Berkay ekimin hayırlı olsun kardeşim. Bence güzel bir ekim olmuş. Umarım istediğinden çok daha güzel bir sonuç alirsin. Canı gönülden diliyorum.
Eger üşenmezsen ayrıntılı süreç kısmından bahseder misin, kaç saat sürdü, ortam nasıldı, Türk yabancı ayrımı yapacak bir kurum mu vs gibi
Çok çok teşekkür ederim. Umarım sende mutlu olacağın bi merkezi seçip istedigin sonucu alırsın. kendiminki kadar istiyorum bende.
Anlatayım tabi hatırladıgım kadarıyla
9 gibi ataköydeki merkeze gittim kendim orda odaya alındım foto çekimi ve çizgi planlaması oldu daha sonra odemeyi yapıp peşinden otoparktaki kendi araçlarıyla bahöeşehirdeki merkezlerine onlar götürdü. 10 30 gibi operasyon basladı 1 30gibi enseden alım işlemi bitti en acılı kısım burasıydı anestezi yapılırken. Sonra bisküvi meyve suyu ikram ettiler kısa bi süre sonra 2 gibi kanal açımı başladı yaklaşık 1 saat sürdü adem bey ve tolga bey açtı. 3 gibi bitti peşinden seçtiğim yemegi yedim kısa bi ara verdik. 3 30 gibi alınan saçlar ekilmeye başladı 5 30 gibi bitti büşra hanım onur bey boray bey yanlıs hatırlamıyosam ve ismini unuttugum diğer arkadaslar. Sonrasında kontrol ve anlatım işlemi ile birlikte tam 6 gibi çıktım ordan. Ortalama 7 saatte bitti. Özellikle büşra hanımın özenini intizamını begendim diyebilirim. Önünde ekran oluyor istedigin tarz müziği açtırıyosun zamam biraz yavaş işliyor tabi.
Planlama kısmında çizgi çekilirken biraz yapı gereği kendi fikrinizi çok belirtemiyorsunuz. Bu eksi bi özellik olabilir ama ben çizgi ve planlamayı begendigim için benim için olumluydu.
Bunlar dısında bana profesyonel geldiler ekip onceki yüksek fiyatta da orda çalışan aynı ekipmiş bu benim kafama takılan bi soruydu. Ortam hijyenik ilgileri iyiydi. Lavabodayken kapıda bekliyorlar bi kaza bela olmasın diye kendini güvende hissediyorsun.
Benim açımdan ben finasterid kullanmak istemedigim için diğer merkezler kullanmalısın diyodu. Burası biz önermiyoruz vitamin dışında bi şey çünkü kalıcı olmayan saçla beraber sonucunu net anlamamızı engelliyor demişti. Ben şu an hiç bi takviye ve ilaç kullanmıyorum. Şampuan ve içinde vitamin bulunan saç spreyi verildi. Şu an için memnunum zaman geçsin istiyorum sadece onemli olan sonucu tabi. Başarılı olursa eğer memnun kalmış olucam