Saç Ekimi Sonuçları
Reis Barbarez inde söyledigi gibi önceki paylaştıkların ile şuan arasında fark var bence gelişme süreci devam ediyor. Tavsiye olarak kendi tecrübemden şampuan çok fark ediyor ekimin başından beri kerastase kullanmıştım ama son 1 ay kadar kullanmayı bırakmıştım rastgele şampuan sabun ile yıkıyordum, saçlarda kuruluk ve kırılma yapıyor ayrıca cansız gözüküyor. Tavsiyem kerastase şampuan kullanabilirsin fark ediyor gerçekten
%25 daha gelişmesi gerek sen ne düşünüyorsun
Dostum ayni benimki gibi cok isikta seyrek. Bu dan sonra mucize bekleme[/quoteSenin gibi negatifini gormedim ya
Açık alana ve greft sayısına göre seyrek ilerliyor ama enseyi karartmak için çok erken. 6.ayda patlamış denilen ekimler 9.ayda ne hale geldi hepimiz biliyoruz. Senin için önümüzdeki 1 ay çıkışların devam etmesi ve mevcut tüy kıvamındaki saçlar ile var olan saçların kalınlaşması, gelişmesiyle bu iş olacak inşallah.
Dostum ben senin sonucunun güzel olacağını düşünüyorum. Saçlar çıkmış ama ince olduğu için kapatıcılığı fazla belli olmuyor. Saçlar form kazanınca güzel bir görüntü oluşacağını düşünüyorum. Kullanmıyorsan biotin takviyesi alabilirsin.