Saç Ekimi Sonuçları
en az 6 ay kullanılmaz ama zaten topik saç kaybını hızlandırırİçerdindeki mikro tozlar deri yolu ile emilip köklere yapışır ve zarar verebilir kimyasal olduğu için.
Sayin dostlar,Ekim sonrasi toppik kullanilirmi, kullanilirsa ne kadar sure sonra kullanilir.Kep tarzi sapka ne kadar sonra takilabilirAgirlik kaldirmaya ne zaman sonra baslanabilir, protein tozu alinirsa olumsuzluk yaratirmi
Toppik kısmına cevap vereyim çünkü bizzat deneyimledim. Saç ekiminden 49-50 gün sonra düzenli olarak haftada 5 gün toppik kullandım. (Saçlarımı her gün yıkamak şartıyla) Ekim sonucuma olumsuz bir etkisi olmadı, pişmanlığım kesinlikle yok.
ağırlık kaldırmaya bence 1-2 ay sonra başlayabilirsin. protein tozunda sıkıntı yok bende kullanıyorum. saç ekiminden sonra saçların kısa olacağından bence hiç bulaşma toppike, bende zamanında kullandım ve başladımı bırakılmıyor.. hiç başlama derim kısa ekilmiş haliyle zaten ihtiyaç duymazsın.
kisa sacta nasil durdu, diplerde belli oldumu
dostum 1 ay mi 2 aymi? 1 aydan sonra bench te harikalar yaratsak sikinti olurmu? Cok agir kaldirinca kokler atarmi?