Gönderen Konu: Saç Ekimi için tavsiye verirseniz memnun olurum  (Okunma sayısı 1206 defa)

gsmustygs

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Saç Ekimi için tavsiye verirseniz memnun olurum
« : 28 Haziran 2020, 10:50:58 »
Sayın arkadaşlar. 35 yaşındayım. Yaklaşık 15-16 yaşlarımdan beri saç dökülmesi yaşıyorum diyebilirim. Uzun süre minoxil kullandım . Geçen sene de Proscar'a başlamıştım 1 mg olarak. Ancak bu ikisinin bende yoğun bir yan etkisi oldu. Bu nedenle ikisini birden bıraktım ve şuan aşırı derecede saç dökülmesi yaşıyorum. Bu ilaçları da kullanmayı düşünmüyorum. Belki diğer alternatifler ile devam edebilirim. Bir iki merkezle iletişime geçtim , resimlerimi gönderdim. Dönüş bekliyorum. Resim gönderdiğim yerler Koray Erdoğan - Serkan Aygın ve Hakan Doğanay. Bütçe ile ilgili çok sıkıntım şuan için yok ama 30-40 binleri de geçmek istemiyorum tabi. Resimlerimi gönderiyorum. Yorumlarınızı alırsam çok sevinirim. Nereyi tercih etmeliyim, ne yapmalıyım ?

kelboy85

• Hero Member
Ynt: Saç Ekimi için tavsiye verirseniz memnun olurum
« Yanıtla #1 : 28 Haziran 2020, 10:55:01 »
Saciniz benim gibi her yerden dokuluyor en sanssiz dokulme tiplerinden biri. Donorune ve ekim merkezine yorumu kidemli uyeler yaparlar

gsmustygs

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 28 Haziran 2020, 10:58:02 »
aslında çok kısa kestirdiğim için öyle duruyor. Arka taraflar ile ilgili çoık dökülme yaşamıyorum. Dökülme daha çok önler ve tepe bölgesi. Özellikle Finansterid'i bırakınca tepe de hızlandı.

KaiserSS

• Hero Member
« Yanıtla #3 : 28 Haziran 2020, 12:17:31 »
Güzel planlama, doğal bir çizgi, ön normal orta ve tepe sık güzel bir ekim evrim yapar. Bütçeye saygım var, normal bütçelere ekim yapacak çok yer var.
Siz kimi beğenirseniz oralarla görüşün.
One life,live it...

Takviye
- 7 Ay Solgar Biotin 5000 mcg
- 6 Ay Solgar Saw Palmetto

İlave
11.Ay Prozinc Plus Losyon

Şampuan
- Sürekli Prozinc Plus

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=8721.0

gsmustygs

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 28 Haziran 2020, 13:01:37 »
@KaiserSS teşekkürler geri dönüş için. Forumu son 1-2 haftadır daha sık takip ediyorum ve anladığım kadarıyla bu işin zirve noktası Koray Erdoğan ve sonrasında Serkan Aygın, Hakan Doğanay, Muttalip Keser vs. gibi yerler. İlk buralar ile iletişime geçerek işe başladım. Dönüşleri bekliyorum ilgili yerlerden.

YUNUSEMRE

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 28 Haziran 2020, 13:05:53 »
bu tür kafaya ekimler zor oluyor. İyi karar vermelisin. Ben olsam ektirmezdim ama şimdilik.

pakito

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 28 Haziran 2020, 13:40:29 »
@KaiserSS teşekkürler geri dönüş için. Forumu son 1-2 haftadır daha sık takip ediyorum ve anladığım kadarıyla bu işin zirve noktası Koray Erdoğan ve sonrasında Serkan Aygın, Hakan Doğanay, Muttalip Keser vs. gibi yerler. İlk buralar ile iletişime geçerek işe başladım. Dönüşleri bekliyorum ilgili yerlerden.

bence o listeden serkan aygını çıkar çünkü kendisi sadece sohbet ve çizimde bulunuyor başka bir işlemde bulunmuyor bütün işi ekibi hallediyor.onu ekibi eken yerlere dahil etmen lazım çünkü ne kanal açma ne kök almada nede kökleri yerleştirmede hiçbir işlemde yok.

gsmustygs

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 28 Haziran 2020, 14:48:23 »
@pakito Serkan Aygın kendisi dahil olmuyor derken hiç mi dahil olmuyor yoksa daha mı pahalı o yapınca ?

Jamesbond

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 28 Haziran 2020, 15:26:14 »
Dediğiniz kadar aşırı derecede bir dökülme yaşıyorsanız bence de ekim yaptırmayı ertelemelisiniz,
İstediğiniz yerde dilediğiniz ekim sonucunu elde etseniz dahi dökülmeniz baskın bir şekilde sürüyorsa şu an mevcut olan saçlarınızın olası kaybıyla tatmin olacağınızı düşünmüyorum,
Tabi bi de forumu yeni yeni takip ediyorum demişsiniz,
Ekim sonuçlarını, açılan konuları sıkı bir şekilde takip ederek benzer dökülme tipiyle ekim yaptıranların sonuçlarına bakarak da fikir edinebilirsiniz
Bütçeniz çok iyi duruyor, Başta Asmed in(Koray erdoğan/ Alp Bayramoğlu/Dilek Çakır) ve diğer bazı ekim merkezlerinin sağladığı kampanyalardan da faydalanabilirsiniz illa ekim diyorsanız eğer tabi

pakito

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 28 Haziran 2020, 15:28:48 »
@pakito Serkan Aygın kendisi dahil olmuyor derken hiç mi dahil olmuyor yoksa daha mı pahalı o yapınca ?

elini dahi sürmüyor ameliyat namına.. sadece seninle ön görüşme yapıyor şuraya ekeriz buraya ekeriz kafana çizim yapıyor.. bunu bende yaparım.. bence merkezlerde bu isimler geçiyorsa en azından 1 işlemde kanal açma veya kök alma gibi işlemde bulunmaları lzım.. bir emeği yok bana göre başarıda ona ait olamaz ekip işi.  sırf burası içinde demiyorum genelde tabelada ve reklamlarda ismi geçenler meşhur reklamı geçenler bir gidiyorsun adam ortada yok görürsende en fazla kalemi eline alıp çizip gidiyor bidaha yüzünü göremiyorsun..
scar

bence saçınızda incelme var geriliyor. dökülme gibi aşırı seyreklik yok. proscar kullan 5 e böl saçının incelmiş yerleri geri toplamaya baişlar..  ekim işine daha erken bence
« Son Düzenleme: 28 Haziran 2020, 15:35:49 Gönderen: pakito »

gsmustygs

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 28 Haziran 2020, 15:37:33 »
@Jamesbond kardeşim . Dökülme çok fazlalaştı derken daha önce Finansterid ve Minoxil ile kurtardığım yerler tekrar eski haline geldi. Onun haricinde saçları kısa tutunca tel adedi olarak çok fazla dökülme yaşamıyorum. Ve illa da evet saç ekimi diyorum çünkü bıktım artık ilacından ıvırında zıvırından. Benim de ilk tercihim Asmed olacak ama kampanyadan yararlandırırlar mı onu bilemiyorum. Belki de çok geç kaldım.

pakito

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 28 Haziran 2020, 15:56:21 »
hocam finasterid kullanıldığı zaman etkili, kullandığın zaman incelen saçlar tekrar kalınlaşmaya başlıyor.. bırakırsan tekrar dht etkisiyle incelmeye başlıyor.. 5-6 ay kullanıp 1-2 ay ara verip tekrar kullanmaya başlayarak dengeli bir şekilde kullanabilirsin. minoxile gerek yok.  ilacından bıktım diyorsunda saç ektirdim kurtuldum diye bir olayda yok hocam. ben 2012 de ektirdim 5-6 yılda eski haline yakın hale geldi.. ektirmeyle iş bitmiyor ekilen saçlarda zamanla zayıflıyor kendi ekilmeyen saçlarında o yüzden finasterid gibi destekler öneriliyor..

Don Vito Corleone

• Hero Member
  • kellerin morale ihtiyaci yoktur!
« Yanıtla #12 : 28 Haziran 2020, 16:01:22 »
Saç ekim  olmadan önce  finasteride   bir faydası  daha öğrendim  dht azaltigi için    saç  kökleri  daha sağlık  çıkıyor   

Jamesbond

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 28 Haziran 2020, 16:07:47 »
@Jamesbond kardeşim . Dökülme çok fazlalaştı derken daha önce Finansterid ve Minoxil ile kurtardığım yerler tekrar eski haline geldi. Onun haricinde saçları kısa tutunca tel adedi olarak çok fazla dökülme yaşamıyorum. Ve illa da evet saç ekimi diyorum çünkü bıktım artık ilacından ıvırında zıvırından. Benim de ilk tercihim Asmed olacak ama kampanyadan yararlandırırlar mı onu bilemiyorum. Belki de çok geç kaldım.
Bakın, iletişime geçin, normalde dolu yalnız ekim yaptırmaktan vazgeçip, onların yerine bir başkalarının alındığını okudum forumdan bi kaç tane. Size de denk gelir belki öyle bi şans.

Jamesbond

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 28 Haziran 2020, 16:23:00 »
hocam finasterid kullanıldığı zaman etkili, kullandığın zaman incelen saçlar tekrar kalınlaşmaya başlıyor.. bırakırsan tekrar dht etkisiyle incelmeye başlıyor.. 5-6 ay kullanıp 1-2 ay ara verip tekrar kullanmaya başlayarak dengeli bir şekilde kullanabilirsin. minoxile gerek yok.  ilacından bıktım diyorsunda saç ektirdim kurtuldum diye bir olayda yok hocam. ben 2012 de ektirdim 5-6 yılda eski haline yakın hale geldi.. ektirmeyle iş bitmiyor ekilen saçlarda zamanla zayıflıyor kendi ekilmeyen saçlarında o yüzden finasterid gibi destekler öneriliyor..
Kesinlikle katılıyorum,
ekilen saçların da dökülür olması çok net bir gerçeklik, donör bölgeden alınan saçların da bir ömrü var ve süreç içerisinde zayıflayıp dökülebiliyor

Facebook Twitter Instagram