Gönderen Konu: Doğal yollarlan saçı kalınlaştırnak  (Okunma sayısı 3947 defa)

Uhtred17

• Yeni üye
  • *
Ynt: Doğal yollarlan saçı kalınlaştırnak
« Yanıtla #15 : 05 Temmuz 2020, 14:29:27 »
Eyvallah hocam döktürmüşssün yine. Minox kullanmak istememin sebebi günde iki kere kullanmaktan bir yana almışken rogaine gibi bir marka kullanmak mantıklı buda malesef benim bütçemi zorladığı için kullanmak istemiyorum onun yerine seti siparişi verdim onu bekliyorum umarım kalınlaştırma etkisini onda görebilirim. Xpecia bitmek üzere şuana kadar tan etki görmedim ama çokta kıllandığım için olumsuz yorumlar üzerine devan etmek istemiyorum.
https://m.vitaminler.com/urun/natures-supreme-multivitamin-for-men-100-kapsul-10060
saw palmettosu yok iş yapar mı bilmiyorum ama gördüğüm en dolu hap bu sanırım.

Yan etki görmediysen xpeciaya devam et. Ben de hiç yan etki görmeden yorumlardan etkilenip bıraktım ve saw palmetto +multivtamin kullandım.15 20 günde dökülmem eskiye döndü tekrardan xpeciaya başladım. Her insana farklı etkisi var sanırım bana etki eden tek ilaç xpecia oldu

nickmickyok

• Sr. Member
« Yanıtla #16 : 05 Temmuz 2020, 16:47:19 »
Yan etki görmediysen xpeciaya devam et. Ben de hiç yan etki görmeden yorumlardan etkilenip bıraktım ve saw palmetto +multivtamin kullandım.15 20 günde dökülmem eskiye döndü tekrardan xpeciaya başladım. Her insana farklı etkisi var sanırım bana etki eden tek ilaç xpecia oldu
Valla yan etki falan görmedim hocam ama insan ister istemez etkileniyor ve finasterid kullan xpecia kullanacağına diye yorumlar yazılınca güvenemedim birdaha. Sen günde bir mi iki mi kullanıyordun?

yilmazemirhan

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #17 : 05 Temmuz 2020, 22:32:52 »
Spor ve sağlıklı beslenme ile saçlarınız kalınlaşır :))

Uhtred17

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #18 : 07 Temmuz 2020, 15:54:11 »
Valla yan etki falan görmedim hocam ama insan ister istemez etkileniyor ve finasterid kullan xpecia kullanacağına diye yorumlar yazılınca güvenemedim birdaha. Sen günde bir mi iki mi kullanıyordun?

Günde 2 kez kullanıyorum. Şunu anladım ki kullanıp yan etki görmedikçe yorumları dikkate almamak lazım. Herkesin bünyesi farklı benim saçları bariz şekilde güçlendiriyor. Finas kullan diyenleri de ciddiye almamak lazım biri kimyasal biri takviye edici gıda sonuçta

Parabellum

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #19 : 07 Temmuz 2020, 23:09:31 »
Spor ve sağlıklı beslenme ile saçlarınız kalınlaşır :))
alakası yok

yeesuzcries

• Sr. Member
« Yanıtla #20 : 09 Temmuz 2020, 02:08:15 »
alakası yok
Zirzibidide saç dolu, doğru
proscar 1/4
konazol
Avodart 0.5mg

Özkan Bu?ra Güne?

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #21 : 27 Haziran 2021, 20:03:55 »
Çözüm bulabildiniz mi

Yardımsever

• Sr. Member
« Yanıtla #22 : 27 Haziran 2021, 21:25:08 »
Eğer herhangi bir vitamin eksikliğiniz yoksa kullandığınız takviyeler boş özellikle d vitamini kalsiyum emilimini arttırır fazla kalsiyum da inflamasyon yapar bence kafanıza göre kullanmayın mutlaka doktora gidin tahlil yaptırın

Facebook Twitter Instagram