Gönderen Konu: ASMED-KORAY ERDOĞAN // 20 Haziran 2020 // 2519 GREFT  (Okunma sayısı 15466 defa)

nineoneone

• Jr. Member
  • **
ASMED-KORAY ERDOĞAN // 20 Haziran 2020 // 2519 GREFT
« : 29 Haziran 2020, 18:48:26 »
Konuyu başka bir bölüme açmıştım şimdi buraya tekrar açıp şu ana kadarki süreci toparlayıp paylaşıyorum.

EKİM ÖNCESİ DURUM

Arkadaşlar yaklaşık son 10 yıldır saçımın yanları biraz açık. Saçımın kalan kısımlar yaşıma göre iyi durumda olduğunu düşünüyorum. (yaş 34) Ekime gerek yokmuş diyenler olacaktır ama şekil vermekte oldukça zorlanıyorum, yanların zayıflığı ve saçımın yapısının yumuşak ve düz olması gibi nedenlerde işi zorlaştırıyor. Bu nedenle hep güçlü daha düz bir ön çizgi hayalim vardı. Hep takip ederdim forumu ama ciddi bir şekilde saç ekimini de düşünmemiştim.

Korona sürecinde geçici olarak yapılan kampanyalı fiyat ve ASMED'in kurum olarak yaptıkları işin arkadasında duracakları konusundaki güvenim de tam olduğundan hiç sorgulamadan ekime karar verdim.

Resimde ekstrada yoğun görünüyor yıkayıp kuruladıktan sonra.

Henüz daha merkeze gitmedim tahmini 2000-2400 greft bir ekim düşünülüyor online değerlendirme sonrası. Hem yaş hem döküme şekli uygun bir aday olduğumu düşünüyorum. Ekimi de yapacak kişi Koray Hoca olduğu için güvenim tam ama sizin de düşüncelerinizi almak isterim. (Özeliklikle Hintel yüreklendirici mesajlarını görmek isterim  :D.

KORAY ERDOĞAN KONSULTASYON SONRASI

Koray Hocanın değerlenmesi ve benim beklentilerimi ifade etmem sonucunda bazı değişiklikler oldu. Ön çizginin yanı sıra temple bölgesine de saç ekilerek belirgin hale getirilecek. O nedenle ekilecek greft sayısında biraz artış oldu, toplam 2500 greftlik bir ekim olacak.

Tepedeki saçlar yüksek çözünürlük fotoğraflandığında incellemelerin ve seyrekliklerin düşündüğümden daha fazla olduğunu gördüm, ufak bir hayal kırıklığı yaşadım açıkcası ancak diğer taraftan Koray Hoca dönörün çok iyi olduğunu, rahatlıkla 10.000 greft alınabileceğini belirtti. Bu da gelecekte ihtiyaç olması halinde iyi bir şey.

Kurum oldukça profesyonel disiplinli görünüyor. Çalışanlar aynı şekilde ilgili ve iyi enerjileri var. Robotik cerrahi ve genel olarak teknoloji ilgili olan birisi olarak ASMED'deki kullanılan cihazları görmek keyifliydi. Gerçekten çok fonksiyonel düşünülmüş. Şu ana kadar izlenimlerin gayet olumlu.

Benim gibi açıklık kısmen az olup ekim düşünen kişiler için de faydalı olacaktır. Bu tarz konu sayısı az açıkcası.

Daha sonra yine süreçle ilgili fotoğraflar paylaşacağım.

EKİM GÜNÜ VE HEMEN SONRASI (20.06.2020)

Arkadaşlar ilk hafta ensedeki kaşıntı ve ağrılar yüzünden oldukça zor geçti benim açımdan, doğru düzgün uyku uyumadım diyebilirim, o nedenle konuyu güncellemedim. (Bu noktada saç ekimi yaptıracak arkadaşlar bir tavsiyem olacak mutlaka düzgün bir ağrı kesici (arvales genelde tavsiye ediliyor) edinin, kenarda dursun. Ben evde tek olduğum için dışarı çıkmadım olanlarla idare ettim oda tabi işleri zorlaştırdı.)

Bügün itibariyle (9. gün) enseki kaşıntı ve ağrı azaldı,sonunda bir şeylere odaklanabiliyorum. Şimdi biraz ekimle ilgili görselleri paylaşarak merak edenleri bilgilendirmeye çalışacağım.

Toplam ekilen greft sayısı: 2519

Ekilen alanda saç/greft oranı: 2.10

Ekilen greftlerin bölgelere dağılım ve bölgelere göre saç/greft oranı:  400 Temporal (1.93) // 988 Parietal (2.08) // 1131 Occipital (2.18)

Ekim öncesi saçlar tepeden (kuru):

Ekimden hemen sonra tepeden:

Ekimden hemen sonra ön profil:

Ekimden hemen sonra yan profil (sağ):+

lavinia

• Full Member
Ynt: ASMED-KORAY ERDOĞAN // 20 Haziran 2020 // 2517 GREFT
« Yanıtla #1 : 29 Haziran 2020, 20:28:15 »
Ekiminizi beğendim öz çizgi temple çok iyi olmuş, benzer bir ekimi bende ağustos 14 te koray hocaya yaptıracağım. Takipteyim.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 29 Haziran 2020, 21:00:51 »
Hayırlı olsun çok estetik bir operasyon çok güzel bir çizgi ve sık hayırlı olsun dostum
Global Moderator

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
« Yanıtla #3 : 29 Haziran 2020, 21:03:57 »
Planma çok güzel ve saçların yanların açık olmasının ne kadar sinir bozucu bir durum olduğunu en iyi anlayalardan birisiyim. Benim de çok erken saçlarımın yanları açıldı ve kısmet olursa Temmuz'da bende Asmed'de ektireceğim. Ama sizin saçlarınız bende daha iyi durumda fotoğraflardan anlaşılabiliyor.  Hayırlı olsun umarım bu ekimle saç sorununuzdan tamamen kurtulursunuz :)
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

Siddhartha

• Hero Member
« Yanıtla #4 : 29 Haziran 2020, 21:08:02 »
Cok estetik guzel bir ekim olmus. Cikislar da istedigin gibi olur umarim
Everybody needs somebody to love
Everybody needs somebody to hate

nineoneone

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #5 : 29 Haziran 2020, 21:18:41 »
Hayırlı olsun çok estetik bir operasyon çok güzel bir çizgi ve sık hayırlı olsun dostum

Teşekkür ederim Hintell. Senin sonucun ve yorumların gerçtekten ilham verici oldu benim için de.

nineoneone

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #6 : 29 Haziran 2020, 21:24:53 »
Planma çok güzel ve saçların yanların açık olmasının ne kadar sinir bozucu bir durum olduğunu en iyi anlayalardan birisiyim. Benim de çok erken saçlarımın yanları açıldı ve kısmet olursa Temmuz'da bende Asmed'de ektireceğim. Ama sizin saçlarınız bende daha iyi durumda fotoğraflardan anlaşılabiliyor.  Hayırlı olsun umarım bu ekimle saç sorununuzdan tamamen kurtulursunuz :)

Katılıyorum hocam, iyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Benzer bir durumda olduğunuza göre, umarım size faydalı olur. Ön çizgiyi belirlemek için somut örnekler gerekiyor. Ben biraz spontane gittim Koray Hoca sağolsun bu şekilde uygun gördü.

nineoneone

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #7 : 29 Haziran 2020, 21:25:32 »
Cok estetik guzel bir ekim olmus. Cikislar da istedigin gibi olur umarim

Umarım hocam teşekkürler.

nineoneone

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #8 : 29 Haziran 2020, 21:34:45 »
Ekiminizi beğendim öz çizgi temple çok iyi olmuş, benzer bir ekimi bende ağustos 14 te koray hocaya yaptıracağım. Takipteyim.

Şimdiden hayırlı olmasını dilerim hocam.

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
« Yanıtla #9 : 29 Haziran 2020, 22:16:28 »
Katılıyorum hocam, iyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Benzer bir durumda olduğunuza göre, umarım size faydalı olur. Ön çizgiyi belirlemek için somut örnekler gerekiyor. Ben biraz spontane gittim Koray Hoca sağolsun bu şekilde uygun gördü.

Benim planlamam sizden daha farklı olacak. Ön çizgiden ziyade ben mevcut saçlarımın arasında sıklaştırma düşünüyorum. Size çok doğru bir planlama yapılmış benim de dökülme endişem olmasa böyle bir estetik ekim düşünürdüm. Yine de gittiğimde ne olur bilemiyorum. Koray Hocaya güveniyorum bende o nedenle kafam da soru işaretleri yok :).
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

newbie2017

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: ASMED-KORAY ERDOĞAN // 20 Haziran 2020 // 2519 GREFT
« Yanıtla #10 : 29 Haziran 2020, 23:05:36 »
Açıklık az, umarım çok iyi sonuç alacaksınız

emre07x

• Sr. Member
« Yanıtla #11 : 29 Haziran 2020, 23:23:32 »
Geçmiş olsun inşallah güzel sonuçlanır :)

gifted

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #12 : 29 Haziran 2020, 23:30:57 »
Baya düzgün bir çizgi çizilmiş gözüküyor, hayırlı olsun, sonuç sizi mutlu edecektir.
- Günde 2 defa Kerozan tablet
- Ducray ve Prozinc Plus şampuan
- Medohbiotin kerozan ile değişimli olarak kullanım
- L'oreal Professionnel Serioxyl Denser Hair Yoğunluk Arttırıcı Serum

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=14688

nineoneone

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #13 : 29 Haziran 2020, 23:35:48 »
Benim planlamam sizden daha farklı olacak. Ön çizgiden ziyade ben mevcut saçlarımın arasında sıklaştırma düşünüyorum. Size çok doğru bir planlama yapılmış benim de dökülme endişem olmasa böyle bir estetik ekim düşünürdüm. Yine de gittiğimde ne olur bilemiyorum. Koray Hocaya güveniyorum bende o nedenle kafam da soru işaretleri yok :).

Hocam açıkcası Koray hoca diğer saçlardada üsteki incelmeler olduğunu ve ilerde sorun yaşatabilme ihtimaini bahsetti. Dökülme endişesi bende de var açıkcası. Burdada malum ilacı kullanıp kullanmama devreye gidiyor.

baldLion

• Hero Member
« Yanıtla #14 : 30 Haziran 2020, 00:21:06 »
saçlar güzelce çıkarsa saç derdiniz kalmaz bence sonuçta yaş olmuş 34 ve sadece önde dökülmen var .bu yönden şanslısınız umarım sonuç mutlu eder.

Facebook Twitter Instagram