Gönderen Konu: Doğal yollarlan saçı kalınlaştırnak  (Okunma sayısı 3960 defa)

Eun-Wo

• Full Member
Ynt: Doğal yollarlan saçı kalınlaştırnak
« Yanıtla #1 : 01 Temmuz 2020, 12:02:29 »
D3 ve K2 vitaminleri inflamasyona karşı en iyi tedavi. Kalınlaşma ya da yardımcı olacaktır ancak yine e bir growth simulant gerekecektir bence.
Rogaine Foam (Akşam 5 fıs )(Ömür boyu kullanılacak)

Her gün 10-20 dk masaj

K2,D Vitaminleri ve Magnezyum alımı

Şakaklara dermastamp

Bir miktar keçiboynuzu pekmezi

Hedef:Stabil ve giderek iyileşeyn saç yapısı sağlamak

nickmickyok

• Sr. Member
« Yanıtla #2 : 01 Temmuz 2020, 17:06:13 »
D3 ve K2 vitaminleri inflamasyona karşı en iyi tedavi. Kalınlaşma ya da yardımcı olacaktır ancak yine e bir growth simulant gerekecektir bence.
Procapil foam versiyonu işimi görür mü sizce yoksa tamamiyle bir pazarlama tuzağı mı ne dersiniz?

Eun-Wo

• Full Member
« Yanıtla #3 : 01 Temmuz 2020, 18:19:46 »
Procapil foam versiyonu işimi görür mü sizce yoksa tamamiyle bir pazarlama tuzağı mı ne dersiniz?
Procapil köpük versiyonu % 7 procapil içeriyor denemek lazım. Procapil para tuzağı değil ama tabi ki zayıf minoxidile göre ( %3 için konuşuyorum).

Her gün 10-20 dk masaj

Şakaklara dermastamp

nickmickyok

• Sr. Member
« Yanıtla #4 : 01 Temmuz 2020, 20:38:37 »
Procapil köpük versiyonu % 7 procapil içeriyor denemek lazım. Procapil para tuzağı değil ama tabi ki zayıf minoxidile göre ( %3 için konuşuyorum).
Döngü muhabbeti oluyor mu hocam bunda da bilginiz var mı? Döngüde olmuyorsa cidden çok iyi.

Eun-Wo

• Full Member
« Yanıtla #5 : 01 Temmuz 2020, 21:12:47 »
Döngü muhabbeti oluyor mu hocam bunda da bilginiz var mı? Döngüde olmuyorsa cidden çok iyi.
Saç çıkarmıyor döngü yapacağını zannetmiyorum. Döngüden en çok etkilenenler genelde nw3 ve gerisi olupta Minoksidil kullananlar, çünkü belirli bir açıklık var saç aynı anda çıkıyor aynı anda dökülüyor çok normal. Ama procapilin döngü yapacağını zannetmiyorum.

Her gün 10-20 dk masaj

Şakaklara dermastamp

Gregor59

• Hero Member
« Yanıtla #6 : 01 Temmuz 2020, 21:53:52 »
Saç çıkarmıyor döngü yapacağını zannetmiyorum. Döngüden en çok etkilenenler genelde nw3 ve gerisi olupta Minoksidil kullananlar, çünkü belirli bir açıklık var saç aynı anda çıkıyor aynı anda dökülüyor çok normal. Ama procapilin döngü yapacağını zannetmiyorum.

D vitamini sürekli kullansak olur mu özellikle hiç dışarı çıkmayan biri olarak? Ve kalınlaşma sağlar mi?

nickmickyok

• Sr. Member
« Yanıtla #7 : 02 Temmuz 2020, 01:04:33 »
Mantıklı hocam teşekkürler eğer seti işi yatmassa kombinlemeyi düşünüyorum.

Eun-Wo

• Full Member
« Yanıtla #8 : 02 Temmuz 2020, 01:12:57 »
D vitamini sürekli kullansak olur mu özellikle hiç dışarı çıkmayan biri olarak? Ve kalınlaşma sağlar mi?
Güneşten alacağın kadar etkili olmaz açıkçası.

Her gün 10-20 dk masaj

Şakaklara dermastamp

dunyahali

• Full Member
« Yanıtla #9 : 02 Temmuz 2020, 06:06:54 »
Eğer saçın ince telliyse psikolojik tatminlik için  kısa saç kullanmalısın . Procapil işine yaramayacaktır. Zaman kaybı olur. Yüzde 7 filanda pek takılma.  Saw palmetto önermiyorum xpecia da mevcut.  Tek eksiğin minoxil gibi . Ayrıca d vitamini direk kalinlikla ilgili değil.  B12 kalınlığı dolaylı etkiler. 

Bunların dışında  extra alternatif fin ve dut var , bunları da önermem. 

Finansterid = 1
Saw palmetto = 1/3 - 1/4
Ve
Minoxil = 1
Procapil = 1/3 -1/4

Etki düzeylerini böyle düşünebilirsin.

Kaldı ki minoxil içinde bile istenilen sonucu alma oranın %35 -60 ... Procapil o yüzden çok yetersiz.

Aynı şey saw palmetto içinde geçerli ancak finansterid ile kıyasladığımızda riskleri minimize etmek adına kazan / kazan  ürünü diyebiliriz
VICHY HASSAS SACLAR ICIN ŞAMPUAN
SOLGAR BIOTIN
SOLGAR SAW PALMETTO
MINOX

mr.emre

• Sr. Member
« Yanıtla #10 : 02 Temmuz 2020, 10:02:24 »
Vitamin değerleriniz normalse  takviye kullanmanın bir faydası olacağını düşünmüyorum.
Life Hair 4300 Greft: https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=12182.0

Şampuan:

Prozinc Plus

Eun-Wo

• Full Member
« Yanıtla #11 : 02 Temmuz 2020, 18:09:24 »
Eğer saçın ince telliyse psikolojik tatminlik için  kısa saç kullanmalısın . Procapil işine yaramayacaktır. Zaman kaybı olur. Yüzde 7 filanda pek takılma.  Saw palmetto önermiyorum xpecia da mevcut.  Tek eksiğin minoxil gibi . Ayrıca d vitamini direk kalinlikla ilgili değil.  B12 kalınlığı dolaylı etkiler. 

Finansterid = 1
Saw palmetto = 1/3 - 1/4
Ve
Minoxil = 1
Procapil = 1/3 -1/4

Kaldı ki minoxil içinde bile istenilen sonucu alma oranın %35 -60 ... Procapil o yüzden çok yetersiz.

Aynı şey saw palmetto içinde geçerli ancak finansterid ile kıyasladığımızda riskleri minimize etmek adına kazan / kazan  ürünü diyebiliriz
Minoxidil solüsyon versiyonu için sanırım o oran köpüğün başarı oranı %80 civarıydı sanırım.

Her gün 10-20 dk masaj

Şakaklara dermastamp

nickmickyok

• Sr. Member
« Yanıtla #12 : 02 Temmuz 2020, 18:28:44 »

Finansterid = 1
Saw palmetto = 1/3 - 1/4
Ve
Minoxil = 1
Procapil = 1/3 -1/4

Eyvallah hocam döktürmüşssün yine. Minox kullanmak istememin sebebi günde iki kere kullanmaktan bir yana almışken rogaine gibi bir marka kullanmak mantıklı buda malesef benim bütçemi zorladığı için kullanmak istemiyorum onun yerine seti siparişi verdim onu bekliyorum umarım kalınlaştırma etkisini onda görebilirim. Xpecia bitmek üzere şuana kadar tan etki görmedim ama çokta kıllandığım için olumsuz yorumlar üzerine devan etmek istemiyorum.
https://m.vitaminler.com/urun/natures-supreme-multivitamin-for-men-100-kapsul-10060
saw palmettosu yok iş yapar mı bilmiyorum ama gördüğüm en dolu hap bu sanırım.

dunyahali

• Full Member
« Yanıtla #13 : 02 Temmuz 2020, 19:09:28 »
Minoxidil solüsyon versiyonu için sanırım o oran köpüğün başarı oranı %80 civarıydı sanırım.

Agresiflik ile ilgili  değişken
SOLGAR BIOTIN
SOLGAR SAW PALMETTO
MINOX

dunyahali

• Full Member
« Yanıtla #14 : 02 Temmuz 2020, 19:26:09 »
Eyvallah hocam döktürmüşssün yine. Minox kullanmak istememin sebebi günde iki kere kullanmaktan bir yana almışken rogaine gibi bir marka kullanmak mantıklı buda malesef benim bütçemi zorladığı için kullanmak istemiyorum onun yerine seti siparişi verdim onu bekliyorum umarım kalınlaştırma etkisini onda görebilirim. Xpecia bitmek üzere şuana kadar tan etki görmedim ama çokta kıllandığım için olumsuz yorumlar üzerine devan etmek istemiyorum.
https://m.vitaminler.com/urun/natures-supreme-multivitamin-for-men-100-kapsul-10060
saw palmettosu yok iş yapar mı bilmiyorum ama gördüğüm en dolu hap bu sanırım.

Rogaine aylık =200 tl
Solgar Saw palmetto aylık = 40 Tl
Solgar 1000 mcg Biotin aylık = 30 TL

Yanı aylık 270 tl gibi bir maliyet çıkar .

Bunları kefir , keçiboynuzu pekmezi, yeşil çay, yumurta , yoğurt gibi ürünlerle destekleyip scalp ve dermarolleri de düzenli kullanırsan sağlıklı bir süreç olur. Bunlar zaten sağlıklı beslenme için dikkat edilecekler olduğu için ayrıca yazmaya gerek yok .ekmek , işlenmiş gıda, sigara , alkol de hayatında çok az olursa daha iyi bir süreç olacaktır.  Streste dolaylı etkiliyor yürüyüş bisiklet gibi alternatif aktiviteler de hayat akışına mutlaka dahil et.

Gondermiş olduğun ürünün içeri iyi ancak yardımcı ürün. Başrol ürün lazım.  Minoxil , fin veya dut gibi .
SOLGAR BIOTIN
SOLGAR SAW PALMETTO
MINOX

Facebook Twitter Instagram