Gönderen Konu: Finasterid etkisini kaybetti  (Okunma sayısı 3287 defa)

Therdemir

• Yeni üye
  • *
Finasterid etkisini kaybetti
« : 30 Haziran 2020, 16:01:22 »
7,5 ay boyunca 1/4 proscar kullandım ilk 4-5 ay cok iyi sonuçlar aldım fakat havalar ısınınca dökülme eskiye geri döndü saç derimde seboreik dermatit gitmişti geri geldi libido zaman zaman tavan yaptı bu durum olası bişeymi acaba yardımcı olursanız cok iyi olur 21 yaşındayım ek olarak haftada 2-3 konazol ve her gün 1 tablet xpecia kullanıyorum saçlar şu sıralar felaket dökülüyor saç derimde kurumuyor terden başına böyle bişey gelen varsa yazarsa sevinirim şimdiden teşekkürler

Farkederse Kahrolayım

• Yeni üye
  • *
Ynt: Finasterid etkisini kaybetti
« Yanıtla #1 : 30 Haziran 2020, 17:08:19 »
Bünye ilaca alışıyor etkisi gidiyor zamanla hergün aynı saatte 1adet 0.5mg avadort dutasteride başla faydasını görürsün ben çok memnunum.
Her Sabah 1 adet avadort 0.5mg
Her öğlen 1 adet Loniten 10.mg minoxidil tablet
Her akşam 1 adet Solgar biotin 5mg
2akşamda bir Bıttım Sabunu ile 5dk masaj yıkama.

yeesuzcries

• Sr. Member
« Yanıtla #2 : 30 Haziran 2020, 17:51:52 »
Bünye ilaca alışıyor etkisi gidiyor zamanla hergün aynı saatte 1adet 0.5mg avadort dutasteride başla faydasını görürsün ben çok memnunum.
Avodart a da alışırsamk nolacak?
proscar 1/4
konazol
Avodart 0.5mg

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
« Yanıtla #3 : 30 Haziran 2020, 18:29:50 »
Finasterid etkisini yitirebilir. Bana da oldu böyle bir durum ara verdim kullanmaya daha sonra yeniden başladım yine etki göstermeye başladı. Ama şunu söyleyeyim siz 21 yaşınızda hem finasterid hemde Xpecia kullanıp dökülme yaşıyorsanız, muhtemelen agresif bir dökülme süreci yaşıyorsunuzdur. Bu yüzden dökülmeler hızlı devam ediyor olabilir. Özellikle kopmaya bağlı dökülmeden ziyade, saçlarınızda minyatürleşme var mı onu kontrol edin derim.
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

Farkederse Kahrolayım

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #4 : 30 Haziran 2020, 18:31:09 »
Avodart a da alışırsamk nolacak?
kankam yarı ömrü uzun dutasın alışmaz ona kolay etkisi cabuk gecmiyor finansın yarı ömrü kısa bu yüzden finans hormon inip cıkısı oldugundan yan etkisi ve ileride işe yaramaması bu yüzden çok araştırdım dutasta yan etki profili tolore edilebilirliği daha başarılı finansa göre

Therdemir

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #5 : 30 Haziran 2020, 18:42:44 »
Şakaklarımda saçlar tüy formuna yakın hale geldi günde iki defa kullanmayı deneyeceğim bi kaç hafta bakalım nasıl bi etki olacak ama dökülmenin büyük bir kısmı saç diplerimin sürekli ıslak olması yaşadığım şehir aşırı nemli ve sıcak

Farkederse Kahrolayım

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #6 : 30 Haziran 2020, 18:53:26 »
Şakaklarımda saçlar tüy formuna yakın hale geldi günde iki defa kullanmayı deneyeceğim bi kaç hafta bakalım nasıl bi etki olacak ama dökülmenin büyük bir kısmı saç diplerimin sürekli ıslak olması yaşadığım şehir aşırı nemli ve sıcak
bir kac haftada bi işe yaramazki en az 3 ay 4ay kullanman lazım dostum 2 haftada tam vücüd alışacakken bırakman pek bir fayda etmeyebilir bende çanakkalede yaşıyorum cok nemli ve sıcak dutasterid işe yarar dostum finanstan daha etkili hergün mesela saat 12de 1 tane al düzenli 2 almana gerek yok cok istiyorsan xpecia alabilirsin akşamları aynı saatte ama gerek yok onun yerine 500mg L-lysine al 2adet aksamları onları kullan takvşye yeter

Therdemir

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #7 : 30 Haziran 2020, 20:38:00 »
2 hafta değil 7,5 ay oldu kullanalı

Farkederse Kahrolayım

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #8 : 30 Haziran 2020, 21:18:46 »
2 hafta değil 7,5 ay oldu kullanalı
anladım onu benim dedigim  dutasterid avadorta başla günde 1tane ic aynı saatte hergün finansı bırak sabah aksam icme yada proscar bölmeden bütün yut dicem ama o daha sakat sen avadorta başla yağlanmanda biticek bende yağlanma vardı dökülmede vardı 2sinide bıcak gibi kesti.

Therdemir

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #9 : 30 Haziran 2020, 21:58:48 »
Korktuğum kısımda o zaten finasteride de yaptı aynı işi etkisi geçti şimdi korkuyorum valla

Ziptikci

• Sr. Member
« Yanıtla #10 : 30 Haziran 2020, 23:29:53 »
Hormonlarin mevsimsel olarak dalgalanmış. İlaca devam et. Bunu yaşayan onlarca kişi var. Sonra geri duzelecek. İlaca ara vermeni tavsiye etmem daha cok dalgalanma yaşarsın

Gregor59

• Hero Member
« Yanıtla #11 : 01 Temmuz 2020, 00:50:03 »
Hormonlarin mevsimsel olarak dalgalanmış. İlaca devam et. Bunu yaşayan onlarca kişi var. Sonra geri duzelecek. İlaca ara vermeni tavsiye etmem daha cok dalgalanma yaşarsın

Ben 2 defa 1er ay kullanıp bıraktım aşırı dökülme oluyor bırakınca 1 2 ay kadar. Sanırım telogen efflivium yaratıyor çünkü telogen effliviumun sebeplerinden biri hormon dalgalanması.

Ziptikci

• Sr. Member
« Yanıtla #12 : 01 Temmuz 2020, 10:09:47 »
Ben 2 defa 1er ay kullanıp bıraktım aşırı dökülme oluyor bırakınca 1 2 ay kadar. Sanırım telogen efflivium yaratıyor çünkü telogen effliviumun sebeplerinden biri hormon dalgalanması.
Başlarda testis agrisindan korkmayin. Benim 2 ay testislerim ağrıdı belki 2.5 ama sonradan geçti şu an sanki ilaci kullanmiyorum gibi. Diyorum boş hap mi atıyorum 😃

yeesuzcries

• Sr. Member
« Yanıtla #13 : 01 Temmuz 2020, 12:35:21 »
Dutasa başladım 1kutu bitti 0 yan etki ondan önce 50gün finas kullandım ondanda 0yan etki oldu hala dutasa devam ediyorum
proscar 1/4
konazol
Avodart 0.5mg

Farkederse Kahrolayım

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #14 : 01 Temmuz 2020, 13:18:04 »
Dutasa başladım 1kutu bitti 0 yan etki ondan önce 50gün finas kullandım ondanda 0yan etki oldu hala dutasa devam ediyorum
dutasterid efsane knka 0.5mg oldugundan iceriğide düşük tamam etkili ama yarı ömrü fazla olduğu icin dalgalanmada yapmıyor bünyede daha faydalı oluyor tabi dökülmen dht alakalıysa kimisi testo alakalı oluyor dutas iciyosun dht düşüyor scalpta ama testo artıyor dutas işe yaramıyor diyorlar ama halbuki dökülmesi testesterona bağlı oluyor o yüzden test yaptırmadan ilaç kullanmak mantıklı degil önce dökülme sebebini bulacan sonra tedaviyr başlıyacan ama kimisi erkeksi deseni görüp hemen ilaca başlıyor bu bence cok yanlış

Facebook Twitter Instagram