Saç Ekimi Sonuçları
Dostum saç rengin, saç kalınlılığı, yeterlilik konusunda perfect denmese de ekim yapılabilecek rezervin var,dökülmene uygun bir planlama ve merkez ile halledebileceğini düşünüyorum
donör bu kafayı kapatır.
Donör gayet güzel ekim alanıda uygun güzel bir ekim yaparlar.
Ekim için en uygun açıklıklardan birisine sahipsiniz. Serkan Aygın saç ekim merkezinin de forum da başarılı sonuçları var. Donör alanı da yeterli duruyor. Başarılı bir sonuç alırsınız ama önemli olan dökülmenizin devam edip etmemesi. İleri de donör bölgesinde kayıplar yaşarsanız ikinci bir ekime ihtiyaç duyabilirsiniz. Bunu da göz önünde bulundurun derim.
Değerli yorumunuz için teşekkür ederim finasteride ve türevi ilaçlar kullanmayı açıkca düşünmüyorum olası ikinci bir ekime ileride daha sıcak bakıyorum lakin babama baktığım vakit dökülme tipimizin aynı olduğunu düşünüyorum çünkü dayı tarafımda dökülme sıfır bu fotoğrafta ki saç tipi babama ait mesela yorumlarsanız sevinirim
Antiandrojen kullanmamanızı anlıyorum, kafanızda ikinci bir ekim planı varsa oldukça mantıklı bir seçim olur sizin için. Saç dökülmeniz için babanızı dökülmesini referans alabilirsiniz ama %100 uyumlı bir dökülme yaşamayacağınızı bilmeniz gerekli. Şu açıdan olumlu bir durum var ailenizde kellik oranı azsa sizin de muhtemelen benzer bir şekilde dökülmeniz devam edecek. Genetik mirasçılarınızın tamamen saçının dökülmemesi bir artıdır. Ama bazen bu durum da olup saçının tamamını kaybedenler de olmuyor değil. Biraz da anlaşılamayan, şansa kalmış bir durum bu. Ben yerinizde olsam sizin gibi düşünürdüm muhtemelen. İlaç kullanmadan başarılı bir ekimle muhtemelen uzun süre saç sorununuzu çözersiniz gibime geliyor.