Hayırlı olsun dostum. O kadar detaylı ve güzel yazmışsın ki adeta kendimi gördüm yazdiklarinda ben de aynen o ustu kapali anlattigin ekim merkezinde yaptırmayı düşünüyordum fakat donör bölge korkusundan ve Şahin hocanın temiz ekimlerini gördükten sonra vazgeçmek uzereyim. Bir şey soracağım Şahin hoca doktor mu acaba?
merhaba hocam , beğenmenize çok sevindim
benim aile de baya ısrar ettı orda ektır bizim akrabanın saçları orda ekildi diye.
ama insan araştırınca göz göre göre riske atmak istemiyor. sonuc anlamında güzel sonucları var evet, ancak 2. bir ekim şansı az oluyor donoru yordukları icin.
benim de açıklıgım tek ekimle kapanacak bir açıklık değil malesef bunu dusunerek hareket ettim bende.
şahin hocanın doktor olup olmaması konusunda benim bildiğim doktor değil hocam, bu forumda sonuclanmış konular kategorisine girip şahin hocanın yaptığı ekimlere bakarsan eğer biyografisi yazılmış hocanın. kısa bir kısmını paylasayım bende;
Biografi2001 hacettepe anestezi teknikeri mezunuyum. 2012 yılında plastik cerrahi yanında saç ekimi öğrendikten sonra devlet memurluğumdan istifa ederek beraber çalışmaya devam ettik. . 2 farklı kurumda saç ekim bölümünde çalıştıktan sonra 2016 yılında lifehairankara şirketini kurarak saç ekimini özel bir hastanede devam etmekteyim.açıkcası ben şahin hoca nın doktor olup olmamasından ziyade aldığı sonuclara dikkat ettim.
zira türkiye de elini sallasan ellisi, herkes saç ekimci bu devirde.
doktoru da ekiyor doktor olmayanı da. ama şundan eminim ki bir çok dr. adı altında olan ekimciden çok daha iyi bir ekimci kendisi , bu forumdan takip ettiğim ve gördüğüm sonuclar bunu gösteriyor yani. insallah benım ekimde öyle olur.
bu yüzden doktor veya değil diye önemsemedim , ya da hangi yöntem ile ekim yaptıgına.
sonuclarına baktım , saçları çıkarabiliyor mu çıkaramıyor mu ? gördüm ki çıkarıyor tamam dedim
ama tabi bu benım kendi düşüncem, sağlıgın icin elbette bunu araştırmalısın. ben böyle takmadım diye sen takmamazlık yapma
bu arada donor demişken bu gün ekimin üzerinden 8 gün geçti.
bandaj açımında yıkanmıştı saçlar pazartesi günü ekim merkezinde.
o günden beri 4 kere de ben yıkama yaptım evde. kabuklar baya baya yumuşadı.
donor ve son durumu paylasayım.