Merhaba öncelikle 27.06.2020 tarihinde ekimimgerçekleşti bu benim 2. Ekimim ilk ekimim 2018 yılında farklı bir merkezde 4000 greft olarak gerçekleşti sonucundan memnun kalmadım ve hemen sonrasında araştırmaya başladım ve bu forumu keşfettim uzun süredir bu forumu sessiz bir şekilde takip eden bir kardeşiniz olarak forumda emeği geçen ve insanlara yardımcı olmak adına değerli zamanını ayırıp yorum yapan abilerime ve kardeşlerime teşekkür ederim sizlerin sayesinde yanlış bir seçim daha yapmaktan kurtuldum.
Ayrıca beni güler yüzle karşılayan Serkan bey ve Esma hanımada teşekkür ediyorum çok samimi insanlar bütün isteklerimi güler yüzle karşılayıp ellerinden geldiğince gerçekleştirdiler çok uğraştırdım kendilerini 😊Haklarını helal etsinler, doğallığı bozacak konularda bana gerekli brifingleri verdiler bende onlara güvendiğim için görüslerine olumlu yaklaştım.inanin 1. ekim yaptırdığım yerde yaptıkları ilk iş benden ücreti almak oldu Ancak bu ekim öncesinde para vs konuşmak yerine yalnizca benim isteklerim ve durumum hakkında konuştuk hatta ekim bitince ben hatırlattım serkan beye ödemeyi.
Merak eden arkadaslara şunuda belirteyim ekim sırasında ve sonrasında herhangi bir ağrım olmadı özellikle sakal alımının çok zor olduğu belirtilir sakalımdan 1200 greft alınmasına rağmen en ufak bir zorlanma veya acı hissetmedim.
Fazla uzatmamak adına ekim ile ilgili bilgilere geçiyorum
Saç greft : 2265
Sakal greft : 1210
Toplam greft : 3475
Ekim öncesi