Gönderen Konu: Donör bölgesi hakkında  (Okunma sayısı 1914 defa)

Vefa

• Jr. Member
  • **
Donör bölgesi hakkında
« : 28 Haziran 2020, 14:30:12 »
Merhaba değerli forum üyeleri bu kardeşiniz  eylül ayı gibi bir ekim yaptırmayı düşünüyor sülalemde genetik bir dökülme ne anne tarafında nede baba tarafında var lakin rahmetli dedeye çekmiş olabilirim bu donör hakkında açık ve gerçekçi yorumlarınıza ihtiyacım var teşekkür ederim

Vk

• Saç ekimim
  • Sr. Member
Ynt: Donör bölgesi hakkında
« Yanıtla #1 : 28 Haziran 2020, 14:53:22 »
Dökülmelerimiz neredeyse aynı hocam sadece saç kalitemiz ve yapımız farklı sana gelen yorumlardan bende nasipleneyim diye takipteyim 😊
Batman dünya hastanesi Ömer uğur hair clinic
Takviyeler 12. Günden sonra
Solgar biotin 5000
Solgar saw palmetto
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=15142.15

Jamesbond

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 28 Haziran 2020, 15:13:26 »
Yaş kaç hocam

Vefa

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #3 : 28 Haziran 2020, 15:18:04 »
Yaşım 24

Jamesbond

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 28 Haziran 2020, 16:17:13 »
Dostum saç rengin, saç kalınlılığı, yeterlilik konusunda perfect denmese de ekim yapılabilecek rezervin var,
dökülmene uygun bir planlama ve merkez ile halledebileceğini düşünüyorum

Vefa

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #5 : 28 Haziran 2020, 16:29:30 »
Dostum saç rengin, saç kalınlılığı, yeterlilik konusunda perfect denmese de ekim yapılabilecek rezervin var,
dökülmene uygun bir planlama ve merkez ile halledebileceğini düşünüyorum

Yorumunuz için teşekkür ederim Serkan Aygın kliniği düşünüyorum bu fotoğraf önden uzun hali ıslakken çekildi

KaiserSS

• Hero Member
« Yanıtla #6 : 28 Haziran 2020, 16:31:20 »
donör bu kafayı kapatır.
One life,live it...

Takviye
- 7 Ay Solgar Biotin 5000 mcg
- 6 Ay Solgar Saw Palmetto

İlave
11.Ay Prozinc Plus Losyon

Şampuan
- Sürekli Prozinc Plus

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=8721.0

Vefa

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #7 : 28 Haziran 2020, 16:35:09 »
donör bu kafayı kapatır.

Değerli yorumun için teşekkür ederim abi şu askerlik bitsin ilk işim saç nakli olmak

Vefa

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #8 : 29 Haziran 2020, 14:14:13 »
Up up

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 29 Haziran 2020, 14:17:55 »
Donör gayet güzel ekim alanıda uygun güzel bir ekim yaparlar.
Global Moderator

Vefa

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #10 : 29 Haziran 2020, 20:26:17 »
Donör gayet güzel ekim alanıda uygun güzel bir ekim yaparlar.
Değerli yorumun için teşekkür ederim Hıntell

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
« Yanıtla #11 : 29 Haziran 2020, 21:07:27 »
Ekim için en uygun açıklıklardan birisine sahipsiniz. Serkan Aygın saç ekim merkezinin de forum da başarılı sonuçları var. Donör alanı da yeterli duruyor. Başarılı bir sonuç alırsınız ama önemli olan dökülmenizin devam edip etmemesi. İleri de donör bölgesinde kayıplar yaşarsanız ikinci bir ekime ihtiyaç duyabilirsiniz. Bunu da göz önünde bulundurun derim.
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

Vefa

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #12 : 29 Haziran 2020, 22:15:19 »
Ekim için en uygun açıklıklardan birisine sahipsiniz. Serkan Aygın saç ekim merkezinin de forum da başarılı sonuçları var. Donör alanı da yeterli duruyor. Başarılı bir sonuç alırsınız ama önemli olan dökülmenizin devam edip etmemesi. İleri de donör bölgesinde kayıplar yaşarsanız ikinci bir ekime ihtiyaç duyabilirsiniz. Bunu da göz önünde bulundurun derim.
Değerli yorumunuz için teşekkür ederim finasteride ve türevi ilaçlar kullanmayı açıkca düşünmüyorum olası ikinci bir ekime ileride daha sıcak bakıyorum lakin babama baktığım vakit dökülme tipimizin aynı olduğunu düşünüyorum çünkü dayı tarafımda dökülme sıfır bu fotoğrafta ki saç tipi babama ait mesela yorumlarsanız sevinirim

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
« Yanıtla #13 : 29 Haziran 2020, 22:26:32 »
Değerli yorumunuz için teşekkür ederim finasteride ve türevi ilaçlar kullanmayı açıkca düşünmüyorum olası ikinci bir ekime ileride daha sıcak bakıyorum lakin babama baktığım vakit dökülme tipimizin aynı olduğunu düşünüyorum çünkü dayı tarafımda dökülme sıfır bu fotoğrafta ki saç tipi babama ait mesela yorumlarsanız sevinirim

Antiandrojen kullanmamanızı anlıyorum, kafanızda ikinci bir ekim planı varsa oldukça mantıklı bir seçim olur sizin için. Saç dökülmeniz için babanızı dökülmesini referans alabilirsiniz ama %100 uyumlı bir dökülme yaşamayacağınızı bilmeniz gerekli. Şu açıdan olumlu bir durum var ailenizde kellik oranı azsa sizin de muhtemelen benzer bir şekilde dökülmeniz devam edecek. Genetik mirasçılarınızın tamamen saçının dökülmemesi bir artıdır. Ama bazen bu durum da olup saçının tamamını kaybedenler de olmuyor değil. Biraz da anlaşılamayan, şansa kalmış bir durum bu. Ben yerinizde olsam sizin gibi düşünürdüm muhtemelen. İlaç kullanmadan başarılı bir ekimle muhtemelen uzun süre saç sorununuzu çözersiniz gibime geliyor.
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

Vefa

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #14 : 29 Haziran 2020, 22:32:13 »
Antiandrojen kullanmamanızı anlıyorum, kafanızda ikinci bir ekim planı varsa oldukça mantıklı bir seçim olur sizin için. Saç dökülmeniz için babanızı dökülmesini referans alabilirsiniz ama %100 uyumlı bir dökülme yaşamayacağınızı bilmeniz gerekli. Şu açıdan olumlu bir durum var ailenizde kellik oranı azsa sizin de muhtemelen benzer bir şekilde dökülmeniz devam edecek. Genetik mirasçılarınızın tamamen saçının dökülmemesi bir artıdır. Ama bazen bu durum da olup saçının tamamını kaybedenler de olmuyor değil. Biraz da anlaşılamayan, şansa kalmış bir durum bu. Ben yerinizde olsam sizin gibi düşünürdüm muhtemelen. İlaç kullanmadan başarılı bir ekimle muhtemelen uzun süre saç sorununuzu çözersiniz gibime geliyor.
Böyle bilgilendirici yorumlar okuyunca insan psikolojik olarak çok güzel motive oluyor cidden teşekkür ederim.

Facebook Twitter Instagram