Kardeşim 5. aya göre baya iyi kapatmış hayırlı olsun. Hele bi sene geçsin saçlar tam otursun dönor bölgen de toparladıktan sonra verteksteki açıklığı küçük bir sıkılaştırma yaptırır olayı bitirirsin
kesinlikle hocam süreç sonunda kücük bi operasyon daha dusunuyorum bakalım hayırlısı, teşekkürler yorum icin.
150.gune göre bence çok iyi durumda saçlarınız başınızı eğip attiginiz fotoğrafta ya da ön profilden yana taradiginizda çok sık duruyor bence hemde 150.gun olduğunu düşünürsek daha tam olarak 6 ay bile bitmemiş form tutması filanda var . Saçlarınız kalın telli sanırım bu da çok iyi bir avantaj sizin için. Daha önce bir kaç yazınızı okudum çektiğiniz zorlukları anlatmıştınız gördüğüm kadarıyla bu ekim tatmin edecek sizi bir sene sonra filanda tepeye bir ekim olursanız ki donör çok iyi duruyor bence çektiğiniz çile bitecek gibi , umarım mutlu olursunuz
bence saçlarım ince telli hocam pek kalın sayılmaz. ama evet baya hacimlendi ekim olmayan bölge dahil. umarım böyle devam eder.
evet cidden çok çektik bu saç derdinden. özellikle de yaş genç olunca daha da bi sorun yasıyor insan. hele hele sosyal biriyken asosyalliğe geçiş durumu en kötüsü..
henüz tam atlattım denemez zorlukları, iyi gidiyor. tepeyi komple kapatırsam bi sonraki ekim de işte o zaman atlattım diyebilcem sanırım kendime
teşekkür ederim iyi dilekleriniz için hocam daha güzelleri sizin olsun.
Henüz sürecin ortalarında olmanıza rağmen çok iyi görünüyor zamanla çok daha iyi olacaktır.
Özellikle sıklaştırma anlamında çok başarılı bir ekim olmuş hocam.
çok teşekkür ederim hocam görüşleriniz için.
inşallah biraz daha çıkış olur sonrasında da güzel bir form tutmayla kapatıcılık artar.
tekrardan teşekkürler