Esma&Serkan    sıkıntı  yaşanıyor   bir yerde  yanlış  yapılan   birsey var  onu çözmeleri gerekiyor   
seyreklikten bahsediyirsan bendede buyuk ihtimal seyrek olacak dusuk donordan dolayi ama isallah su anki halimden iyi olur

Don Vito Corleone

• Hero Member
  • kellerin morale ihtiyaci yoktur!
« Yanıtla #22 : 03 Temmuz 2020, 18:27:19 »
seyreklikten bahsediyirsan bendede buyuk ihtimal seyrek olacak dusuk donordan dolayi ama isallah su anki halimden iyi olur
senle alakali  yok dostum  genel olarak  böyle  İnş   güzel olur  saçların

azntrl

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #23 : 03 Temmuz 2020, 18:40:25 »
geçmiş olsun

Bal Porsuğu

• Hero Member
« Yanıtla #24 : 03 Temmuz 2020, 18:46:20 »
Hayırlı olsun planlamanızı doğru bulmadım zaten ekime çok uygun bir aday değilmişsiniz. Donör bölgeniz çok kısıtlı bu kadar geniş bir alanı kapatmaya çalışmaktansa en azından ön ve ortayı daha sık ekip ortayı da saç ve sakal eşliğinde destekleselerdi daha doğru olurdu.

kelboy85

• Hero Member
« Yanıtla #25 : 03 Temmuz 2020, 18:52:48 »
Hayırlı olsun planlamanızı doğru bulmadım zaten ekime çok uygun bir aday değilmişsiniz. Donör bölgeniz çok kısıtlı bu kadar geniş bir alanı kapatmaya çalışmaktansa en azından ön ve ortayı daha sık ekip ortayı da saç ve sakal eşliğinde destekleselerdi daha doğru olurdu.
dostum cikan 3000 sac greftinin 2000 i one birakildi, 1000 sac ortaya girildi. Tepeye hic girilmicekti ama son anda baslangicina sakal atildi yani cogunu onde kullandik ama sik bi ekim zordu benim icin, sakalida yogun olarak oraya ekemedik homojenlikten dolayi geriye dogru dagittik. Sahsen sik bir ekim beklemiyorum. Bekleyelim gorelim ne cikacak

kelboy85

• Hero Member
« Yanıtla #26 : 03 Temmuz 2020, 19:05:33 »
Ilk gun on ve orta bolgeye calisildi. 1085 arka donorden 900 sag kulak ustunden alindi ve sadece on ve ortaya ekildi. Ikinci gun 900 sol kulak ustu 900 cikti. Esma hanim alani buyutmeyi teklif etti bende kabul ettim. CiZimdeki 2. Alan homojen dagitildi biraz sac hala 1. Bolgeye dolduruldu. 2. Bolge en fazla 1500 greft sac sakal karisevimlir

LaTenT

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #27 : 03 Temmuz 2020, 19:26:18 »
Hayırlı olsun dostum sana daha önce dediğim gibi ekime uygun değilsin dhi ekimini bu açıklıklarda başarılı bulmadığımı bu sevdadan vazgeçmeni istediğimi belirtmiştim ama ektirmişsin alan büyük ekilen greft yetersiz planlama dağıtılmış ağ şeklinde basılmış bir bölgeye biraz karartı alırsın bu açıklıklara bu greft sayısı yanlış buluyorum yeterli rezervin yok inş ekilenler bari az fireyle çıkar seni bir nebze mutlu eder geçmiş olsun ama çok beklentin olmasın
« Son Düzenleme: 03 Temmuz 2020, 20:34:18 Gönderen: LaTenT »

Masterwork

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #28 : 06 Temmuz 2020, 12:20:58 »
Kardesim hayirli olsun planlamanda guzel olmus bence bu ekim seni mutlu eder ayrica ekime uygun degilsin diyen arkadas sac ekiminden sorumlu devlet bakani degil onu ciddiye alma kendi donorude acikligida ekime ve dhi ye uygundu guya ama aldigi sonuc ortada o gunden beride milletin moralini bozucu yorumlar yaziyor gecen lincolnude itham altinda birakti sana tavsiyem bu surecte moral bozucu insanlari dinleme ne forumda ne sosyal yasantinda saclarinda gayet guzel olucak merak etme😉

ImPaLa

• Hero Member
« Yanıtla #29 : 06 Temmuz 2020, 12:37:50 »
Hayırlı olsun çok geniş alana anlamsızca yayılmış yetersiz olan greft sayısınız ön orta daha sık bir ekim daha mantıklı olmazmıydı? Sanırım ekip çok sık ekince sorun yaşanıyor o yüzden hep geniş alana yayıyorlar greftleri geçmiş olsun.

İlaç olarak neler kullanıcaksınız ?

Facebook Twitter Instagram