Gönderen Konu: ASMED-KORAY ERDOĞAN // 20 Haziran 2020 // 2519 GREFT  (Okunma sayısı 15479 defa)

nineoneone

• Jr. Member
  • **
Ynt: ASMED-KORAY ERDOĞAN // 20 Haziran 2020 // 2519 GREFT
« Yanıtla #75 : 19 Ekim 2020, 14:34:23 »
Yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar. Evet daha fazla çıkış bekliyordum 4. ayda, kaygı var mı var, ama tamamen ümitsiz değilim. Çok yetersiz ama az da olsa çıkışlar var, ön hattın en görüntüyü verecek kısmında beklenen hareket yok. Örneğin sağ-sol temple fena değil diğer bölüme göre. Işık açısına göre biraz umut veren resimlerde ortaya çıkıyor moral bozanda çıkabilir. Süreç yavaş bu kesin. Bu ekimin erken olumsuzluğa kapılanlar için ve kendim için örnek bir ekim olması dileğiyle 5. hatta 6. ayı sabırla atakları bekleyeceğim şu an için başka zaten yapacak bir şey yok. Sonrasına bakacağız.

4. ay resimlerini kliniklede paylaştım, Koray Hoca bakalım ne diyecek.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #76 : 19 Ekim 2020, 14:48:04 »
Sac kaliten yuksek, ekilen alan kucuk. 120de en az yarisinin nokta olarak olsa bile bas gostermesi lazimdi. Asagida hem Koray Hocanin, hem de diger merkezlerin 2000-2400 kokluk ekimlerinin linklerini veriyorum. 3-4 ay civarinda ne durumda olduklarina bakip kiyas yapabilirsin.

Eger linc edilmeyeceksem, yorumum sudur: Ikinci klinik acilmasiyla artan ekim sayisini karsilamak icin yeni asistanlar alindi. Bunlarin bir kismi alim ve ekimde yeteri kadar tecrube sahibi olamadilar henuz. Son 2 yilda Asmed’in iyi sonuclanmayan ekim sayisinda gozle gorulen bir artis var. Hair restoration network forumunda (amerikanin ve dunyanin en buyuk sac ekim forumu) Asmed bu yaz itibariyla tavsiye edilen ekim merkezleri listesinden cikarildi; aldigi basarisiz sonuclarin artmasi sebebiyle.

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=704.0
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=12794.0
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=785.0

Asmed in ekim sayısında bir artış yol günlük vaka sayısı aynı.

Yeni elaman konusuna gelince greft sayımı ve toplama  greft alımı sırasında kafa tutma işlemleri dışında. Kısaca saç alma işlemlerini yapan personel aynı değişiklik yok.
Bunların dışında kanal açma ve planlama zaten koray hoca ait.

Hairrestoration tavsiye edilen bölümüne gelince Asmed çok daha fazla para vermediği için anlaşmazlıklardan kaynaklı.

Bunların dışında olumsuz sonuçlar herkes de olacaktır elbet umarım en az sayı ile olur ve zaten telafi edilir kayacım.
Global Moderator

PEGO

• Hero Member
  • Saçların dökülmüş kanka
« Yanıtla #77 : 19 Ekim 2020, 14:51:54 »
Maalesef 4.aya göre iyi gitmiyor, Asmed son zamanlarda neden böyle oldu anlamadım. 3 yıldır forumdayım ne ekse fazlasıyla tutuyordu, ne oldu bilemiyorum.
Özellikle sizin gibi bir saç açıklığının 4.ayda neredeyse sürecin en kötü %50’sini tamamlaması gerekiyordu.
Xpecia günde 2 tablet
Prozinc Plus Şampuan

Serkan Aygın 4200 Greft https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=16500.0

Siddhartha

• Hero Member
« Yanıtla #78 : 19 Ekim 2020, 14:58:24 »
Asmed in ekim sayısında bir artış yol günlük vaka sayısı aynı.

Yeni elaman konusuna gelince greft sayımı ve toplama  greft alımı sırasında kafa tutma işlemleri dışında. Kısaca saç alma işlemlerini yapan personel aynı değişiklik yok.
Bunların dışında kanal açma ve planlama zaten koray hoca ait.

Hairrestoration tavsiye edilen bölümüne gelince Asmed çok daha fazla para vermediği için anlaşmazlıklardan kaynaklı.

Bunların dışında olumsuz sonuçlar herkes de olacaktır elbet umarım en az sayı ile olur ve zaten telafi edilir kayacım.
Bence algida secicilik.
Her ekim merkezi gibi Asmed’in de basarisiz sonuclari olabiliyor ama cok goz onunde olmasi ve de 100% basari beklendigi icin basarisiz bir sonucta hemen goz onunde olmasi dolayisi ile buyutuluyor.
Asmed gunde en az 10 ayda 300 den fazla ekim yapiyordur tahminimce. Bunlardan en az 5% i basarisiz olsa 15 hasta eder. Bunlari da 1-2 sine denk gelebilirz burda normal.
Everybody needs somebody to love
Everybody needs somebody to hate

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #79 : 19 Ekim 2020, 18:58:30 »
 Futta 4_5 ay arası patlama olmazsa çıkmayacaktır.Herhalde fuedede bu zamana kadar çıkışlar olmalıydı ama ataklar genelde 4_6 ay hatta 6.5 ay ataklar oluyor .Bu zamanda ataklar olmazsa çıkmayacaktır.Görüntü şu an için negatif bariz ortada hemde çok negatif ama bu demek değildirki çıkmayacak.En çıkmayanların bile yeri geliyor en kotu yarısı tutuyor daha çıkışlar olcaktır.Tabiki ekilen sayı ne olucak.Bir arkadasın 11_12 ay arası saçı değişti.Ekim çıksın çıkmasın bu zamana kadar bir görüntü oluşturmadıysa baska bir sebebi olabilir.Bir değişiklik var işin içinde ama anlayamadım.Sporlan falan alakası yok 3 gun kafayı carpma yeter.Bazı ozel durumlar var şu bu hastaları saç ekimi yaptıramaz diyorlar onamı denk geldin.Carpma falanmı oldu kafayı.72 saat carpmada kesin çıkmıyor.Yasta 34müş.20li yaslarda daha erken çıkıyor.Biraz daha gec yaslarda daha gec çıkabiliyor ben o kadar umutsuz değilim.Çıkmazsa telafi edilir.
« Son Düzenleme: 19 Ekim 2020, 19:04:38 Gönderen: proscar »
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #80 : 19 Ekim 2020, 19:00:52 »
Futta 4_5 ay arası patlama olmazsa çıkmayacaktır.Herhalde fuedede bu zamana kadar çıkışlar olmalıydı ama ataklar genelde 4_6 ay hatta 6.5 ay ataklar oluyor .Bu zamanda ataklar olmazsa çıkmayacaktır.Görüntü şu an için negatif bariz ortada hemde çok negatif ama bu demek değildirki çıkmayacak.En çıkmayanların bile yeri geliyor en kotu yarısı tutuyor daha çıkışlar olcaktır.Tabiki ekilen sayı ne olucak.Bir arkadasın 11_12 ay arası saçı değişti.Ekim çıksın çıkmasın bu zamana kadar bir görüntü oluşturmadıysa baska bir sebebi olabilir.Bir değişiklik var işin içinde ama anlayamadım.

henüz 120 gün 120 günden sonra saç çıkmaz olmaz bu saç diye bir durum yok  4 ay saç ekimi için erken süre
bütün ekimler için. nerden çıktı bu durumlar forumda anlamıyorum herkesin saç gelışımı aynı olmuyor
bekleyip göreceğiz şu an için bize düşen bu durumlarda moralleri yüksek tutmak sabırla takıp etmek
Global Moderator

nineoneone

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #81 : 19 Ekim 2020, 19:15:44 »
Futta 4_5 ay arası patlama olmazsa çıkmayacaktır.Herhalde fuedede bu zamana kadar çıkışlar olmalıydı ama ataklar genelde 4_6 ay hatta 6.5 ay ataklar oluyor .Bu zamanda ataklar olmazsa çıkmayacaktır.Görüntü şu an için negatif bariz ortada hemde çok negatif ama bu demek değildirki çıkmayacak.En çıkmayanların bile yeri geliyor en kotu yarısı tutuyor daha çıkışlar olcaktır.Tabiki ekilen sayı ne olucak.Bir arkadasın 11_12 ay arası saçı değişti.Ekim çıksın çıkmasın bu zamana kadar bir görüntü oluşturmadıysa baska bir sebebi olabilir.Bir değişiklik var işin içinde ama anlayamadım.Sporlan falan alakası yok 3 gun kafayı carpma yeter.Bazı ozel durumlar var şu bu hastaları saç ekimi yaptıramaz diyorlar onamı denk geldin.Carpma falanmı oldu kafayı.72 saat carpmada kesin çıkmıyor.Yasta 34müş.20li yaslarda daha erken çıkıyor.Biraz daha gec yaslarda daha gec çıkabiliyor ben o kadar umutsuz değilim.Çıkmazsa telafi edilir.

Yok hocam hicbir carpma darbe olmadi.Bildigim herhangi bir hastalik durumum yok özel durum olarak. Alkol ayda yiilda bir, sigara zaten hic kullanmadim hayatimda. 110 gun hic spor yapmadim hafifte olsa. Onumuzdeki 2 aylik surec kritik olacak bakalim. Bundan sonra 1 er aylik arayla gidisat hakkinda bilgi veririm.
« Son Düzenleme: 19 Ekim 2020, 19:23:20 Gönderen: nineoneone »

AddisAbabaBelediyeBaskani

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #82 : 19 Ekim 2020, 19:31:22 »
henüz 120 gün 120 günden sonra saç çıkmaz olmaz bu saç diye bir durum yok  4 ay saç ekimi için erken süre
bütün ekimler için. nerden çıktı bu durumlar forumda anlamıyorum herkesin saç gelışımı aynı olmuyor
bekleyip göreceğiz şu an için bize düşen bu durumlarda moralleri yüksek tutmak sabırla takıp etmek

Kesinlikle aynı fikirdeyim, ki daha önce de belirttim bu durumu defalarca.

Yabancı forumlarda ve burada, aynı 120. gün sonucunu paylaşın. Yabancı forumlarda, 120. gün için “mükemmel durum” derken burada bu ekim olmamış(konu sahibi dahil) hatta patlamış yorumları yapılıyor. Yapmayın arkadaşlar böyle lütfen. Süreci giderek kısaltıyorsunuz ve bilmeyen insanlar da yanlış öğreniyor.

Ortalama olarak 180. günde ekilen saçların %60’ı çıkması beklenirken, genel sürecin(kalınlaşma ve doğallaşma dahil) yarısı(%50) tamamlanmış olduğu kabul edilir.

Geçen 90. gün fotoğrafını paylaşan bir arkadaş, bundan sonra saç çıkmaz diye kendi kendine sonuca varmış.

Bir de ilginç bir şekilde herkesin sonucu, bir başkasına güzel gözüküyor. Bakıyorsun iki sonuç da aynı, iki taraf da kendi durumunu gömerken diğer kişinin sonucunun çok başarılı olduğu kanaatinde. İncelenmesi gereken bir psikolojik vaka bu bence. Kel bir klinik psikolog adayı bu konuda tez yazmalı bence.

Bu konu özelinde yazmadım bunları, yabancı forumları da araştıran birisi olarak genel fikrim bu. Lütfen stres yapmayıp sürecin tamamlanmasını bekleyelim. Aksinin kimseye bir faydası olmayacak zaten.

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #83 : 19 Ekim 2020, 19:33:33 »
 Alkol sigara çıkcaksa onlarda çıkıyor onlarsızda ben ekim arasında 2 tane ust uste sigara içtim.onlar faso fiso.2 ay bekle.
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

Engineer54

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #84 : 19 Ekim 2020, 20:07:52 »
Kesinlikle aynı fikirdeyim, ki daha önce de belirttim bu durumu defalarca.

Yabancı forumlarda ve burada, aynı 120. gün sonucunu paylaşın. Yabancı forumlarda, 120. gün için “mükemmel durum” derken burada bu ekim olmamış(konu sahibi dahil) hatta patlamış yorumları yapılıyor. Yapmayın arkadaşlar böyle lütfen. Süreci giderek kısaltıyorsunuz ve bilmeyen insanlar da yanlış öğreniyor.

Ortalama olarak 180. günde ekilen saçların %60’ı çıkması beklenirken, genel sürecin(kalınlaşma ve doğallaşma dahil) yarısı(%50) tamamlanmış olduğu kabul edilir.

Geçen 90. gün fotoğrafını paylaşan bir arkadaş, bundan sonra saç çıkmaz diye kendi kendine sonuca varmış.

Bir de ilginç bir şekilde herkesin sonucu, bir başkasına güzel gözüküyor. Bakıyorsun iki sonuç da aynı, iki taraf da kendi durumunu gömerken diğer kişinin sonucunun çok başarılı olduğu kanaatinde. İncelenmesi gereken bir psikolojik vaka bu bence. Kel bir klinik psikolog adayı bu konuda tez yazmalı bence.

Bu konu özelinde yazmadım bunları, yabancı forumları da araştıran birisi olarak genel fikrim bu. Lütfen stres yapmayıp sürecin tamamlanmasını bekleyelim. Aksinin kimseye bir faydası olmayacak zaten.

Dostum merhaba. Ay ay ne kadar saç çıkışı olacağı bilgisi hangi kaynaktan aldınız?
Asmed ekimim için:
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=14880.0

Rutinlerim;
Finasterid
Solgar vm-2000
Solgar biotin 1000 mg
Solgar l-arginine 500 mg
Sabahları aç karnına keçi boynuzu pekmezi ve bir yeşil çay

nineoneone

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #85 : 19 Ekim 2020, 20:19:56 »
Ekim patladı demedim arkadaşlar ama gönül isterdiki süreç biraz daha erken gitsin ve üstümden şu ağırlık kalksın. Ekim yaptıranlar az çok biliyor psikolojiyi, normalde acayip sakin bir yapıda olmama rağmen kaygı var tabi, şu an daha iyi anlıyorum insanları.

Görüntü iç açıcı olmasa da hala 2 ayı var net konuşmak için. Şu an desek boş artık, durum bu, dediğiniz gibi bekleyip göreceğiz. 30 gün arayla paylaşım yaparım.

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #86 : 19 Ekim 2020, 20:20:23 »
 Başkan arkadas bu ornek olmaz hocam.90 gunde çıkmamışla 120 gunde gelişme olmamış çok farklı şeyler.Aradaki 30 gun 3 aya bedel.6 ayda yuzde65i falan çıkar.Kıpırdanma olmalıydı.İnsallah bu 2 aya olur.6 aya gene tın tın devam ederse zaten yapıcak bişi yoktur hemen telafi ederler.

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #87 : 19 Ekim 2020, 20:24:49 »
 Ne geldi bilionmu aklıma.05 06 iğne ile alım yapıldığında o ekim çıkmıyor.Zaten ya sık ekimde damarlara zarar veriliyor çıkmıyor yada 07den küçük çalışılınca saçlar çıkmıyor.05 06 iğneler bölmede kullanılıyor.tekli hale getiriliyor saçlar.daha doğal oluyor ama çıkmıyor.asmed çok çok az saçı boluyordu eskiden.Sende tekli pek çıkmadıysa on ekimi tekli çok gerekir o zaman diğerlerini böldülerse o zaman ekim çıkmaz ama oyle bir amatorlukte yapamazlar.bolunen saç doğal olur ama ya çıkmaz ya tuy gibi çıkar

GaMe10

• Hero Member
« Yanıtla #88 : 19 Ekim 2020, 20:27:10 »
Hocam ekimden 6 ay öncesinden ekime kadar düzenli bir takviye kullandın mı ve ekimden sonra şuanda tam olarak ne kullanıyorsun takviye?

nineoneone

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #89 : 19 Ekim 2020, 20:30:00 »
Ne geldi bilionmu aklıma.05 06 iğne ile alım yapıldığında o ekim çıkmıyor.Zaten ya sık ekimde damarlara zarar veriliyor çıkmıyor yada 07den küçük çalışılınca saçlar çıkmıyor.05 06 iğneler bölmede kullanılıyor.tekli hale getiriliyor saçlar.daha doğal oluyor ama çıkmıyor.asmed çok çok az saçı boluyordu eskiden.Sende tekli pek çıkmadıysa on ekimi tekli çok gerekir o zaman diğerlerini böldülerse o zaman ekim çıkmaz ama oyle bir amatorlukte yapamazlar.bolunen saç doğal olur ama ya çıkmaz ya tuy gibi çıkar

Bunu hesaplıyorlardır diye düşünüyorum :))

Facebook Twitter Instagram