Ek takviye finans düşündünüz mu veya önerdiler mi bende xpecia ile devam edeceğim 11.gundeyim henüz acaba finans mantikli mi bilmiyorum bırakınca daha kotu döküyor diyorlar.
Selam hocam açıkcası finas şu ana kadar kullanmayı hiç düşünmedim bu saatten sonra da kullanacağımı sanmıyorum, bunun sebebi 1.si geçici bi çözüm bu finas , bırakınca eski halini alıyor , sonrasında devam etsen bile döngüye giriyor etkisi azalıyor ,
2. Olarak da yan etki olayı yüzünden bulaşmıyorum. Yaş daha 24 yani bazı şeyleri kazanmak icin başka şeyleri riske atmaya karşıyım.
Yan etki olayı her insan da görünmüyor , ama milyar da bir ihtimal bile olsa risk açıkcası ve ben kullanmıyorum bu yüzden.
Ayrıca uzun vadede yan etki görenler de var yani hemen yan etki göstermesede ileride problem yaşamayacak diye bişe yok.
Bu forum da finas kullanan bi çok insan var , bir çoğu da gayet memnun. Ben her konusu açılınca bu sözlerimi tekrar ediyorum, belki bana kızıyolardır. Ama bu benim düşüncem yani her insanın kendi tercihi kullanıp kullanmamak , onlar riski göze almış kullanmış.
Saygı duyarım , ama söylediğim gibi ben karşıyım kullanmayı da düşünmüyorum.
Merkezin önerisi ile xpecia kullanıyorum sadece , ve şimdilik devam edicem kullanmaya.
Finas önerir misin dersen , kullanmayan birisi olarak sadece yan etkilerinden bahsedebilirim ve bu şekilde önermem.
Ama kullanan arkadaşlar belki önerir bu benim fikrim , bulaşmaman yönünde hocam.