Asmed in ekim sayısında bir artış yol günlük vaka sayısı aynı.
Yeni elaman konusuna gelince greft sayımı ve toplama greft alımı sırasında kafa tutma işlemleri dışında. Kısaca saç alma işlemlerini yapan personel aynı değişiklik yok.
Bunların dışında kanal açma ve planlama zaten koray hoca ait.
Hairrestoration tavsiye edilen bölümüne gelince Asmed çok daha fazla para vermediği için anlaşmazlıklardan kaynaklı.
Bunların dışında olumsuz sonuçlar herkes de olacaktır elbet umarım en az sayı ile olur ve zaten telafi edilir kayacım.
Onurcum, ikinci klinik acilmadan onceki ve sonraki ekim sayisi ayni mi kaldi? (Covidden once) Ayni sekilde, ikinci klinikte alim ve ekim yapan gruplarin hepsi eski gruplar mi? Yani ilk klinikteki gruplarin ustune yeni gruplar olusturulmadi mi? Eger bu sorularin cevabi evetse, benim yorumumu yok sayabilirsin.
HRN (veya baska forumlar) eger paraya gore doktor tavsiye ediyorsa, zaten sistem bastan cok yanlis kurulmus demektir. Binlerce hasta (cogu zaman kendi yeteri kadar arastirmadan) tavsiye edilen doktorlari tercih ediyor. Bu durumda da kismen kandirilmis oluyorlar.
Ben biliyorsun HRN'i de yakindan takip ediyorum. Bir ara bu islerin istatistigini bile tutuyordu insanlar; su ekim merkezinden forumda paylasilan sonuclarin yuzde kaci basarili yuzde kaci basarisiz diye. Eger senin dedigin gibi, gunde yapilan ekim sayisi, ikinci klinigin acilmasiyla artmadiysa, basarisiz sonuclarin biraz arttigini soyleyebilirim sana. Yok ekim sayisi arttiysa, sayisal olarak basarisiz ekimler artmasina ragmen, oransal olarak degisen birsey yok demektir. Ote yandan Allah var, bu basarisiz sonuclarin hepsi icin telafi garantisi verdi. Isteyenlere ikinci ekimi, ucak biletleri de dahil olmak uzere tamamen bedava yapti.