Gönderen Konu: Lokal protez  (Okunma sayısı 3444 defa)

Herikeyn78

• Yeni üye
  • *
Lokal protez
« : 29 Haziran 2020, 12:04:51 »
Yaşım 22. Genetik dökülme var ne yazık ki. Benim donör bölgem pek de yeterli seviyede değil. Bu yüzden enseden 1500 gref, sakaldan da 2000 bin gref ile ön ve orta bölgemi ektirip doğal bir görüntü elde etmeyi düşünüyorum. Saçımın tepe bölgesini ise lokal protez ile kapatmayı düşünüyorum. Sizce mantıklı mı? 

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Ynt: Lokal protez
« Yanıtla #1 : 30 Haziran 2020, 02:35:05 »
Protez çok sık olur önler ekim sırıtır bence
Global Moderator

nickmickyok

• Sr. Member
« Yanıtla #2 : 30 Haziran 2020, 04:16:47 »
bence komple protez yaptır nasıl olsa o protezin cefasını iki türlüde çekicen ama sefasını sürmüş olursun

Eun-Wo

• Full Member
« Yanıtla #3 : 30 Haziran 2020, 15:10:32 »
Protez çok sık olur önler ekim sırıtır bence
Protezin türleri var medium yoğunluk sırıtmaz bence.
Rogaine Foam (Akşam 5 fıs )(Ömür boyu kullanılacak)

Her gün 10-20 dk masaj

K2,D Vitaminleri ve Magnezyum alımı

Şakaklara dermastamp

Bir miktar keçiboynuzu pekmezi

Hedef:Stabil ve giderek iyileşeyn saç yapısı sağlamak

Herikeyn78

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #4 : 30 Haziran 2020, 15:42:17 »
O halde 3 ay xpecia kullanayım saçlarım toparlansın donör bölgem daha iyi bir noktaya geldiğinde önlere ve ortaya ekim yapayım. Tepe kel kalır ama en azından doğal bir görüntü elde edebilirim. Önden bakılınca kel değil de seyrek saçlı olmuş olurum. En azından şu anki durumumdan daha iyi bir görüntü elde etmeyi düşünüyorum

Gregor59

• Hero Member
« Yanıtla #5 : 30 Haziran 2020, 16:37:48 »
O halde 3 ay xpecia kullanayım saçlarım toparlansın donör bölgem daha iyi bir noktaya geldiğinde önlere ve ortaya ekim yapayım. Tepe kel kalır ama en azından doğal bir görüntü elde edebilirim. Önden bakılınca kel değil de seyrek saçlı olmuş olurum. En azından şu anki durumumdan daha iyi bir görüntü elde etmeyi düşünüyorum

Xpecia hicbir etki yapmaz sac için proscar kullan

Eun-Wo

• Full Member
« Yanıtla #6 : 30 Haziran 2020, 17:00:14 »
xpecia toparlamaz ama seyrek saçlı görünüm kel kafadan daha kötü bence. Saçsız olunca en azından bir duruşun oluyor ama seyrek saç olunca ne biliyim hayattan sıkılmış kendini güvercinlere adamış Aziz görüntüsü oluyor. Seni en mutlu edecek şey saç protezi bence.

Medium yoğunlukta bir ünite işini görür. Ama gidipte 3000 liraya satan firmalara yaptırma.

Her gün 10-20 dk masaj

Şakaklara dermastamp

SAÇSIZ ADAMIN LANETİ 1 :D

• KELLİK BAŞA BELA.. :)
  • Hero Member
  • BİR KEL GÖRDÜM SANKİ.. :D
« Yanıtla #7 : 30 Haziran 2020, 17:07:13 »
Hocam bencede şansını 1 kere dene, yarın birgün ekim yaptırsaydım nasıl olurdu şeklinde düşünmezsin hem elimden geleni yaptım dersin, için rahat olur, kesinlikle 3.500 greft ön ve ortaya ekim yaptır bencede, yalnız saçlarınız çok zayıf görunüyor, Xpecia yetmez, Proscar (Finasterid) 1/4 kullanın 4-5 ay sonra ekime girin aksi takdirde ekimin başarısız olma ihtimali de yüksek, ve ekimden sonra Alopexy (Minoxidil) de araştırıp kullanabilirsiniz.. ???
  • Ekim Tarihi: 16.06.2020
  • Ekim Merkezi ismi ASUMAN HAİR
  • Greft Miktarı 4.800
  • Yaşınız 36

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 30 Haziran 2020, 17:29:59 »
Protezin türleri var medium yoğunluk sırıtmaz bence.

Biliyorum :) ama bence olmaz komple yapılması daha mantıklı protez
Global Moderator

Eun-Wo

• Full Member
« Yanıtla #9 : 30 Haziran 2020, 17:36:16 »
Biliyorum :) ama bence olmaz komple yapılması daha mantıklı protez
O daha garanti tabi ki bazı firmalar önlerde saç olduğu zaman arkayı kesiyorlar sadece o yüzden mantıklı gelmişti aslında.

Her gün 10-20 dk masaj

Şakaklara dermastamp

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
« Yanıtla #10 : 30 Haziran 2020, 18:25:50 »
Dostum eğer protez kullanacaksanız hiç ekime bulaşmayın derim. En azından istediğiniz saç modellerini de yaptırabilirsiniz. Arka bölgedeki saçları çok kısa bir saç modeli yaptırmak istediğinizde ekim yaparsanız 3 numara mesela kötü görüntü oluşturacaktır. Birde oldu sıkıldınız protez kullanmaktan bu sefer öndeki seyrek görüntü daha çok canınızı sıkacaktır. O yüzden protez kullanacaksanız direkt kullanmak bence daha mantıklı.
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 30 Haziran 2020, 19:21:15 »
O daha garanti tabi ki bazı firmalar önlerde saç olduğu zaman arkayı kesiyorlar sadece o yüzden mantıklı gelmişti aslında.

Evet hem ekim hem protez olmaz eninde sonunta ful protez kullanır  o yüzden en mantıklısı sadece protez.
Global Moderator

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 30 Haziran 2020, 20:18:09 »
Çok gereksiz bir plan..
sizin lokal protezli bir durumunuz yok. Direkt protez kullanın zaten ekim sonrası protez şansınız kalmayacak donör surıtacaktır... kaldı ki yarın Birgün (kullanıcıların %90 gibi) protez kullanmaktan sıkılıp çıkartmak isterseniz rahatca çukartıp saçları kısa kestirip kullanırsınız... sakın ekim falan düşünmeyin.

Eun-Wo

• Full Member
« Yanıtla #13 : 30 Haziran 2020, 21:14:47 »
Yalnız dostum şunu söyleyeyim protez saç özen ister 7-10 günde bir bakımını yapman lazım. Ortalama yarım saat sürer alıştıktan sonra. Yani sonuçta direk istediğin gibi bir saça sahip oluyorsun e tabi ki emek isteyecek.

Her gün 10-20 dk masaj

Şakaklara dermastamp

KaiserSS

• Hero Member
« Yanıtla #14 : 30 Haziran 2020, 21:21:03 »
Komple protez,lokal nedir hocam
One life,live it...

Takviye