2.ekimi zaten dusunuyormuşsun.tepe ekimi zordur herkes ekemez şahin celik güzel sonucları olan biri.bu ekim dahada sonuc verir.tek seans çok sayıya yuklenmenin manası yoktu zaten.olan saçlarıda koru
Abi saçları takviyelerle koruyoruz ama ben takviye almayı bıraktım. 1.5 aydır takviye almıyorum.
Normalde xpecia alıyodum, ama şahin hoca bırak dedi, çok fazla bile kullanmışsın böbreklere zarar verebilir vs. Dedi bende bıraktım.
İnşallah 2 ekiminde bu defteri kapatırsın kardeşim sonuç istediğin gibi olur inşallah bence 1 ekimin çok başarılı güle güle kullan
Hocam çok teşekkür ederim allah herkese istediği sonucu nasip etsin insallah dediğin gibi 2. Ekim de başarılı sonuç verirse büyük bi dertten kurtulcam.
tepe uç bolgeler anasının gozudur ekimi çok zordur bastan bunu konus drla bazı ekimciler der tepede beslenme zorluğu oluyor zahiyata hazır ol der soler ekmeden once senin drun uc nokta ekimlerinede bak orneklerine bak derim.
Uç bölgeler neresi oluyor tam olarak abi saç ayrımından mı bahsediyosun tam olarak anlamadım?
Şahin hocanın bir kaç vertex ekimini görmüştüm güzel ilerlemişti insallah benimki de güzel olur.
hocam dönör bolgene baktım da alınan greft sayımız aynı nerdeyse ama sendekı dönör çok iyi gözüküyor
Hocam donör konusunda fazlasıyla memnunum. Saçı kestirirken kuaföre özellikle donör bölgeyi net görebilmem için kısa kesmesini söylemiştim. Saçı ilk kestirdiğim dönem de bile göze asla batmıyordu, saç kesildikten 1 ay sonra zaten anlaşılması mümkün bile değil. O açıdan donör konusunda çok memnunum.
2. Ekim ihtiyacım olmasaydı keşke.. insallah 2. Ekim de donor çok yorulmaz.
iyi bir saç traşı ve geriye kapatarak vertexi epey kapatabilirsiniz gibi geldi bana. hatta biraz da topik desteği. ön çizgi harici topik kullanımı çok konforlu oluyor.
Hocam nasıl bi saç traşı önerirsiniz ?
Çünkü benim saçım arkaya doğru yatan biçimde bi saç değil. Yana tarayınca bile yatmıyor kabarıyor, şekil çok zor alıyor. Yağlı olunca çok güzel sekil alıyor ama çok gıcık bi durum.
Saçlar efsane olmuş kardeşim güle güle tara
Teşekkür ederim hocam daha iyisi senin başına insallah