Gönderen Konu: SAKAL EKİMİ Hakan Doğanay 2500 Greft  (Okunma sayısı 32457 defa)

Erkan55

• Jr. Member
  • **
Ynt: SAKAL EKİMİ Hakan Doğanay 2500 Greft
« Yanıtla #75 : 14 Temmuz 2020, 14:04:55 »
Sabah 9 gibi abimin saç ekimi başladı, bende dışarılarda oyalanıyorum, öğlen saatlerinde Bi bakayım dedim, herşey yolunda gidiyor dediler, o sıra doktor sakal ektirme yi düşünüyormuşsun Bi bakayım dedi, benim çene altı harici sakal çıkan bölgelerde düzgün bir görüntü yok, favorilerde çıkmıyor yanaklarda var ama boşluklar çok, boyun kısmı da aynı, bıyık ortasında hiç yok kenarları seyrek, doktor baktı, ilk söylediği şey gerek yok boşver dedi, seni psikolojik olarak rahatsız etmiyorsa yaptırma dedi, bunu demesi hoşuma gitti, sonuçta para alacaklar, onlarda para kazanmak ister ama bu söylediği sözler güvenimi arttırdı, bende hocam işten izne çıkıyorum 2 gün sakal uzasa boşluklardan dolayı kötü gözüktüğü için traş olmak zorunda kalıyorum beni rahatsız ediyor dedim, sıkıntı olmaz ekeriz ne zaman istersen dedi, abimin saç ekimi bitsin biraz daha detaylı konuşacağım bakalım.

sinan1984

• Full Member
« Yanıtla #76 : 14 Temmuz 2020, 14:20:01 »
estetik bir sakal ekimi sakal saça göre çok tehlikeli çok güzel bir planlama gerektirir sonuçta insanın yüzü

hayri

• Jr. Member
  • **
    • Doganay Sakal Ekimim
« Yanıtla #77 : 20 Temmuz 2020, 19:18:09 »
selamlar, 1 ay dolak üzere, sakallardan bir kısmı döküldü yer yer boşluklar oluştu, son durum bu arkadaşlar. Sizin fikriniz ?

alltheother

• Hero Member
  • Selam olsun bütün keldaşlara:)
« Yanıtla #78 : 20 Temmuz 2020, 19:20:21 »
Böyle çok daha doğal ve güzel bir görüntü oluşmuş. Her türlü mutlu olursunuz sonuçtan. Hocanın ellerine sağlık.

hyperKel

• Hero Member
« Yanıtla #79 : 20 Temmuz 2020, 19:41:33 »
şimdiden çok doğal görünüyor,ilk başta kendi sakalların sandım taki ilk sayfaya bakıncaya kadar  :)

Sonnyto

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #80 : 20 Temmuz 2020, 19:48:44 »
Çok güzel görünüyor ekilenlerin nerdeyse yarısı şoktan kurtulmuş.

hayri

• Jr. Member
  • **
    • Doganay Sakal Ekimim
« Yanıtla #81 : 20 Temmuz 2020, 22:26:25 »
Yorumlarınızla moral ve motivasyonum daha da artıyor arkadaşlar, bu şekilde kalsa bile beni çok mutlu edecek, bazen soruyorlar ne gerek vardı sakal ektirmeye diye. Forumdaki arkadaşların çok büyük sorunu saçsızlık, ama bendeki ise sakalsızlıktı. İşim gereği bir çok kişiyle telefonda görüşüyorum. Ama bu kişilerle yüz yüze gelince bana karşı olan istemsiz mimik hareketleri bile rahatsız ediyordu. Sanki karşılarında 28 yaşında değil 18 yaşında birisiyle konuşuyormuş gibi önemsemez tavırlar tavırlar, sonuçta karşıdaki kişide ciddi bir izlenim olmuyordu.İnşallah bu psikolojiden kurtulmuş olacağım. Şimdilik her şey yolunda :)

hayri

• Jr. Member
  • **
    • Doganay Sakal Ekimim
« Yanıtla #82 : 21 Temmuz 2020, 00:26:36 »
Sabah 9 gibi abimin saç ekimi başladı, bende dışarılarda oyalanıyorum, öğlen saatlerinde Bi bakayım dedim, herşey yolunda gidiyor dediler, o sıra doktor sakal ektirme yi düşünüyormuşsun Bi bakayım dedi, benim çene altı harici sakal çıkan bölgelerde düzgün bir görüntü yok, favorilerde çıkmıyor yanaklarda var ama boşluklar çok, boyun kısmı da aynı, bıyık ortasında hiç yok kenarları seyrek, doktor baktı, ilk söylediği şey gerek yok boşver dedi, seni psikolojik olarak rahatsız etmiyorsa yaptırma dedi, bunu demesi hoşuma gitti, sonuçta para alacaklar, onlarda para kazanmak ister ama bu söylediği sözler güvenimi arttırdı, bende hocam işten izne çıkıyorum 2 gün sakal uzasa boşluklardan dolayı kötü gözüktüğü için traş olmak zorunda kalıyorum beni rahatsız ediyor dedim, sıkıntı olmaz ekeriz ne zaman istersen dedi, abimin saç ekimi bitsin biraz daha detaylı konuşacağım bakalım.
Sen ne yaptın hocam yaptırdın mı ?

Erkan55

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #83 : 21 Temmuz 2020, 08:33:28 »
Sen ne yaptın hocam yaptırdın mı ?

Hocam öncelikle son resimlerin de güzel, hafif dökülme olsada iyi duruyor, bende dün ektirdim,, bu geceyi hastanede geçirdim, az kendime geleyim 1 2 gün içinde bende paylaşırım.

Edit:ilk günler yemek işini nasıl yaptın hocam, 3 gün çiğneme yok pipetle çorba içmem lazım dedi doktor,
« Son Düzenleme: 21 Temmuz 2020, 11:00:42 Gönderen: Erkan55 »

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #84 : 21 Temmuz 2020, 13:01:46 »
Süreç ve sakalların görünümü gayet güzel ve estetik
Forumdaki en iyi sakal ekimi paylaşılanların arasında planlama olarak
Global Moderator

hayri

• Jr. Member
  • **
    • Doganay Sakal Ekimim
« Yanıtla #85 : 21 Temmuz 2020, 13:39:29 »
Hocam öncelikle son resimlerin de güzel, hafif dökülme olsada iyi duruyor, bende dün ektirdim,, bu geceyi hastanede geçirdim, az kendime geleyim 1 2 gün içinde bende paylaşırım.

Edit:ilk günler yemek işini nasıl yaptın hocam, 3 gün çiğneme yok pipetle çorba içmem lazım dedi doktor,
. Hocam bana 3 gün çiğneme yasak ,pipetle çorba falan hiç böyle bir yasak falan demediler , sadece dudak dil ve çene birkaç saat uyuşuk kaldı Sonra geçti, akşama da istediğimi yedim, sen söyleyince şaşırdım acaba ben mi yanlış yaptiım diye

freeyourmindtr

• Sr. Member
« Yanıtla #86 : 21 Temmuz 2020, 14:19:15 »
Gayet guzel olmus. Cok dogal gorunuyor.

Erkan55

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #87 : 21 Temmuz 2020, 15:11:23 »
. Hocam bana 3 gün çiğneme yasak ,pipetle çorba falan hiç böyle bir yasak falan demediler , sadece dudak dil ve çene birkaç saat uyuşuk kaldı Sonra geçti, akşama da istediğimi yedim, sen söyleyince şaşırdım acaba ben mi yanlış yaptiım diye

Bana çiğneme dedi ama ben yine dikkat ederek çorbaya ekmek doğrayıp Az az yedim, yüzüm çok şişti işlem den sonra, hala tam olarak uyuşuklukta geçmedi.

emre07x

• Sr. Member
« Yanıtla #88 : 21 Temmuz 2020, 15:16:47 »
Maşallah çok başarılı gözüküyor

Erkan55

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #89 : 21 Temmuz 2020, 17:19:34 »
« Son Düzenleme: 21 Temmuz 2020, 17:32:41 Gönderen: Erkan55 »

Facebook Twitter Instagram