Öyle bır sıvılcelenme yok dostum merak ettıgım 20. Gün şok dökülme için erken mi ne zaman başlar bilemedim tam
Erken değil 20. gün şok dökülme için, benimki 18. gün gibi şiddetlendi örneğin, daha öncesinde de tek tük dökülüyordu. İlla Hintel'den mi duyacaksınız yani. Bu kadar dert ettiyseniz tonla konu altında sizinle tıpatıp aynı soruyu soran insanlar var. Site içerisinde google search imkanı var. Oradan aratabilirsiniz.
Daha önce de dediğim gibi 20.günde ekilen saçları tek tek çekip koparmaya çalışsanız bile problem olma ihtimali çok düşük. Bunu dememin sebebi sizin saça masaj yaparak problemli bir durum oluşturma ihtimalinizin olmadığını göstermek. Sivilcelenme olayından da ileride olası dikkat etmeniz gereken bir durumu vurgulamak için söylüyorum. Oturup da tek tek bu konuda okuduğum yabancı doktorların cevaplarını internetten derlemeyeceğim size kendimi inandırmak için ama dediğim gibi google'dan site içinde de araştırma yapabilirsiniz.
Aslında sıkça sorulan soruları derleyip bir yerde paylaşmak lazım her seferinde aynı sorulara cevap vermemek için.