Saç Ekimi Sonuçları
Maşallah abi harika olmuş çok doğal duruyor, 100 kişiye göster ekim olduğunu anlayan çıkmaz. O öndeki boşluğa hiç takılma o bile doğal duruyor ama sen yine de kafaya takıyorsan ufak bir revizeye bakar, sorun bile değil.
Hem doğallık hem de yoğunluk açısından çok başarılı buldum ekiminizi, güle güle kullanın.
Hocam ne revizesi super olmus zaten..kimlik degistirmissim sanki..Ben de Sahin hocaya vertex ekimi yaptirmistim cikis surecini bekliyorum..insallah darisi benim kel kafama..On tarafı hiç kafaya takma belli bile değil..güle güle kullan..
Abi cidden çok iyi tepe de çok güzel duruyor eğer tepeye Ekim düşünüyorsan revize yaptıracağın zaman tepeye de az bişe ekilirse tamamen kapanır ama bence bu hali bile çok iyi.
yok dostum önde ve sağ tarafta bıraz sıkıntı var şuanda yanı cevremdekılerde dıyor ön seyrek olmuş diye ama surecte işliyor belkı dolar revızeyede gerek kalmaz sende umarım ıstedıgın sonucu alırsın gözlemlerıme dayanarak soyluyorum şahın hoca vertexde bence şuan bır numara adamın ellerınde sıhırlı bırsey var ektıgı cıkıyor
Bence çok başarılı bir sonuç açık alana göre ön deki sizi rahatsız eden bölgede umarım gelişir kötü durmuyor ama sizi rahatsız ediyorsa tabiki gereken yapılmalı kullanan sizsiniz.
teşekkurler hocam zamana bıraktım şuanda orayı şayet böyle kalırsa gıbı mayıs hazıran gıbı revızyon dusunuyorum
maşallah hocam çok beğendim sonucunuzu orman gibi saç olmuş