Gönderen Konu: ASMED-KORAY ERDOĞAN // 20 Haziran 2020 // 2519 GREFT  (Okunma sayısı 15487 defa)

murattarum

• Hero Member
Ynt: ASMED-KORAY ERDOĞAN // 20 Haziran 2020 // 2519 GREFT
« Yanıtla #105 : 17 Temmuz 2022, 01:24:36 »
Hocam kötü göründüğünü düşünmüyorum belki biraz seyrek kalmıştır revize etmiyorlar mı ? fotoğraf paylaşırsanız detaylı görebilme imkanımız olur. teşekkürler : )

Su ekimi asmed degil tasmet yapsa verir veristirirsiniz su aciklikta bu ekimin manuel ekimlerin ozellikle cosmasi lazim surec devam ettigi icin kotu yorum yapamam elbette ama on cizgi icin ektirdi arkadas sac kaliteside cok iyi finans bile kullanmamsi lazim bu saclar icin .

AddisAbabaBelediyeBaskani

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #106 : 17 Temmuz 2022, 12:03:30 »
Su ekimi asmed degil tasmet yapsa verir veristirirsiniz su aciklikta bu ekimin manuel ekimlerin ozellikle cosmasi lazim surec devam ettigi icin kotu yorum yapamam elbette ama on cizgi icin ektirdi arkadas sac kaliteside cok iyi finans bile kullanmamsi lazim bu saclar icin .

Süreç devam ediyor dediğin iki yıldan fazla zaman geçmiş aradan. Sonuç ne oldu acaba, dördüncü aydan sonra paylaşım yapmamış konuyu açan arkadaş

dinodin11

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #107 : 17 Temmuz 2022, 12:10:15 »
Süreç devam ediyor dediğin iki yıldan fazla zaman geçmiş aradan. Sonuç ne oldu acaba, dördüncü aydan sonra paylaşım yapmamış konuyu açan arkadaş

Aynen. Bir kaç resim atsa iyi olurdu.

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
« Yanıtla #108 : 19 Temmuz 2022, 04:26:53 »
Mailler gelmiş durum nedir diye o nedenle güncelleme yapayım, açık net söyleyim ben beklediğim sonucu alamadım. İyimser bakmaya çalıştım elimden geldiğince. Öyle abartıldığı gibi ekim sonrası ilgi alakada bana gösterilmedi, ekimin arkasındayızı hissettiren bir şeyde görmedim.

Hatta ekim sonunda da  botlamı ne sayım yapıyorlarmış, ekimden sonra cihaz çalışmadı onuda saymadıar gerek yok dediler.

Ekimden sonra ki aylarda asistana gidişattan memnun değilim dedim, Koray hocanın bir görüşünü almak istiyorum dedim birden fazla kere, süper olacak harika olacak çok erken cümleleri kılasik sallayan olmadı. Zaten ondan sonra sinirim attı takip etmeyi bıraktım yazmayıda 12 ay olmuş sonuç ortada daha ne süper olacak çocuk mu kandırıyorsunuz. İnsan bir kliniğe davet eder bir şey yapar.

Ben ekim sırasında sonlarına doğru baya acı hissettim hatta orda söyledim acımaya başladı diye. Ekip özür diledi ağrı kesici etki yapmıyor dedi bir süre sonra olabilir bunu eleştiri olarak söylemiyorum, ağrı kesici herkeste aynı olmayabiliyor.  Bilmiyorum onla bir alakası var mıdır... Ekim sonrası süreçte oldukça zordu ensede inanılmaz batma şeklinde ağrılar oldu uzun süre.

Güzel bina ekipmanlar lafım yok, ekim önceside ilgil iyiydi ama önemli olan ekim sonrası süreç ve sonuç.  Çokta abartmamak ismi ASMED'de olsa burası Türkiye standart yok.

SONUÇ: Memnun değilim tavsiye etmem bu kadar para vermeye değecek bir hizmet yok.

Dostum öncelikle ekiminizden memnun olmamanız adına üzüldüm. Eleştirdiğiniz noktaları da foruma şeffaf bir şekilde paylaşmanız bence de doğru olandır. Forumda ne kadar merkezlerin savunurluğunu iddia etse de bazı üyeler aslında bizim gibi forumda sürekli zaman geçirenlerin aslında amacı aynı sorunu paylaşan kişiler olarak birbirimize destek olmaktan fazlası değil. Ama ben sizin gibi Asmed ile ilgili iletişim sorunu hiç yaşamadığım için acaba siz hasta danışmanınız ile yaşadığınız durumu ya da mutsuz olduğunuz noktaları da net olarak merkeze anlatabildiniz mi? Çünkü süreç ile alakalı memnun değilseniz bunu karşı tarafa söylemeniz gerekir ki size ona göre aksiyon alsınlar. Çünkü bence merkez  belirli bir standartı yakalamışlarsa ısrarla gelin sizin saç ekiminiz olmamış hemen revize yapalım demez.  Siz bence bir telefon açarak memnun olmadığınızı kendilerine iletin derim. En azından ekimden mutsuz olduğunuzu, memnun olmadığınızı bilsinler.

Ayrıca ekim sonlarına doğru alım yapılırken bende de ağrı olmaya başlamıştı ve söylediğimde ağrı olan bölgeye sedasyon uyguladıklarında geçiyordu. Ekim sonrası hiç acı yoktu bende ama alım sonlarında bir çok kez sedasyon uygulamışlardı. Geçiyordu o bahsettiğiniz ağrılar.
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

KelDorado

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #109 : 20 Temmuz 2022, 15:22:34 »
üzücü bir durum maalesef ya, asmed bunu telafi ederdi diye düşünüyorum

nineoneone

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #110 : 20 Temmuz 2022, 16:13:42 »
Dostum öncelikle ekiminizden memnun olmamanız adına üzüldüm. Eleştirdiğiniz noktaları da foruma şeffaf bir şekilde paylaşmanız bence de doğru olandır. Forumda ne kadar merkezlerin savunurluğunu iddia etse de bazı üyeler aslında bizim gibi forumda sürekli zaman geçirenlerin aslında amacı aynı sorunu paylaşan kişiler olarak birbirimize destek olmaktan fazlası değil. Ama ben sizin gibi Asmed ile ilgili iletişim sorunu hiç yaşamadığım için acaba siz hasta danışmanınız ile yaşadığınız durumu ya da mutsuz olduğunuz noktaları da net olarak merkeze anlatabildiniz mi? Çünkü süreç ile alakalı memnun değilseniz bunu karşı tarafa söylemeniz gerekir ki size ona göre aksiyon alsınlar. Çünkü bence merkez  belirli bir standartı yakalamışlarsa ısrarla gelin sizin saç ekiminiz olmamış hemen revize yapalım demez.  Siz bence bir telefon açarak memnun olmadığınızı kendilerine iletin derim. En azından ekimden mutsuz olduğunuzu, memnun olmadığınızı bilsinler.

Ayrıca ekim sonlarına doğru alım yapılırken bende de ağrı olmaya başlamıştı ve söylediğimde ağrı olan bölgeye sedasyon uyguladıklarında geçiyordu. Ekim sonrası hiç acı yoktu bende ama alım sonlarında bir çok kez sedasyon uygulamışlardı. Geçiyordu o bahsettiğiniz ağrılar.

Evet haklısınız, yani psikolojiyi biliyorsunuz insan bu kadar süreç geçirdikten sonra tekrar aynı şeylerle uğraşmak istemiyor. ASMED ile fotoğrafları paylaşacağım, iş nedeni ile yurtdışında olduğum için fırsat bulamadım henüz, yorumlarını merak ediyorum. Aradan yaklaşık 2 yıl geçti. Artık olabilecek en iyi haline ulaşmıştır.

nineoneone

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #111 : 08 Eylül 2022, 18:07:57 »
Bu ay sonu kliniğe gideceğim bu ara bakalım. Ufak bir revizyon önerecekler mi ne diyecekler merak ediyorum.

Hair'lı Olsun

• Bu Alana Reklam Verilir.
  • Hero Member
« Yanıtla #112 : 08 Eylül 2022, 18:12:18 »
son durumu paylaşır mısın ?
Saç Sağlığı Discord : https://discord.gg/RJrwv4h7

Finansteride
Omega 3  -  Biotin 5000
Keçiboynuzu özü
Masaj - Magnezyum yağı  
D3 vitamin  -  B12 vitamin

nineoneone

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #113 : 08 Eylül 2022, 18:18:28 »
Durumu paylaşıyorum. Ekim çizgisini işaretlerdim. Şimdi saçın çok iyi diyenlerde olabilir. Ön çizgiye ekim yapıldı sadece ona göre yorumlarsanız sevinirim. Eskisinden iyi ama ön hatta bazı yerler boş gibi. Net bir ön çizgi yok. 2yıl 2 ay oldu bu arada.
« Son Düzenleme: 08 Eylül 2022, 18:32:55 Gönderen: nineoneone »

Kel91

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #114 : 09 Eylül 2022, 13:03:50 »
Çok kötü değil ama revize gerekiyor hocam, seyrek kalmış. Önlerdeki greftlerin hepsi tekli mi? Sanki çiftliler var gibi?

Korkusuz Korkak

• Hero Member
« Yanıtla #115 : 09 Eylül 2022, 13:41:32 »
Sadece ön çizgiye ekim yapıldığı için çok daha iyi olmasını beklerdim. Zaten siz de ön saç çizgisinin daha iyi görünmesi için ekim yaptırmışsınızdır. Küçük bir revize ile halledilir bence.
  • Ekim Tarihi: 04.05.2021
  • Ekim Merkezi ismi ASMED
  • Greft Miktarı 4.541
  • Yaşınız 45
  • Medikal Tedavi Ekim gününden itibaren Finasterid. 15. aydan itibaren 3 günde bir Avodart'a başladım, iki ay sonra haftada 2'ye düşürdüm. 15. aydan itibaren ayda bir defa toplam 15 seans prp yaptırdım. Ekim 2023 den itibaren haftada 5 gün Alpecin losyon kullanıyorum.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #116 : 09 Eylül 2022, 13:45:31 »
Pek anlasılmıyor paylaştığın resimlerden sonuç
Global Moderator

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #117 : 09 Eylül 2022, 15:42:35 »
 doğallık açısından boyle dağınık belirgin çizgisiz ekmiş olabilirler zaten o saça sayı ekilmezmiş.onler yaradılışı yakalamak için seyrek tutulur.ya tamamen gürlük sağlancak ama bunun gibi doğal olmucaktı yada boyle olcakt demiş olabilirler.seyrek kalmış on taraf çizgi yok ama doğal.revize olarak bu yastan sonra on çizgiyi one almak sağlıklı doğru olmaz ama alında açık yuzunde genc gosteriyorsa yarım cm one alabiirler çizgisi belli olan ön çizgiyle tabi revizeyi kabul ederlerse
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

nineoneone

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #118 : 09 Eylül 2022, 15:58:56 »
Hocam evet o çizgi belli olsun diye ektirdim. Çizgi one alinsin gibi ya da cok sık olması gibi beklentim yok ancakbu görüntü beklentinin altında.Şimdi ekim resimlerine bakınca greft yoğulgunu ön taraf da hiç seyrek değil. Kayıp kesinlikle var, tabi biraz olur ama bence azami miktarın üstünde kayıp var. On hat en son ekildi galiba, hatta başka biri geldi sonradan ekti, bir sürede o kişinin gelmesini bekledik, o sırada ağrı da yaşamaya başladım. Bu o eken kişiyle alakasız tabi, ağrı kesicinin etkisi kesilmeye başladı. Sadece varsayım o kişiyi beklerken mi kayıp yaşandı aklımdan geçmiyor değil
« Son Düzenleme: 09 Eylül 2022, 16:23:43 Gönderen: nineoneone »

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #119 : 09 Eylül 2022, 16:29:07 »
Hocam evet o çizgi belli olsun diye ektirdim. Çizgi one alinsin gibi ya da cok sık olması gibi beklentim yok ancakbu görüntü beklentinin altında.Şimdi ekim resimlerine bakınca greft yoğulgunu ön taraf da hiç seyrek değil. Kayıp kesinlikle var, tabi biraz olur ama bence azami miktarın üstünde kayıp var. On hat en son ekildi galiba, hatta başka biri geldi sonradan ekti, bir sürede o kişinin gelmesini bekledik, o sırada ağrı da yaşamaya başladım. Bu o eken kişiyle alakasız tabi, ağrı kesicinin etkisi kesilmeye başladı. Sadece varsayım o kişiyi beklerken mi kayıp yaşandı aklımdan geçmiyor değil

Öyle bir şey olamaz özel solusyonda ve ozel bir ısıda bekletiliyor
O sıvının içinde kalp bile 24 saat kalır. Asmed deki kullanılan sıvılar organ naklinde kullanılan sıvılar
Global Moderator

Facebook Twitter Instagram