Eyvallah hocam döktürmüşssün yine. Minox kullanmak istememin sebebi günde iki kere kullanmaktan bir yana almışken rogaine gibi bir marka kullanmak mantıklı buda malesef benim bütçemi zorladığı için kullanmak istemiyorum onun yerine seti siparişi verdim onu bekliyorum umarım kalınlaştırma etkisini onda görebilirim. Xpecia bitmek üzere şuana kadar tan etki görmedim ama çokta kıllandığım için olumsuz yorumlar üzerine devan etmek istemiyorum.
https://m.vitaminler.com/urun/natures-supreme-multivitamin-for-men-100-kapsul-10060
saw palmettosu yok iş yapar mı bilmiyorum ama gördüğüm en dolu hap bu sanırım.
Rogaine aylık =200 tl
Solgar Saw palmetto aylık = 40 Tl
Solgar 1000 mcg Biotin aylık = 30 TL
Yanı aylık 270 tl gibi bir maliyet çıkar .
Bunları kefir , keçiboynuzu pekmezi, yeşil çay, yumurta , yoğurt gibi ürünlerle destekleyip scalp ve dermarolleri de düzenli kullanırsan sağlıklı bir süreç olur. Bunlar zaten sağlıklı beslenme için dikkat edilecekler olduğu için ayrıca yazmaya gerek yok .ekmek , işlenmiş gıda, sigara , alkol de hayatında çok az olursa daha iyi bir süreç olacaktır. Streste dolaylı etkiliyor yürüyüş bisiklet gibi alternatif aktiviteler de hayat akışına mutlaka dahil et.
Gondermiş olduğun ürünün içeri iyi ancak yardımcı ürün. Başrol ürün lazım. Minoxil , fin veya dut gibi .