Gönderen Konu: Lokal protez  (Okunma sayısı 3445 defa)

Eun-Wo

• Full Member
Ynt: Lokal protez
« Yanıtla #30 : 01 Temmuz 2020, 22:43:42 »
Ekimle bu kafanın kapanması çok zor...arkadaş farkında...protez de kalite kalite...kimse zahmetsiz demiyor...bence insanın arabasına ayırdığı zamandan ...bakımdan ....masraftan ...daha az zahmetli...kimsenin günahına girmek istemem...protezde doğallığı bozan şey ön alın çizgisi...bakım olmazsa peruk gibi duruyor...ancak tabi ki bu ön alan ekimle güzel ve doğal olursa.. benim fikrim geri kalan yer aynı yogunlukta protez olur...ancak bunu bu işin erbabı bir firma ile görüşmek lazım...benimki sadece mantık yürütmek...
Bana kalırsa doğallıkta çok önemli değil. Felipe Lorenzo'nun modelinin kullandığı protez saç bile alın çizgisini belli ediyor. O kadar da zahmetli değil aslında yabancılar sırf bunun için ülkeden ülkeye gidiyorlar, biz bakım zahmetinden söz ediyoruz. İnsanlara bir türlü anlatamadık emek yoksa saçta yok bu kadar basit.
Rogaine Foam (Akşam 5 fıs )(Ömür boyu kullanılacak)

Her gün 10-20 dk masaj

K2,D Vitaminleri ve Magnezyum alımı

Şakaklara dermastamp

Bir miktar keçiboynuzu pekmezi

Hedef:Stabil ve giderek iyileşeyn saç yapısı sağlamak
ŞUNLARADA BAKABİLİRSİNİZ

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
« Yanıtla #31 : 02 Temmuz 2020, 00:06:21 »
Siz bence saçlarınızı uzatıp bir süre donörün son halini buraya atın. Döküleceği kadar dökülmüş saçlarınız bu noktadan sonra boşuna ilaç, vitamin kullanıp bünyenizi boş yere yormayın derim. Bence ekime uygun değilsiniz ama bazen kısa saç yanıltabiliyor.
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

Parabellum

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #32 : 19 Temmuz 2020, 22:02:25 »
arkadaş kısa ve öz ya ekim olacak ya protez öne eküm tepeye protez saçma birşey olur bence protez kullan kaliteli bir yerde yaptır ekim de iş değil bu saça.

Salvador

• Hero Member
« Yanıtla #33 : 29 Temmuz 2020, 06:08:47 »
Kardeşim senin yaş 20 ama saçın maalesef bunun iki katı.Sakın ha Ekim yaptırma 1 yıl avodart kullansan o saçı Ekim yapacak seviyeye zor getirirsin.Ekim yaptirsan Çim adam gibi durur sen direkt protez yaptır keyfine bak
Unutma ki şüphe gerçeğe ulaşmanın ilk adımıdır

Ersin Yüksel

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #34 : 20 Ağustos 2020, 11:24:42 »
Ekimlik bişi yok kafanızda ensede çok az ve zayıf donor var kellik nerdeyse nw8 saç ekimi tutmaz illa şansımı denemek istiyorum dersen dene lokallikte bişi yok komple protez yaptirmalisin
  • Yaşınız 38
  • Medikal Tedavi minoxidil , avodart , ketoral sampuan , vitamin d3 , Dermaroller

Facebook Twitter Instagram