Teşekkür ederim yorumunuz için. Ekim merkezi çok fazla birşey önermedi ben birşeyler ısrar edince solgar biotin ve minoxidil muadilleri vitamin hapı ve sprey önerdi. Bunları da araştırdığım kadarıyla minoxidilin kalbe yan etkisi olduğunu öğrendim ve bırakır bırakmaz etkisini kaybettiğini. Proscar’ı da yan etkilerinden dolayı kullanmayı düşünmüyorum özellikle jinekomasti riskinden dolayı çünkü göğsümde zaten halihazırda jinekomastiye bir eğilim var. Finasterid etkisi gösteren muadili dht blocker ürün araştırıyorum daha çok topikal olarak kullanabileceğim. Bazı ekim yaptıran arkadaşlar saç ekimi sonrası süreci tamamen doğalına akışına bırakmamı söylüyorlar. Çoğu ürün para tuzağından ibaretmiş. Bende tam emin değilim açıkçası ancak şuan aklımda sadece xpecia kullanmak içerdiği maddelerden dolayı (biotin, keratin)vs. Birde kepek yapmayan ve çok fazla kimyasal içermeyen şampuan artık hangisiyse. Dalin kullanmamı söyledi ancak kepeklenme yaptı.
Anladım hocam Minox ve Finans İçin bir şey söyleyemem İkiside detaylı Araştırılıp kullanılması gereken İlaçlar, Yalnız Diğerleri Yani ekim yaptıranlar Doğal akışına Bırakma kısmından Söz etmişler Ama, normalde Alınan besinler belki saçın Doğal halini besleyebilir..
Yalnız Ekimden hemen sonra Ekim bölgesinde daha fazla beslenme ihtiyacı olduğunuda herkes bilir, köklerin herzamankinden daha fazla desteğe ihtiyacı olacak, bence en az İlk 2 ay bu takviyelerle destekledikten sonra Doğal akışına bırakmak gerekir ki O ismi geçen İki liaç hariç bu takviyeler zaten yediğimiz çoğu besinde bulunan ama ekimden sonra vücudun yeterince üretemediği Doğal vitaminleri içeriyor..
Mesela örnek omega 3 Vücudun üretemediği ama mutlaka alınması gereken temel yağ asitlerinin en Önemlisi Omega-3‘tür..
Ekimden en yüksek Verimi alabilmek adına Doğal akışı Hızlandırmak Anlamında Bi süre Kullanmak Mantıklı Yine.. (^_^)