Gönderen Konu: SAKAL EKİMİ Hakan Doğanay 2500 Greft  (Okunma sayısı 32448 defa)

Erkan55

• Jr. Member
  • **
Ynt: SAKAL EKİMİ Hakan Doğanay 2500 Greft
« Yanıtla #61 : 11 Temmuz 2020, 18:26:27 »
Gelişmeleri takip ediyorum hocam, güncel bir kaç resim paylaşırmısın kaçıncı gün oldu, görünüm nasıl.

hayri

• Jr. Member
  • **
    • Doganay Sakal Ekimim
« Yanıtla #62 : 12 Temmuz 2020, 16:41:34 »
Gelişmeleri takip ediyorum hocam, güncel bir kaç resim paylaşırmısın kaçıncı gün oldu, görünüm nasıl.
merhaba bugun 20. gün oldu. Gelişmeler gayet iyi. Dün ve bugun 10-15 tane döküldü.Tabi hiç dökülmeden devam etse daha iyi. . Şimdilik memnunum.Bugun ve  3 gün önce çektiğim resmi atıyorum..

hayri

• Jr. Member
  • **
    • Doganay Sakal Ekimim
« Yanıtla #63 : 12 Temmuz 2020, 16:44:36 »
17. gün

hayri

• Jr. Member
  • **
    • Doganay Sakal Ekimim
« Yanıtla #64 : 12 Temmuz 2020, 16:45:23 »
20 gün

Erkan55

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #65 : 12 Temmuz 2020, 16:58:17 »
Gayet güzel hocam cidden güzel durmuş, bende yarın gidiyorum doktor ile konuşmaya, abim gün almıştı saç ektirecek bende yarın sakal konusunu konuşacağım, hocam dökülmeler az oldu demişsiniz, bilgim yok ama okuduğum kadarıyla ilerleyen aylarda çıkıyormuş sanırım, doktor bu konu hakkında birşeyler demiştir size sanırım.

hayri

• Jr. Member
  • **
    • Doganay Sakal Ekimim
« Yanıtla #66 : 12 Temmuz 2020, 17:05:50 »
Hocam saç ekimiyle aynı dedi,  dökülen sakallar da aynı şekilde çıkar dedi. Ama bir kaç tel dahi dökülmesi bile hoşuma gitmiyor aslında ;)

hayri

• Jr. Member
  • **
    • Doganay Sakal Ekimim
« Yanıtla #67 : 12 Temmuz 2020, 18:18:56 »
Gayet güzel hocam cidden güzel durmuş, bende yarın gidiyorum doktor ile konuşmaya, abim gün almıştı saç ektirecek bende yarın sakal konusunu konuşacağım, hocam dökülmeler az oldu demişsiniz, bilgim yok ama okuduğum kadarıyla ilerleyen aylarda çıkıyormuş sanırım, doktor bu konu hakkında birşeyler demiştir size sanırım.
Dostum inşallah istediğin gibi olur, hoca mütevazi birisi. Bir arkadaşımda saç ektirecekti beraber gitmiştik. Mesela ona saç ekimine uygun değil dedi ve ekim yapmadı. Gel hemen yaparız modunda değil yani.

Erkan55

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #68 : 12 Temmuz 2020, 21:42:27 »
Dostum inşallah istediğin gibi olur, hoca mütevazi birisi. Bir arkadaşımda saç ektirecekti beraber gitmiştik. Mesela ona saç ekimine uygun değil dedi ve ekim yapmadı. Gel hemen yaparız modunda değil yani.

İnşallah dostum tam doktorla konuşmadan haveslenmek istemiyorum, 2 hafta önce abim doktorla konuşmaya ve gün almaya gitti, birlikte gittik o zamanda doktor abime saçı konusunda olabilecekleri söyledi, abim orda hocam saçım sizin gibi olsun yeter felan dedi, doktorun saçı da sık baya, doktor açıkca bu şekil olmaz ama oluru şu şekilde olur gibisinden anlattı, birde tanıdığımız ve daha önceden aynı doktora saç ektiren bir kişi var gayet güzel çıktı saçları. Bende o gün gittiğimiz de hiç sakal ektirme gibi bir niyetim olmadığı için doktora konusunu açmadım açıkcası aklıma bile gelmedi, eve döndüğümüzde geldi aklıma keşke bende sorsaydım diye, aradık gün alırız diye görmem lazım dedi doktor, bu arada yukarıda yarın yazmışım, yarın gideceğiz başka şehirde doktor ama salı günü saç ekimi olacak abime bende o zaman göstereceğim, seni gördüm heveslendim dostum umarım Bi sıkıntı çıkmazda güzel bişey olur, bende doktorla görüştüğümde yazarım buraya yine.

hayri

• Jr. Member
  • **
    • Doganay Sakal Ekimim
« Yanıtla #69 : 12 Temmuz 2020, 22:39:36 »
hocam, sende de benim gibi köselik mi var yoksa seyreklik mi?

Erkan55

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #70 : 13 Temmuz 2020, 10:18:52 »
hocam, sende de benim gibi köselik mi var yoksa seyreklik mi?

Hocam bendede çene ve alt kısmında var, yine az bir yer seyrek, yanlar seyrek ve çıkmayan yerler çok fazla, izinde bile olsam 2 3 günde bir traş olmak zorunda kalıyorum çünkü az uzayınca, boşluklar ve hiç çıkmayan yerler sırıtıyor o yüzden sakala hasret kaldık, takıntım yoktu şimdiye kadar aslında, abimin saç ektirme işi çıkınca benimde aklıma sakal geldi, sizleride görünce biraz daha niyetlendim, son olarak doktorla görüştüp kısa bir zamanda bana tarih verebilirse işimi ona göre ayarlayıp, sakal ekimi yaptırmayı ciddi şekilde düşünüyorum, sadece aklımda bir kaç soru var onlarda bana uyarsa kesin olur gibi.

BJKKARA

• Hero Member
« Yanıtla #71 : 13 Temmuz 2020, 10:54:42 »
Gördüğüm en estetik sakal ekimi normal de planlama hep sorunlu oluyor sakal ekimlerinde hakan hoca iyi planlama yapmış.

newbie2017

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #72 : 13 Temmuz 2020, 10:59:33 »
bu sakalın en altını duz bır cızgı yapmak yerıne seyrelterek bıtırseler daha doğal olmaz mıydı? yoğunluk gayet guzel

Karakutu

• Hero Member
« Yanıtla #73 : 13 Temmuz 2020, 16:20:25 »
Dostum düzeltmeden sonra gayet güzel olmuş. Uyarmasam düzeltmeyi düşünürmüydün bilmiyorum. Artık bir teşekkürü hakettim herhalde.

hayri

• Jr. Member
  • **
    • Doganay Sakal Ekimim
« Yanıtla #74 : 13 Temmuz 2020, 18:32:27 »
Dostum düzeltmeden sonra gayet güzel olmuş. Uyarmasam düzeltmeyi düşünürmüydün bilmiyorum. Artık bir teşekkürü hakettim herhalde.
Aslında ekimde sonrası kliniğe yıkamaya gittiğimde, bunu ilk söyleyen Hoca oldu, kabuklar döküldükten sonra küçük bir rütuş yapacağız demişdi. Senin uyarında tuzu biberi oldu. Hay allah razı olsun :) Bu arada dökülmeler  biraz arttı , galiba şok döküntü bana da vuracak :-*

Facebook Twitter Instagram