Gönderen Konu: ASMED-KORAY ERDOĞAN // 20 Haziran 2020 // 2519 GREFT  (Okunma sayısı 15477 defa)

emekli kel

• Hero Member
Ynt: ASMED-KORAY ERDOĞAN // 20 Haziran 2020 // 2519 GREFT
« Yanıtla #91 : 19 Ekim 2020, 20:47:15 »
 Hocam ilk bakısta tabiki bunu dusunemeyeceklerini dusunmek aptallık olur ama yanlarında alım işinde çalışan bir hemşire eşiyle dostuyla ekim merkezi açtı oda bölüp ekti sonuc husran.Ondan dedim.
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

nineoneone

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #92 : 19 Ekim 2020, 20:57:48 »
Hocam ilk bakısta tabiki bunu dusunemeyeceklerini dusunmek aptallık olur ama yanlarında alım işinde çalışan bir hemşire eşiyle dostuyla ekim merkezi açtı oda bölüp ekti sonuc husran.Ondan dedim.

Herşey olabilir hocam. Ama önümüzdeki iki ay olumlu değişim bekliyorum.

Ekim sonrası tek ilginç durum ilk ay aşırı derecede ensede ağrı ve batmalar. 1 hafta doğru düzgün uyumadım sanırım özellikle 20 günlerde yerimde duramıyordum.

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #93 : 19 Ekim 2020, 20:59:31 »
 Bünyemi değişik senin yada ekime engel seninde bilmediğin binde bir olcak bişimi var.En kotu ekimde bile çıkışlar olur.
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

Kaya

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #94 : 19 Ekim 2020, 22:57:28 »
Finasterid Dht bloke ettiği için genetik dökülme durumunu durdur ve saçlar hem çabuk uzak hemde kalınlaşır. Kısaca saç beslenmeye başlar ve normal gelişimine döner. Bunun nedeni iyi beslenmesinden kaynaklanır. Beslenmeyen saça biotin versen ne olur? Genetik durumla savaşan saça biotin değil ne verirsen anlamsız olur.

Ayrıca biotin eksikliği yoksa vucut da biotin almanın çok  faydası olmaz.

Bu arada finasterid ekilen alandaki dht hormunu baskıladığı için saç çıkışına da büyük destek sağlar.

Ama kişide genetik dökülme yok ve biotin eksikliği var ise + biotin alımı saça kalınlaşma ve uzama kolaylığı sağlar.

Link vermenize gerek yok hocam kendiniz fikrinizi yazmanız yeterli.

Finasteride ve biotinin etkilerini 'birbirinden bagimsiz olarak' aciklamaya calistim ben. Minyaturlesmis saca tabiiki biotin de yeteri kadar ulasmaz. Bana soruyu soran arkadas, donguyu hizlandiran, sacin uzama hizini arttiran faktorleri sordugu icin bu sekilde cevap verdim. Finas'in kokleri DHT baskisini azaltip guclendirdigini biliyoruz ama ayda ortalama olarak 1.5 santim uzayan saci ayda 2 santim uzayan hale getirmiyor. Ote yandan biotin, hem guclendiriyor, hem de hizli uzamasini sagliyor (koklere ulasiyorsa tabiiki)

Linki verdim ki okuyanlar 'bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmus' demesinler.

Kaya

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #95 : 19 Ekim 2020, 23:16:53 »
Asmed in ekim sayısında bir artış yol günlük vaka sayısı aynı.

Yeni elaman konusuna gelince greft sayımı ve toplama  greft alımı sırasında kafa tutma işlemleri dışında. Kısaca saç alma işlemlerini yapan personel aynı değişiklik yok.
Bunların dışında kanal açma ve planlama zaten koray hoca ait.

Hairrestoration tavsiye edilen bölümüne gelince Asmed çok daha fazla para vermediği için anlaşmazlıklardan kaynaklı.

Bunların dışında olumsuz sonuçlar herkes de olacaktır elbet umarım en az sayı ile olur ve zaten telafi edilir kayacım.

Onurcum, ikinci klinik acilmadan onceki ve sonraki ekim sayisi ayni mi kaldi? (Covidden once) Ayni sekilde, ikinci klinikte alim ve ekim yapan gruplarin hepsi eski gruplar mi? Yani ilk klinikteki gruplarin ustune yeni gruplar olusturulmadi mi? Eger bu sorularin cevabi evetse, benim yorumumu yok sayabilirsin.

HRN (veya baska forumlar) eger paraya gore doktor tavsiye ediyorsa, zaten sistem bastan cok yanlis kurulmus demektir. Binlerce hasta (cogu zaman kendi yeteri kadar arastirmadan) tavsiye edilen doktorlari tercih ediyor. Bu durumda da kismen kandirilmis oluyorlar.

Ben biliyorsun HRN'i de yakindan takip ediyorum. Bir ara bu islerin istatistigini bile tutuyordu insanlar; su ekim merkezinden forumda paylasilan sonuclarin yuzde kaci basarili yuzde kaci basarisiz diye. Eger senin dedigin gibi, gunde yapilan ekim sayisi, ikinci klinigin acilmasiyla artmadiysa, basarisiz sonuclarin biraz arttigini soyleyebilirim sana. Yok ekim sayisi arttiysa, sayisal olarak basarisiz ekimler artmasina ragmen, oransal olarak degisen birsey yok demektir. Ote yandan Allah var, bu basarisiz sonuclarin hepsi icin telafi garantisi verdi. Isteyenlere ikinci ekimi, ucak biletleri de dahil olmak uzere tamamen bedava yapti.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #96 : 20 Ekim 2020, 00:04:02 »
Onurcum, ikinci klinik acilmadan onceki ve sonraki ekim sayisi ayni mi kaldi? (Covidden once) Ayni sekilde, ikinci klinikte alim ve ekim yapan gruplarin hepsi eski gruplar mi? Yani ilk klinikteki gruplarin ustune yeni gruplar olusturulmadi mi? Eger bu sorularin cevabi evetse, benim yorumumu yok sayabilirsin.

HRN (veya baska forumlar) eger paraya gore doktor tavsiye ediyorsa, zaten sistem bastan cok yanlis kurulmus demektir. Binlerce hasta (cogu zaman kendi yeteri kadar arastirmadan) tavsiye edilen doktorlari tercih ediyor. Bu durumda da kismen kandirilmis oluyorlar.

Ben biliyorsun HRN'i de yakindan takip ediyorum. Bir ara bu islerin istatistigini bile tutuyordu insanlar; su ekim merkezinden forumda paylasilan sonuclarin yuzde kaci basarili yuzde kaci basarisiz diye. Eger senin dedigin gibi, gunde yapilan ekim sayisi, ikinci klinigin acilmasiyla artmadiysa, basarisiz sonuclarin biraz arttigini soyleyebilirim sana. Yok ekim sayisi arttiysa, sayisal olarak basarisiz ekimler artmasina ragmen, oransal olarak degisen birsey yok demektir. Ote yandan Allah var, bu basarisiz sonuclarin hepsi icin telafi garantisi verdi. Isteyenlere ikinci ekimi, ucak biletleri de dahil olmak uzere tamamen bedava yapti.

Biraz koparmaya kalktı o forum doktorları. Biraz da Türk doktorlarına saldırıda mevcut. Kısaca öyle çok büyük çok güvenilir bir forum değil bizim forum kadar canlı paylaşımı yok %60 merkez temsilci paylaşımı. Bedava adam sokmazlar oraya senin paylaştığın kaan pekiner linkleri de merkez paylaşımı hasta değil.

Onun dışında ekim sayısı ve ekip aynı.

Neyse arkadaşın ekim konusunda daha fazla konu dışına çıkmayalım da huzurlu paylaşımını yapsın.
« Son Düzenleme: 20 Ekim 2020, 00:11:26 Gönderen: Hintell »
Global Moderator

nineoneone

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #97 : 20 Ekim 2020, 22:16:50 »
Ben olumsuzum siz bendende olumsuz ciktiniz:) Su ana kadar bekledigim gelismeyi goremesemde, hala surec erken. Asmedi secmemin bir nedeni olumsuz durumda hastaya sahip cikacaklarini dusunmem, en azindan o konuda kafam rahat, ins gerek kalmaz. Forumu takip ettikce gereksiz yere kaygimin artığını gördüm, sonucta olacagina varacak bu saaten sonra, ekim yerini saclari kaldirip incelemedikce gunluk hayatimi etkileyen bir durumum yok acikcasi, aciklik az oldugu icin sansliyim bu konuda. Dedigim gibi ayda bir kere paylasim yaparim bundan sonra, o da soz verdigim icin. 5. Ayda gorusmek uzere.
« Son Düzenleme: 20 Ekim 2020, 22:40:31 Gönderen: nineoneone »

mehmet95

• Full Member
« Yanıtla #98 : 20 Ekim 2020, 23:46:18 »
Dostum boş yere sıkma canını olma ihtimali var olmazsa bile daha ensende epey bir cephanen var...

asmwd hastanın arkasında duruyor dediğin için merakımdan soruyorum. Telafi ekimlerini ücretsiz yapıyor diyorlar henüz süreç erken ama diyelim saçlarınız çıkmadı. Asmed bu durumun arkasında nasıl duruyor? Sadece düzeltme ekimimi yapıyor? Ya düzeltme ya para iadesi şeklinde seçenek mi sunuyor? Yoksa hem düzeltip hem donörün boşa harcanması sebebiyle para iadesi mi yapıyor?

Sea

• Full Member
« Yanıtla #99 : 21 Ekim 2020, 00:21:49 »
Hocam ilk paylaşımında oksipital bölgeye 1000 küsür greft ekim yapıldı demissin .oksipital bölgede ekim yok gördüğüm kadarıyla o oksipital dediğin frontal olsa gerek . Bu arada 4. Ay sonucları bir göstergedir ancak net konuşmak için yeterli bir süre değildir.umarim ilerleyen süreçte daha umut verici fotograflarla dönersiniz .iyi forumlar.

nineoneone

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #100 : 14 Haziran 2021, 20:17:06 »
Soranlar oldu bir güncelleme yapayım, bir yıl oldu ekim yapalı biraz daha gelişim oldu ancak beklediğim seviyede değil, özellikle ön hat beklentimin gerisinde. Eskisinden iyi mi iyi, ama 10 üzerinden 5 bir ekim sonucu benim için. Ön çizgide net kötü iş çıkardılar benim beklentim alan dar olduğu için daha yüksekti... 500-600 greft felan daha atılsa güzel olur ama bu sürece tekrar girmek istermiyim zor.
« Son Düzenleme: 14 Haziran 2021, 20:31:06 Gönderen: nineoneone »

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #101 : 14 Haziran 2021, 23:04:55 »
 3 ay daha var gelişir tabi bu gelişim beklentini ne kadar karsılar o alana 2500 istediğin gibi olmalıydı.

nineoneone

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #102 : 16 Temmuz 2022, 18:25:12 »
Mailler gelmiş durum nedir diye o nedenle güncelleme yapayım, açık net söyleyim ben beklediğim sonucu alamadım. İyimser bakmaya çalıştım elimden geldiğince. Öyle abartıldığı gibi ekim sonrası ilgi alakada bana gösterilmedi, ekimin arkasındayızı hissettiren bir şeyde görmedim.

Hatta ekim sonunda da  botlamı ne sayım yapıyorlarmış, ekimden sonra cihaz çalışmadı onuda saymadıar gerek yok dediler.

Ekimden sonra ki aylarda asistana gidişattan memnun değilim dedim, Koray hocanın bir görüşünü almak istiyorum dedim birden fazla kere, süper olacak harika olacak çok erken cümleleri kılasik sallayan olmadı. Zaten ondan sonra sinirim attı takip etmeyi bıraktım yazmayıda 12 ay olmuş sonuç ortada daha ne süper olacak çocuk mu kandırıyorsunuz. İnsan bir kliniğe davet eder bir şey yapar.

Ben ekim sırasında sonlarına doğru baya acı hissettim hatta orda söyledim acımaya başladı diye. Ekip özür diledi ağrı kesici etki yapmıyor dedi bir süre sonra olabilir bunu eleştiri olarak söylemiyorum, ağrı kesici herkeste aynı olmayabiliyor.  Bilmiyorum onla bir alakası var mıdır... Ekim sonrası süreçte oldukça zordu ensede inanılmaz batma şeklinde ağrılar oldu uzun süre.

Güzel bina ekipmanlar lafım yok, ekim önceside ilgil iyiydi ama önemli olan ekim sonrası süreç ve sonuç.
« Son Düzenleme: 20 Temmuz 2022, 16:14:56 Gönderen: nineoneone »

Sacsizkel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #103 : 16 Temmuz 2022, 21:52:34 »
100 kiside 1 kişide olur çıkmayan Ekim ama şöyle bir gerçek var revize edildiğinde mutlu olmayan da yok asmedin kapısından girdin ya içeri ordan saçsız çıkarmaz Koray Erdoğan seni o yüzden revize ettirmelisin
  • Ekim Merkezi ismi ASMED KORAY ERDOGAN
ASMED KORAY ERDOGAN saç ekimi
saç ekimi sonuçları forum

Hair'lı Olsun

• Bu Alana Reklam Verilir.
  • Hero Member
« Yanıtla #104 : 17 Temmuz 2022, 01:12:36 »
Hocam kötü göründüğünü düşünmüyorum belki biraz seyrek kalmıştır revize etmiyorlar mı ? fotoğraf paylaşırsanız detaylı görebilme imkanımız olur. teşekkürler : )
Saç Sağlığı Discord : https://discord.gg/RJrwv4h7

Finansteride
Omega 3  -  Biotin 5000
Keçiboynuzu özü
Masaj - Magnezyum yağı  
D3 vitamin  -  B12 vitamin

Facebook Twitter Instagram