Gönderen Konu: Lokal protez  (Okunma sayısı 3451 defa)

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
Ynt: Lokal protez
« Yanıtla #15 : 30 Haziran 2020, 22:36:27 »
Komple protez,lokal nedir hocam

Lokal sanırım belli bir bölgeye yapılan bölgesel bir protez. Direkt protez de bildiğimiz tüm bölgeyi kaplayan protez saç.
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.
ŞUNLARADA BAKABİLİRSİNİZ

KaiserSS

• Hero Member
« Yanıtla #16 : 30 Haziran 2020, 22:46:14 »
Lokal sanırım belli bir bölgeye yapılan bölgesel bir protez. Direkt protez de bildiğimiz tüm bölgeyi kaplayan protez saç.
Anladım dostum, lokal gerek yok manasında
One life,live it...

Takviye
- 7 Ay Solgar Biotin 5000 mcg
- 6 Ay Solgar Saw Palmetto

İlave
11.Ay Prozinc Plus Losyon

Şampuan
- Sürekli Prozinc Plus

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=8721.0

Hublot

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #17 : 30 Haziran 2020, 23:10:39 »
Alın çizgisine güzel sık bir Ekim olursa...alın çizgisinin geri kalan kısmında komple alın cizgindeki yoğunluğa uyumlu protez olabilir...zaten protezde doğallığı bozan on alın çizgisi...siz bu kısmı hallederseniz güzel bir ekimle...diğer kısım protezle kapanır...

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
« Yanıtla #18 : 30 Haziran 2020, 23:39:38 »
Anladım dostum, lokal gerek yok manasında

Pardon ben yanlış anlamışım o zaman.
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #19 : 01 Temmuz 2020, 00:34:24 »
Alın çizgisine güzel sık bir Ekim olursa...alın çizgisinin geri kalan kısmında komple alın cizgindeki yoğunluğa uyumlu protez olabilir...zaten protezde doğallığı bozan on alın çizgisi...siz bu kısmı hallederseniz güzel bir ekimle...diğer kısım protezle kapanır...

Hiç olacak iş değil hublot.. çocuğun günahına girme.. nerde görülmüş öne ekim kalan kısmı protez:)

Eun-Wo

• Full Member
« Yanıtla #20 : 01 Temmuz 2020, 00:41:20 »
Hiç olacak iş değil hublot.. çocuğun günahına girme.. nerde görülmüş öne ekim kalan kısmı protez:)
Sloocer hocam imkansız değil olabilir ama protezden alınan verimi düşürür tabi ki. Sonuçta protezin en baba özelliği sana model konusunda özgürlük vermesi, ister uzun ister kısa, ister silver ister glacial yellow. Ama ön tarafta ekim olursa hem bakımı zorlar hem de özgürlüğü kısıtlar. Yanlış anlaşılmasın ama zaten ben bu saç protezini klasik Türk erkeğine uygun görmüyorum.
Rogaine Foam (Akşam 5 fıs )(Ömür boyu kullanılacak)

Her gün 10-20 dk masaj

K2,D Vitaminleri ve Magnezyum alımı

Şakaklara dermastamp

Bir miktar keçiboynuzu pekmezi

Hedef:Stabil ve giderek iyileşeyn saç yapısı sağlamak

Don Vito Corleone

• Hero Member
  • kellerin morale ihtiyaci yoktur!
« Yanıtla #21 : 01 Temmuz 2020, 00:53:08 »
Senin   saç  dökülme  tipi    hiç bişey  gerek yok 3 vur saçı    miss gibi  karizma  :)

Eun-Wo

• Full Member
« Yanıtla #22 : 01 Temmuz 2020, 01:02:15 »
Senin   saç  dökülme  tipi    hiç bişey  gerek yok 3 vur saçı    miss gibi  karizma  :)
böyle olmak varken neden kel haliyle yetinsin ki adam.

Her gün 10-20 dk masaj

Şakaklara dermastamp

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #23 : 01 Temmuz 2020, 10:28:37 »
Sloocer hocam imkansız değil olabilir ama protezden alınan verimi düşürür tabi ki. Sonuçta protezin en baba özelliği sana model konusunda özgürlük vermesi, ister uzun ister kısa, ister silver ister glacial yellow. Ama ön tarafta ekim olursa hem bakımı zorlar hem de özgürlüğü kısıtlar. Yanlış anlaşılmasın ama zaten ben bu saç protezini klasik Türk erkeğine uygun görmüyorum.

İmkansız diye birsey yok tabi istersen sakal greftini alıp iki kaşının ortasına da ekersin. Buda mümkün ama amaç ne?
Arkadasın yazdığı gibi olmuyor.
-Protez lokal olunca ucuz olmuyor
-daha güzel olmuyor
-bakım kolaylığı sağlamıyor...

Aksine bakımı zor olacak ,doğallık konusunda problem olacak, ekim süreci ve zahmetine girecek , ensedeki saçlar zayıflayacak, yarın birgün protezden vazgeçmek istese çok zorlanacak.. nerden baksan zarar.. neden böyle birsey tercih etsin ki? Saç ekimi ile ne kadar sıkı ve doğal bir ön çiZgi elde edeceğini sanıyorsun?

Eun-Wo

• Full Member
« Yanıtla #24 : 01 Temmuz 2020, 10:34:45 »
İmkansız diye birsey yok tabi istersen sakal greftini alıp iki kaşının ortasına da ekersin. Buda mümkün ama amaç ne?
Arkadasın yazdığı gibi olmuyor.
-Protez lokal olunca ucuz olmuyor
-daha güzel olmuyor
-bakım kolaylığı sağlamıyor...

Aksine bakımı zor olacak ,doğallık konusunda problem olacak, ekim süreci ve zahmetine girecek , ensedeki saçlar zayıflayacak, yarın birgün protezden vazgeçmek istese çok zorlanacak.. nerden baksan zarar.. neden böyle birsey tercih etsin ki? Saç ekimi ile ne kadar sıkı ve doğal bir ön çiZgi elde edeceğini sanıyorsun?
Bende aynısını dedim zaten :)

Her gün 10-20 dk masaj

Şakaklara dermastamp

Herikeyn78

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #25 : 01 Temmuz 2020, 16:06:35 »
Yardımcı olduğunuz için hepinize çok teşekkür ederim. Lokal protezin yanlış bir fikir olduğunun farkına vardım. Saç ekimi için görüştüğüm yer şuan için ekim yapmayalım en iyisi 3 ay xpecia kullanıp donör bölgeni kuvvetlendir öyle gel dedi. Aklıma bi soru takıldı ekimden önce yani şu sıralar saçlarımı kestirmem problem olur mu. Saçımın uzun veya kısa olmasının önemi var mı? Saç ekimini 3-4 ay sonra olmayı düşünüyorum. Şuan saçımı kessem sıkıntı olur mu yoksa 3 ay boyunca uzatmalı mıyım ?

Hublot

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #26 : 01 Temmuz 2020, 21:33:03 »
Ekimle bu kafanın kapanması çok zor...arkadaş farkında...protez de kalite kalite...kimse zahmetsiz demiyor...bence insanın arabasına ayırdığı zamandan ...bakımdan ....masraftan ...daha az zahmetli...kimsenin günahına girmek istemem...protezde doğallığı bozan şey ön alın çizgisi...bakım olmazsa peruk gibi duruyor...ancak tabi ki bu ön alan ekimle güzel ve doğal olursa.. benim fikrim geri kalan yer aynı yogunlukta protez olur...ancak bunu bu işin erbabı bir firma ile görüşmek lazım...benimki sadece mantık yürütmek...

KaiserSS

• Hero Member
« Yanıtla #27 : 01 Temmuz 2020, 22:01:11 »
Yardımcı olduğunuz için hepinize çok teşekkür ederim. Lokal protezin yanlış bir fikir olduğunun farkına vardım. Saç ekimi için görüştüğüm yer şuan için ekim yapmayalım en iyisi 3 ay xpecia kullanıp donör bölgeni kuvvetlendir öyle gel dedi. Aklıma bi soru takıldı ekimden önce yani şu sıralar saçlarımı kestirmem problem olur mu. Saçımın uzun veya kısa olmasının önemi var mı? Saç ekimini 3-4 ay sonra olmayı düşünüyorum. Şuan saçımı kessem sıkıntı olur mu yoksa 3 ay boyunca uzatmalı mıyım ?
Xpecia 3 ayda hiç işe yaramaz, velev ki mucize oldu yaradı, nasıl olacak?
One life,live it...

Takviye
- 7 Ay Solgar Biotin 5000 mcg
- 6 Ay Solgar Saw Palmetto

İlave
11.Ay Prozinc Plus Losyon

Şampuan
- Sürekli Prozinc Plus

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=8721.0

Eun-Wo

• Full Member
« Yanıtla #28 : 01 Temmuz 2020, 22:34:00 »
Xpecia 3 ayda hiç işe yaramaz, velev ki mucize oldu yaradı, nasıl olacak?
Haklısın xpecia yı kullan sonra ekim yaparız diyen bir klinik ilk defa görüyorum.

Her gün 10-20 dk masaj

Şakaklara dermastamp

Don Vito Corleone

• Hero Member
  • kellerin morale ihtiyaci yoktur!
« Yanıtla #29 : 01 Temmuz 2020, 22:42:20 »
Haklısın xpecia yı kullan sonra ekim yaparız diyen bir klinik ilk defa görüyorum.
Finasteride   deseler  tm.diyecem  xpecia  kullan sonra ekim yaparız diyen merkez  hangisidir ☺

Facebook Twitter Instagram