Gönderen Konu: Life Hair Ankara (Şahin Çelik) 4100 greft yaş 37  (Okunma sayısı 50495 defa)

Hairyman

• Full Member
Ynt: Life Hair Ankara (Şahin Çelik) 4100 greft yaş 37
« Yanıtla #61 : 26 Temmuz 2020, 12:24:09 »
Şok dökülme kendini belli etmiş..Sürecin iyi gidiyor, ekim alanı gayet iyi görünüyor..
Ekilen rakam da epey yüksek.. Hepsi çıkacak inşallah

yilmaaz

• Full Member
« Yanıtla #62 : 26 Temmuz 2020, 13:17:19 »
Hayırlı olsun. İnşaallah istediğiniz gibi çıkar saçlarınız. Bu arada ordulu musunuz? Bende orduluyum ama şahin beyde saç ekimi düşünüyorum.

Pasa06

• Sr. Member
« Yanıtla #63 : 26 Temmuz 2020, 14:14:08 »
Hayırlı olsun. İnşaallah istediğiniz gibi çıkar saçlarınız. Bu arada ordulu musunuz? Bende orduluyum ama şahin beyde saç ekimi düşünüyorum.

Yok degılım ama ordu valiliğinde  iki yıl görev yaptım.. ordudakı saç ekım merkezlerını düşünüyordum ıyı sonuç alan arkadaşlar vardı ama forumdan sonra Şahin hocayı öğrenmiş oldum ve onda karar kıldım ve aldığım karardanda şu aşamaya kadar memnunum umarım en son aşamadanda memnun kalırım..

Pasa06

• Sr. Member
« Yanıtla #64 : 26 Temmuz 2020, 14:15:00 »
Şok dökülme kendini belli etmiş..Sürecin iyi gidiyor, ekim alanı gayet iyi görünüyor..
Ekilen rakam da epey yüksek.. Hepsi çıkacak inşallah
. Umarım dostum guzel nıyetın ıcın teşekkür ederım

yilmaaz

• Full Member
« Yanıtla #65 : 26 Temmuz 2020, 14:58:26 »
Yok degılım ama ordu valiliğinde  iki yıl görev yaptım.. ordudakı saç ekım merkezlerını düşünüyordum ıyı sonuç alan arkadaşlar vardı ama forumdan sonra Şahin hocayı öğrenmiş oldum ve onda karar kıldım ve aldığım karardanda şu aşamaya kadar memnunum umarım en son aşamadanda memnun kalırım..

Bence en iyisini yapmışsınız. Benim arkadaşımda Karadeniz saç ekim merkezi de ektirdi ama Şahin bey bence daha iyi.

Leonidas

• Hero Member
« Yanıtla #66 : 29 Temmuz 2020, 20:37:54 »
Hocam sizin şok epey belli etmiş. Özellikle vertex konusunda , insallah dökülenlerden çok daha fazlası çıkar , bu ara da Ordu demişken benim bi arkadasım Ankara da yaşamasına rağmen ordu da bulunan bi merkez de Ekim yaptırdı (hangi merkez olduğunu bilmiyorum) , baya memnun kalmıştı en son gördüğüm de , hatta Ordu da Ekim yaptırdığı yerin Türkiye De ki sayılı Ekim merkezlerinden olduğunu demişti.
O zamanlar şimdi ki kadar bilgili değildim Ekim hakkında bu yüzden neye dayanarak böyle dediğini sormadım , ama dediğim gibi kendisi memnundu açıkcası, ben forum da pek görmüyorum Ordu da bulunan klinik adlarını , o nerden buldu acaba orayı , bu forumdan bulduğunu da sanmıyorum , burayı kullansa belki oraya da gitmezdi bu da meçhul.
Ama merak ettim cidden bu Ordu da bulunan merkezleri.

Pasa06

• Sr. Member
« Yanıtla #67 : 29 Temmuz 2020, 22:49:36 »
Hocam sizin şok epey belli etmiş. Özellikle vertex konusunda , insallah dökülenlerden çok daha fazlası çıkar , bu ara da Ordu demişken benim bi arkadasım Ankara da yaşamasına rağmen ordu da bulunan bi merkez de Ekim yaptırdı (hangi merkez olduğunu bilmiyorum) , baya memnun kalmıştı en son gördüğüm de , hatta Ordu da Ekim yaptırdığı yerin Türkiye De ki sayılı Ekim merkezlerinden olduğunu demişti.
O zamanlar şimdi ki kadar bilgili değildim Ekim hakkında bu yüzden neye dayanarak böyle dediğini sormadım , ama dediğim gibi kendisi memnundu açıkcası, ben forum da pek görmüyorum Ordu da bulunan klinik adlarını , o nerden buldu acaba orayı , bu forumdan bulduğunu da sanmıyorum , burayı kullansa belki oraya da gitmezdi bu da meçhul.
Ama merak ettim cidden bu Ordu da bulunan merkezleri.
[/quote.

Merhabalar dostum aslında benımde fazla dökülme olmuyordu ama ekım merkezıyle görüştükten sonra Bıraz masaj yaparak döktüm umarım saglıklı bır sekılde sonuc alırızda su süreçleri atlatırız... ordudakı yer karadenız saç ekım merkezı ve bir de sami Şenol dıye bırısı var her ıkısınede ektırenler var ve ıkısınden de memnunıyet oranı yüksek ben karadenız saç ekımıne gitmeyi planlıyordum sık ve güzel ekım yapıyorlar cevremde de ektıren baya arkdas vardı aslında benım fıkrım forumla tanıştıktan sonra degıstı Şahın hocanın ekımlerınde yüzde 95 oranında memnunıyet Vardı bu yüzden tercih ettım yanı fıkrımı degıstıren dırekt forum oldu umarım güzel sonuç alırız ve tercıhimi değiştirdiğime  pısman olmam 

Pasa06

• Sr. Member
« Yanıtla #68 : 30 Temmuz 2020, 08:21:04 »
Şok dökülme yüzde 95 oranında bıttı gıbı keşke şok dökülme hiç olmasaydı diyorum kabuk dokumu sonrası olan saç baya yakışmıştı şok dökülmeye çözüm bulunsa çok güzel olur.. 28.gun bugun ve baya kızarıklık var ön bölgede bıraz canımı sıktı bu durum bunun sebebi nedır ve ne zaman geçer acaba dostlar

teyfo33

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #69 : 30 Temmuz 2020, 08:28:33 »
Kizarlik tenin hassas olabilir abi 2-3 ay geçer normal durum
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=15231.0

Takviyeler ;
Finasterid 1/4
 aksam xpecia
coraspin
d3 vitamini

Pterelaus

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #70 : 30 Temmuz 2020, 20:25:05 »
İlk bir ay hızlı geçiyor. Saçlar iyi görünüyor, ekim olduğu belli olmuyor. Ben ikinci ayın başlarındayım, zaman geçmiyor. Sabırlar diliyorum.

Pasa06

• Sr. Member
« Yanıtla #71 : 04 Ağustos 2020, 13:59:12 »
Ekımın üzerinden 33 gün gectı ve Bugun ıtıbarı ıle işe başladım 33 gün kendımı güneşten korumaya çalıştım bu süreçte yaklaşık 10 dal günlük sıgara ıctım zaman zaman da alkol aldım..hergun 1/4 proscar ve xpecıa kullanıma devam ettım şok dökülmem tamamlandı gıbı yüzde 15-20 civarında sac kalmış olabılır ekılenlerden Saçlarımın son halını paylaşıyorum dostlar nacızene yorumlarınızda bulunursanız sevınırım

teyfo33

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #72 : 04 Ağustos 2020, 14:34:07 »
Her şey yolunda gözüküyor abi bende 15. Gundeyim Şok basladi  bir soru sormak istiyorum sana bendeki şoktan dökülen saçlar dümdüz kırık saç gibi makasla kesilmiş gibi sendede mi böyle  oldu abi

Takviyeler ;
Finasterid 1/4
 aksam xpecia
coraspin
d3 vitamini

Pasa06

• Sr. Member
« Yanıtla #73 : 04 Ağustos 2020, 15:39:52 »
Her şey yolunda gözüküyor abi bende 15. Gundeyim Şok basladi  bir soru sormak istiyorum sana bendeki şoktan dökülen saçlar dümdüz kırık saç gibi makasla kesilmiş gibi sendede mi böyle  oldu abi

Oldu kardesım öylede oldu baston seklıde oldu hepsınden oldu takma o tarz seyleri kafaya ve olumsuzlukları atmaya çalış kafandan güzel düşün güzel olsun, evrene olumlu mesaj yolla ;)

teyfo33

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #74 : 04 Ağustos 2020, 16:06:27 »
Oldu kardesım öylede oldu baston seklıde oldu hepsınden oldu takma o tarz seyleri kafaya ve olumsuzlukları atmaya çalış kafandan güzel düşün güzel olsun, evrene olumlu mesaj yolla ;)
tamam abi konuma bakmadiysan yorumunu bekliyorum 😂

Takviyeler ;
Finasterid 1/4
 aksam xpecia
coraspin
d3 vitamini

Facebook Twitter Instagram