Gönderen Konu: Milk thistle kullanan varmi  (Okunma sayısı 1831 defa)

Execuvite

• Hero Member
Ynt: Milk thistle kullanan varmi
« Yanıtla #1 : 28 Haziran 2020, 13:21:09 »
Ben kullanıyorum 3-4 aydır , saçım eskiden duştan sonra çok yağlanirdı yani ertesi sabah yine yağlı uyanır idim şimdi 4-5 gün sonunda yaglaniyor zaten 3 günde bir duş aliyorum çoğu zaman . Peki ben bunu kafama göre mi kullaniyorum hayır dahiliye profu tavsiye etti yağlanma var dedi karaciğerinde ilaç yerine bunu kullan dedi , kullanıyorum Allah razı olsun saçlarım az dökülüyordu ama artık hiç dökmüyor maks 2-3 tel oda saf minoxidil kullanıyorum onun yüzünden doktor tavsiyesi üzerine kullanmanız daha iyi olur deve dikeni kapsulunu.. Ama zararı yok faydası çok.

kelboy85

• Hero Member
« Yanıtla #2 : 28 Haziran 2020, 13:31:25 »
Ben kullanıyorum 3-4 aydır , saçım eskiden duştan sonra çok yağlanirdı yani ertesi sabah yine yağlı uyanır idim şimdi 4-5 gün sonunda yaglaniyor zaten 3 günde bir duş aliyorum çoğu zaman . Peki ben bunu kafama göre mi kullaniyorum hayır dahiliye profu tavsiye etti yağlanma var dedi karaciğerinde ilaç yerine bunu kullan dedi , kullanıyorum Allah razı olsun saçlarım az dökülüyordu ama artık hiç dökmüyor maks 2-3 tel oda saf minoxidil kullanıyorum onun yüzünden doktor tavsiyesi üzerine kullanmanız daha iyi olur deve dikeni kapsulunu.. Ama zararı yok faydası çok.

kelboy85

• Hero Member
« Yanıtla #3 : 28 Haziran 2020, 13:32:29 »
dostum hangi marka kaclik dozu

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
« Yanıtla #5 : 28 Haziran 2020, 14:30:40 »
Vitamin mi bu? Karaciğer yağlanmasına iyi geliyorsa finasterid için destek tedavisi olabilir belki. Bende listeme bir ekleyeyim.
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

Rain

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #6 : 28 Haziran 2020, 20:36:48 »
Vitamin mi bu? Karaciğer yağlanmasına iyi geliyorsa finasterid için destek tedavisi olabilir belki. Bende listeme bir ekleyeyim.

Neden ve nasıl Finasterid'e destek olabilir ki?

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
« Yanıtla #7 : 28 Haziran 2020, 23:12:47 »
Neden ve nasıl Finasterid'e destek olabilir ki?

Ben mesajı yazarken genele yazar gibi yazmışım ama kendi adıma yazdım aslında. Bende de karaciğer yağlanması olabilir son aylarda bunu bende düşünüyorum ve belki finasterid de bunu tetikliyor olabilir. Pandemiden dolayı kontrolde ettiremedim karaciğer yağlanmasını azaltıyorsa destek amaçlı kullanabilirim. Saça bir faydası olacağından değil yani, vücuda destek olarak düşünebilirim. Not alıyorum böyle vitaminleri zaman zaman ihtiyacım olduğu zamanlar da kullanıyorum.
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

kelboy85

• Hero Member
« Yanıtla #8 : 03 Temmuz 2020, 05:39:27 »
Ben mesajı yazarken genele yazar gibi yazmışım ama kendi adıma yazdım aslında. Bende de karaciğer yağlanması olabilir son aylarda bunu bende düşünüyorum ve belki finasterid de bunu tetikliyor olabilir. Pandemiden dolayı kontrolde ettiremedim karaciğer yağlanmasını azaltıyorsa destek amaçlı kullanabilirim. Saça bir faydası olacağından değil yani, vücuda destek olarak düşünebilirim. Not alıyorum böyle vitaminleri zaman zaman ihtiyacım olduğu zamanlar da kullanıyorum.
bizde ailecek kciger problemleri var. bende baslayicam bu supplemente hem cigeri temizler. Saca bi yarari oldugunu sanmiyorum

GaMe10

• Hero Member
« Yanıtla #9 : 22 Temmuz 2020, 12:06:43 »
Bu ürün benim de listemde. Elimdeki 1 tane vitamin takviyesi azalınca buna başlamayı düşünüyorum karaciğer için. İçinde 4 aylık kullanım olan bir ürünü almayı düşünüyorum.

Lakin buna biraz bakmıştım ve ne kadar süre kullanılıyor bir bilgi bulamadım.

Engineer54

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 02 Ağustos 2020, 15:24:50 »
Fin bende iki ayda yaklasık 4-5 kilo yaptı fazladan . İşe yarar ise ben de kullanayım
Asmed ekimim için:
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=14880.0

Rutinlerim;
Finasterid
Solgar vm-2000
Solgar biotin 1000 mg
Solgar l-arginine 500 mg
Sabahları aç karnına keçi boynuzu pekmezi ve bir yeşil çay

GaMe10

• Hero Member
« Yanıtla #11 : 07 Ağustos 2020, 12:13:38 »
Bugün başladım bakalım 4 ayda nasıl fayda gösterecek. Yanlış hatırlamıyorsam kilo verirken de faydası varmış galiba ama bilmiyorum

kelboy85

• Hero Member
« Yanıtla #12 : 07 Ağustos 2020, 13:25:49 »
Bugün başladım bakalım 4 ayda nasıl fayda gösterecek. Yanlış hatırlamıyorsam kilo verirken de faydası varmış galiba ama bilmiyorum
hayirli olsun. Benim 1 ay oldu daha pek bi etkisini hisstrmedim

Don Vito Corleone

• Hero Member
  • kellerin morale ihtiyaci yoktur!
« Yanıtla #13 : 07 Ağustos 2020, 14:17:47 »
Bende almayi  düşünüyorum 

Facebook Twitter Instagram