Banada vertex son 35 günde kalınlaşmış gibi geldi, boş alan ufalmış. Boş alan içinde yeterli donörün hayli var zaten alan geniş değil, ayrıca ne ekildiyse çıkmış valla dökülme paterntin nw6-7 arası gibiydi, iyi günlerde tara.
Aynen öyle hocam güzel düşünceleriniz icin teşekkür ederim. 2. Ekim icin alan baya daraldı. Hayırlısıyla şu tepe bi kapansaydı benden mutlusu yok. Tepenin sağ tarafı sola göre biraz daha açık. Ora da gelişse biraz 2. Ekim öncesi çok güzel olcak.
Leo baskan nasılsın iyi misin ?
Maşallah önüme çıkınca açıp bakıyorum soruya .
Dermastamp, saw palmetto, biotin vs vs kullanmayı düşünüyor musun
Eyv dostum, iyidir seni sormalı?
Hangi soruya açıp baktığını anlamadım, ama şuan hiç bi takviye kullanmıyorum, kullanmayı da düşünmüyorum.
2. Ekim den sonra kullanırım gene bi süre büyük ihtimalle. Ama şuan icin böyle bi düşüncem yok.
Leonidas dostum kömür gibi rengi var saçlarının maşallah nazar değmesin çok güzel görünüyor. Güle Güle Tara.. Rehber niteliğinde bir paylaşım olmuş. Verdiğin bilgiler için ayrıca teşekkür ederiz Emeğine sağlık.
Javelin hocam çok teşekkür ederim, senin saçlar da Harika oldu masallah.
Saç rengi konusunda ise güzel bi yere değindin , toppik alacaktım tepede kullanmak İçin, daha önce kullanan arkadaşlara sordum hangi renk alayım diye, koyu kahve önerdiler. Siyah çok koyu oluyor diye. Ben de koyu kahve aldım ama benim saç cidden biraz fazla siyah sanırım, hafif sırıttı koyu kahve. Hayırlısıyla tepeye de ektirip bu şekilde güzel bir sonuç alırsam toppikmiş protezmiş uğraşmak zorunda kalmicam.
vertex tam topiklik valla. saçlar süper olmuş. çok doğal.
Hocam güzel yorumunuz icin çok teşekkür ederim. Daha iyisi sizlerin başına.