Hayırlı olsun güzel sonuç tebrik ederim
Teşekkürler umarım herkesin sonucu güzel olur saçsızlık bi erkeğin başına gelebilecek en kötü şeylerden biri.
Leo bence mükemmel sonuç dostum. Hayırlı olsun. Özgüven tavan yapmıştır:)
Teşekkür ederim hocam aynen öyle dediğin gibi , özellikle önden bakması çok hoş fotolardakinden de yoğun duruyor gözle bakınca ama gel gör ki arka tarafa bakınca aynayla insanın morali yerle bir oluyor , ön taraftan bakınca Amerika arkadan bakınca Suriye gibi bişe.
Ama buna da çok şükür insallah ikinci Ekimde de bunun gibi güzel sonuç alırsam iyi kapatıcılık sağlar.
On numara ve doğal bir sonuç oldu, sırada vertex var, bekliyoruz kardeşim.. (^_^)
Teşekkür ederim abi vertexi de kaparsam artık bende lanetten kurtulurum senin gibi
Leo uzatıp arkaya tarasan vertexi kapatmaz mı denedin mi hiç
Yok dostum denemedim hiç çünkü benim Saç kolay sekil alan bi saç değil yani çok kabarıyor öyle arkaya taramaya çalıştığım zaman.
Ve sekil de verilmiyo öyle olunca.
Ayrıca o kadar uzun da değil şu an. Arkadaki açıklık epey aşağı kadar uzanıyor , bu açıklığı anca bağlayarak kapatabilirim ama işte onu da ben istemiyorum kısa takılmak istiyorum. Keşke kapatsa da tarayarak kapatsam ama malesef ..
Hayırlı olsun çok güzel bir sonuç gerçekten. Vertekse mutlaka ekim yaptır, donorun çok iyi durumda. Protez hikayeni okurken aynılarını hissettim, protez gerçekten hayatı yaşanmaz hale getiren bir rezalet. Verteksi en az 35 / cm2 ektir malum fire yüksek, bol şans...
Çok teşekkür ederim.
Protez saç benim hafızamdan silmeye çalıştığım bi olay gerçekten de rezalet, eğer bir insanın Ekim yaptırma şansı varsa çok anlamsız bişe. Son çare protez olmalı.
Hocam valla bilmiyorum benim cm2 ye kaç greft düşer , ortalama saçtan 2000 civarı , sakaldan da 500-600 civarı bi alım olmasını tahmin ediyorum.
Şahin hoca ile görüşmemde çok daha az rakamlar söylemişti ama ben zorla da olsa 2000 e çıkardım saç donorunu.
Bunun kaç tanesini nereye Eker bilmiyorum.
İlk Ekim’de ekilen tepe kısmına da Ekim gerekli çünkü orayı da sıklaştırma için.
Ayrıca ön çizginin arkasında hafif seyrek bir bölgem var, fotolar da görünmese de oraya da Ekim gerekecektir, insallah az greft yer.
Valla bakalım insallah kapatırız.
Güzel ve doğal dostum, güle güle tara🧿
Kaiser üstad nerelerdesin teşekkür ederim güzel yorumun icin sağ ol var ol.