Gönderen Konu: Esma& Serkan Tetik 3475 greft  (Okunma sayısı 4680 defa)

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: ESMA& SERKAN TETİK 3475 greft
« Yanıtla #16 : 29 Haziran 2020, 22:50:58 »
İlk ekimde donörü fazlaca yormuşlar..

Bu ekim ile alakalı ise ön çizgi tasarımını beğenmedim golfler biraz daha içerde olmalı idi fazlaca düz olmuş.. temple ise ön çizgiye uymak için mecbur ilerde iddia bir şekilde tasarlanmış. zor bir bölge temple bölgesi özellikle doğallık yakalamak çok zor.umarım muvaffak olursunuz.

Dr.hair

• Hero Member
« Yanıtla #17 : 29 Haziran 2020, 22:56:20 »
Ekiminiz hayırlı olsun. 30 yaşında vertex ekimi yaptırmak çok sağlıklı değildir . İlerde ortadaki saçlarınızın dökülme ihtimali çok yüksek

Talisca

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #18 : 29 Haziran 2020, 23:15:31 »
İlk ekimde donörü fazlaca yormuşlar..

Bu ekim ile alakalı ise ön çizgi tasarımını beğenmedim golfler biraz daha içerde olmalı idi fazlaca düz olmuş.. temple ise ön çizgiye uymak için mecbur ilerde iddia bir şekilde tasarlanmış. zor bir bölge temple bölgesi özellikle doğallık yakalamak çok zor.umarım muvaffak olursunuz.
teşekkür ederim yorumunuz için ancak golflerin o şekilde olmasını ben istedim hatta uyardılar içerde olması için ancak ben israr edince bu şekilde yapildi.Templeler benim orjinal templem üzerinden çizildi sarı tüyler vardı templede kalan onlar hiza alınarak çizildi

tutarsa

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #19 : 29 Haziran 2020, 23:20:28 »
hayirli olsun ekimin basarili olacagini.seni mutlu edecegini dusunuyorum.

Talisca

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #20 : 29 Haziran 2020, 23:20:51 »
Ekiminiz hayırlı olsun. 30 yaşında vertex ekimi yaptırmak çok sağlıklı değildir . İlerde ortadaki saçlarınızın dökülme ihtimali çok yüksek
teşekkür ederim görüşünüzde haklı olabirdiniz ancak benim dökülmem durmuştu zaten yok denecek kadar azdı.o yüzden bu riske girmeyi tercih ettim ama ilerde dökülmem olursa sakaldan ekimle destekleyebilirim o bölgeyi

Talisca

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #21 : 29 Haziran 2020, 23:23:44 »
hayirli olsun ekimin basarili olacagini.seni mutlu edecegini dusunuyorum.
Allah razı olsun inşaallah vebumarım bu sıkıntıdan muzdarip olan herkez çok iyi sonuçlar alır ve mutlu olurlar teşekkür ederim

Kel123

• Hero Member
« Yanıtla #22 : 29 Haziran 2020, 23:31:30 »
Ekim güzel duruyor. Ancak bir tane başarısız ekim gerçekleştirmiş ve greft sayısı sınırlı birinin yan taraflarına o kadar greft harcanmaması gerektiğini düşünenlerdenim. Çünkü dökülmen dahada devam edecek dostum

gifted

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #23 : 29 Haziran 2020, 23:34:05 »
teşekkür ederim yorumunuz için ancak golflerin o şekilde olmasını ben istedim hatta uyardılar içerde olması için ancak ben israr edince bu şekilde yapildi.Templeler benim orjinal templem üzerinden çizildi sarı tüyler vardı templede kalan onlar hiza alınarak çizildi

Keşke o tüyler yine önde kalsaydı, biraz daha doğal olurdu diye düşünüyorum. Tabi ki tercih sizin umarım gönlünüze göre olur.
- Günde 2 defa Kerozan tablet
- Ducray ve Prozinc Plus şampuan
- Medohbiotin kerozan ile değişimli olarak kullanım
- L'oreal Professionnel Serioxyl Denser Hair Yoğunluk Arttırıcı Serum

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=14688

Talisca

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #24 : 29 Haziran 2020, 23:56:47 »
Ekim güzel duruyor. Ancak bir tane başarısız ekim gerçekleştirmiş ve greft sayısı sınırlı birinin yan taraflarına o kadar greft harcanmaması gerektiğini düşünenlerdenim. Çünkü dökülmen dahada devam edecek dostum
teşekkür ederim dostum inanın o yan taraflar benim bu ekimi süşünme sebebimdir çünkü o kısımların açıklıği beni çok rahatsiz ediyordu.

Talisca

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #25 : 30 Haziran 2020, 00:00:54 »
Keşke o tüyler yine önde kalsaydı, biraz daha doğal olurdu diye düşünüyorum. Tabi ki tercih sizin umarım gönlünüze göre olur.
görüşünüze saygı düyuyorum ve teşekkür ederim iyi dileğiniz için

kelboy85

• Hero Member
« Yanıtla #26 : 30 Haziran 2020, 00:01:15 »
Dostum konunu takipteyim, yarindan sonra ayni yerde ekimim var bakalim benden kac greft cikacak. Su an kacinci gunundesin

Talisca

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #27 : 30 Haziran 2020, 00:09:06 »
Dostum konunu takipteyim, yarindan sonra ayni yerde ekimim var bakalim benden kac greft cikacak. Su an kacinci gunundesin
Şimdiden hayırlı olsun dostum şuan ekimden sonraki 2. günüm,donöründen ne kadar çıkar bilemem ancak temiz bir alım yapacaklarından emin olabirsin ayrıca sakalın iyiyse sakaldan alımı tavsiye ederim.konuyu kabuk dökümü şok dökülme sonrası ve çikıslar başladıkça sonuna kadar vaylaşmayı düşünüyorum

Lion

• Sr. Member
« Yanıtla #28 : 30 Haziran 2020, 00:14:42 »
Merkezin ekimlerini seyrek buluyorum özellikle ön çizgileri keşke yan şakaklara o kadar greft harcanacağına ön çizginiz daha sık ekilseydi ve tepeniz hayırlısı olsun.

Talisca

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #29 : 30 Haziran 2020, 00:20:21 »
Merkezin ekimlerini seyrek buluyorum özellikle ön çizgileri keşke yan şakaklara o kadar greft harcanacağına ön çizginiz daha sık ekilseydi ve tepeniz hayırlısı olsun.
sonucunu hep birlikte görecegiz dostum teşekkür ederim.

Facebook Twitter Instagram