Ense saçınıza bakarak ince telli bir saç yapınız var . Beklentiniz gördüğüm kadarıyla yüksek protez görüntüsü olmayacaktır .
Yaşınıza göre açıklık çok fazla inşallah tatmin edici bir görüntü oluşur . Şahin bey genelde yaşa ve açıklığa bakarak saç çizgisi çizer . Geleceği düşünerek . Çizgi ve sıklık güzel görünüyor . 2.ekim acele ediyorsunuz yaşınız daha çok küçük .
Kabuk dökümünde daha net birşey diyebilirim. Kök kaliteniz için Şahin bey birşey dedimi
Evet yaştan dolayı beklenti büyük oluyor doğal olarak hocam.
Elbette bi protez görüntüsü olmasa da güzel taranan ve beni idare edecek çok açık olmayan bi saç istiyorum açıkcası.
Şahin hoca da saçlarımın ince telli olduğunu belirtti , saçlar kesildikten sonra ensemde çok fazla sivilce vardı bu da tabi negatif bir durum.
Ama alım sonrası beklediğimden iyiydi dedi şahin hoca.
Sivilceli hali yüzünden ve biraz da zayıflamış dedi ense. O yüzden , alımdan sonra beklediğimden daha iyi performans verdi.
Şahin hocanın da önerisi bu.
2. Ekim icin acele etme diyor , bu saçın durumuna bağlı birazda 2. Ekim durumu veya Ekim yaptırırsam da kaç grefte ihtiyacım olacağı.
Şahin hoca haklı olarak ileride dökülme devam edecektir diyor , buna göre bir plan yapıyor benim icin saolsun. Ama ailede aynı şekilde benim yaşlarımda saç dökülmesi olup 15-20 senedir bu halde kalan örnekler var.
Bende buna güvenerek şansımı denemek istiyorum.
Şahin hoca gerçekten çok iyi birisi beni düşünerek hareket etti.
Ancak bende yaşım gençken bu saçı kullanmak istiyorum.
İnsanoğlu doyumsuz her ne kadar 35 den sonra saçı napcam bana şuanda lazım desem de elbette o yaşlara ömrümüz olur da gelirsek o zamanlar da da saçım olsun isterim ancak bana 2 seçenek şansı verilse 20li yaslarda mı saç istersin 30lu yaslarda mı dense tercihim 20li yaşlar olurdu. Bu yüzden şansımı denemek istiyorum.
Dedigim gibi bu Ekim’in sonucuna da bağlı insallah güzel bir sonuç alırım da 2. Ekim’e belki gerek kalmaz beni idare eder belki de çöl küçük bir miktar Ekim’le kapatabiliriz açıklığı.
Zaman gösterecek bize herşeyi.