Gönderen Konu: ASMED-KORAY ERDOĞAN // 20 Haziran 2020 // 2519 GREFT  (Okunma sayısı 15503 defa)

Engineer54

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: ASMED-KORAY ERDOĞAN // 20 Haziran 2020 // 2519 GREFT
« Yanıtla #46 : 19 Ekim 2020, 07:02:05 »
Bende de durum oyle dostum genel olarak aSmed ekimleri böyle sanırım
Asmed ekimim için:
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=14880.0

Rutinlerim;
Finasterid
Solgar vm-2000
Solgar biotin 1000 mg
Solgar l-arginine 500 mg
Sabahları aç karnına keçi boynuzu pekmezi ve bir yeşil çay

Kaya

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #47 : 19 Ekim 2020, 09:36:50 »
Sac kaliten yuksek, ekilen alan kucuk. 120de en az yarisinin nokta olarak olsa bile bas gostermesi lazimdi. Asagida hem Koray Hocanin, hem de diger merkezlerin 2000-2400 kokluk ekimlerinin linklerini veriyorum. 3-4 ay civarinda ne durumda olduklarina bakip kiyas yapabilirsin.

Eger linc edilmeyeceksem, yorumum sudur: Ikinci klinik acilmasiyla artan ekim sayisini karsilamak icin yeni asistanlar alindi. Bunlarin bir kismi alim ve ekimde yeteri kadar tecrube sahibi olamadilar henuz. Son 2 yilda Asmed’in iyi sonuclanmayan ekim sayisinda gozle gorulen bir artis var. Hair restoration network forumunda (amerikanin ve dunyanin en buyuk sac ekim forumu) Asmed bu yaz itibariyla tavsiye edilen ekim merkezleri listesinden cikarildi; aldigi basarisiz sonuclarin artmasi sebebiyle.

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=704.0
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=12794.0
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=785.0

« Son Düzenleme: 19 Ekim 2020, 09:44:57 Gönderen: Kaya »

nineoneone

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #48 : 19 Ekim 2020, 09:45:33 »
Sac kaliten yuksek, ekilen alan kucuk. 120de en az yarisinin nokta olarak olsa bile bas gostermesi lazimdi. Asagida hem Koray Hocanin, hem de diger merkezlerin 2000-2400 kokluk ekimlerinin linklerini veriyorum. 3-4 ay civarinda ne durumda olduklarina bakip kiyas yapabilirsin.

Eger linc edilmeyeceksem, yorumum sudur: Ikinci klinik acilmasiyla artan ekim sayisini karsilamak icin yeni asistanlar alindi. Bunlarin bir kismi alim ve ekimde yeteri kadar tecrube sahibi olamadilar henuz. Son 2 yilda Asmed’in iyi sonuclanmayan ekim sayisinda gozle gorulen bir artis var. Hair restoration network forumunda (amerikanin ve dunyanin en buyuk sac ekim forumu) Asmed bu yaz itibariyla tavsiye edilen ekim merkezleri listesinden cikarildi aldigi basarisiz sonuclarin artmasi sebebiyle.

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=704.0
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=12794.0
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=785.0

Ben yine 1 ay daha veriyorum bakalim, 5 ay sonrasindada benzer goruntu olursa daha zor gib toparlamasi. 5. Ayda yada oncesinde bir atak gelirse paylasim yaparim.

Su an ki durumda %15 cikti desek bu kadar da kotu is yapmis olamazlar heralde. Ekilenlerin cogu cikmadigi icin yavas geliyor diye dusunuyorum ama gorecegiz yakinda.

nofear114

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #49 : 19 Ekim 2020, 09:49:27 »
Ben yine 1 ay daha veriyorum bakalim, 5 ay sonrasindada benzer goruntu olursa daha zor gib toparlamasi. 5. Ayda yada oncesinde bir atak gelirse paylasim yaparim.

Su an ki durumda %15 cikti desek bu kadar da kotu is yapmis olamazlar heralde. Ekilenlerin cogu cikmadigi icin yavas geliyor diye dusunuyorum ama gorecegiz yakinda.

Evet beklemekten başka çare yok , 60 gün sonra netleşir.
İyiye iyi kötüye kötü der. Bağımsız yorumcu ..

Bu maskenin ardında etten fazlası var. Bu maskenin altında bir fikir var; ve fikirlere kurşun işlemez!” V for Johnny Sins

nineoneone

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #50 : 19 Ekim 2020, 09:53:29 »

Bence de sebep bu olabilir . Bu keep vs çıkmadan önce Asmed tüm ekimler iyiydi. Asistanlar , ekipler vs çoğaldıkça iş fabrikasyona döndü .  Dünya genelinde insanlar hair network forumunu takip ediyor. Orada sorun yaşandıysa çok hasta kaybı olur .

Bu ekime gelince ben 2 ay daha bekleyip öyle yorum yapacağım . Gidişat iyi değil orası kesin . Genelde asmedin çıkmayan ekimlerinde bazı kullanıcılar asmedin ektikleri çıkmış kendi saçlarınız dökülmüş gibi bir savunma yapıyor . Bu ekimde böyle bir durum söz konusu değil. Beklemedeyiz.

Ekim oncesi saclar asagidaki gibi, ekimdr araya girilmedi zaten yada coz az girildi on hatta, sadece sag sol tarafa biraz ekleme yapildi. Elimle ekim yerini gostermesem o cok iyi denilecek, ama tabi bunu eski saclarimi bilmeyen diyecek.

Kaya

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #51 : 19 Ekim 2020, 09:59:22 »
Ekim oncesi saclar asagidaki gibi, ekimdr araya girilmedi zaten yada coz az girildi on hatta, sadece sag sol tarafa biraz ekleme yapildi. Elimle ekim yerini gostermesem o cok iyi denilecek, ama tabi bunu eski saclarimi bilmeyen diyecek.

Kabuk dokumu sonrasi fotolarin var mi? 10-20 gun arasi gibi?

nineoneone

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #52 : 19 Ekim 2020, 10:04:21 »
Hemen sonrasi degil ama 20. Gun olabilir

nineoneone

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #53 : 19 Ekim 2020, 10:05:35 »
Yine yandan flashla cekilmis resimler hepsi

Kaya

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #54 : 19 Ekim 2020, 10:10:17 »
Tesekkur ederim. Sikligi gormek adina sormustum. Gayet guzel gorunuyor, cikarsa mutlu eder seni. Bazi hastalarin bunyesine bagli olarak cikislar daha yavas olabiliyor ama 4. ayda en azindan bir kisminin deri uzerinde ince de olsa bas gostermis olmasi lazimdi. 6. aya kadar bir atak olmazsa klinige gidip gostermende fayda var.

mehmet95

• Full Member
« Yanıtla #55 : 19 Ekim 2020, 10:16:28 »
Tesekkur ederim. Sikligi gormek adina sormustum. Gayet guzel gorunuyor, cikarsa mutlu eder seni. Bazi hastalarin bunyesine bagli olarak cikislar daha yavas olabiliyor ama 4. ayda en azindan bir kisminin deri uzerinde ince de olsa bas gostermis olmasi lazimdi. 6. aya kadar bir atak olmazsa klinige gidip gostermende fayda var.

saç döngülerine göre saç çıkışları en erken ve en geç kaçıncı aylarda olur hocam? ekim merkezleri hep 1 sene diyor ancak ben saç çıkışının 1 seneyi bulacağına pek inanmıyorum? bir de genel olarak 6.aydan sonra kliniğe gitmenin bir anlamı var mı? sürecin geriden geliyor finasteride kullan demekten başka birşey yapmıyorlar genelde

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #56 : 19 Ekim 2020, 10:21:15 »
120 gün henüz erken bir süre saç gelişimi kişiden kişiye değişir umarım güzel ataklar olur ve sonuc mutlu eder dostum.
Global Moderator

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #57 : 19 Ekim 2020, 10:21:32 »
 Dostum saçın uzama hızıda değişiyor.Benim bazı ekimlerim daha geç çıktı.Kafam kazınmışken bazen 1 2 ayda saçın uzadı bazen 4 5 ayı buldu.futlarım 127_144 gün arası patlama yaptı.Fuelerim 5.6. aylarda çıktı tabi gelişmeler bir seneye kadar sürdü.Hiç baş göstermemiş olması tuhaf.Binde bir olucak birseyde olabilir.İleriki yaslardaki insanlarda gec çıkabilir.Ama bas gostermemiş olması tuhaf.1 ay 1.5 ay daja bekle derim.İnsallah çıkar.
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

Kaya

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #58 : 19 Ekim 2020, 10:29:29 »
saç döngülerine göre saç çıkışları en erken ve en geç kaçıncı aylarda olur hocam? ekim merkezleri hep 1 sene diyor ancak ben saç çıkışının 1 seneyi bulacağına pek inanmıyorum? bir de genel olarak 6.aydan sonra kliniğe gitmenin bir anlamı var mı? sürecin geriden geliyor finasteride kullan demekten başka birşey yapmıyorlar genelde

En erken, direk cikmasi durumu; yani soka ugramiyor sac koku ama bu ekilenlerin ancak yuzde 5-10u civarinda olur. Ekilen bolge buyudukce bu oran daha da duser. Telejon fazi denilen sac kokunun dinlendigi surec, farkli kaynaklardan baktigim kadariyla genellikle 1 ile 4 ay suruyor.  Nadir durumlarda 6 aya kadar uzuyor. 1 sene olduguna ben de inanmiyorum. 6. ayda hemen hemen hepsinin ince ve acik renkli bile olsa deride nokta halinde belli etmesi lazim kendini.

Finas minyaturlesmeyi engeller ama ekilenin cikma hizini degistirmez. Biotin besler ve cikis hizini arttirir.

nineoneone

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #59 : 19 Ekim 2020, 10:40:08 »
En erken, direk cikmasi durumu; yani soka ugramiyor sac koku ama bu ekilenlerin ancak yuzde 5-10u civarinda olur. Ekilen bolge buyudukce bu oran daha da duser. Telejon fazi denilen sac kokunun dinlendigi surec, farkli kaynaklardan baktigim kadariyla genellikle 1 ile 4 ay suruyor.  Nadir durumlarda 6 aya kadar uzuyor. 1 sene olduguna ben de inanmiyorum. 6. ayda hemen hemen hepsinin ince ve acik renkli bile olsa deride nokta halinde belli etmesi lazim kendini.

Finas minyaturlesmeyi engeller ama ekilenin cikma hizini degistirmez. Biotin besler ve cikis hizini arttirir.

Dusuk dozda proscar kullaniyorum bu arada.

Biotion ve d vitaminide var.

Facebook Twitter Instagram