Kardesim ekimin su hali ile harika. Dokulme tipin nw7 ye gidecek. Yasin daha cok genc, ikinci ekimi kesinlikle suan dusunme cunku yanlar ve vertex biraz daha asagi inebilir. Ilerde inerse ikinci bir sansin olsun. Yoksa pisman olursun 35-40 li yaslarda.
teşekkür ederim üstad.
yaşım ekim için, hele ki ikinci ekim için çok kücük farkındayım çok haklısın.
ancak bu saçsızlık olayını daha doğrusu özellikle vertex de ki açıklığı aşırı derecede takan bi yapıya sahibim.
saçsızlık her yaşta ayrı bir problem ancak benim yaş grubumda saçlarını kaybedenler beni çok daha iyi anlayacaktır.
en azından hayatımın 20li yaşlarını saçlı geçirirsem kalan kısmı seyrek geçirsem de olur diye düşünerek hareket ettim ben.
ama sen de haklısın, otuzlu yaşlara gelince de insanoglu saçlı olmak istiyor. doyumsuzuz malesef.
ikinci ekimi bu ekime göre daha kücük çaplı olacaktır diye düşünüyorum.
tecrubeli arkadaşlar kac greft gerektigini kabaca yazacaktır. ama sakaldan iyi bir destek alarak yaptırmayı dusunuyorum bunu.
bir miktar grefti saklamak adına ve donor alanı daha fazla yormamak adına. saolsun hoca öyle bi almıs ki inan bana hicbir sekilde belli olmuyor. daha doğrusu olmuyodu. saçlar uzadı uzun zamandır göremiyorum.
pandemı yuzunden de kestıremedık saçları. kestirince çok kısa kestircem özellikle donoru görebilmek icin.
son olarak abimin saçları da tıpkı benim gibiydi. dökük hali gibi yani.
kendisi 40 yaşında ve ben kendini bildim bileli saçları böyle kaldı.
ne bi ilerlemesi var ne de gerilemesi. belki 20 senedir aynı sekilde.
elbette onun öyle kaldı diye benim de öyle kalacak diye bişe yok ama öyle olacağını tahmin ediyorum.
yani ona güvenerek biraz da şansımı denemek istiyorum belki açıklık uzun bi süre ilerlemez diye.
zaten bi miktar ne olur ne olmaz diye 3. ekime saklıcam inş.
attığım foto ekim önceki halim.
ancak 40 yasında ki abimin saçları aynen böyle.