4000 greft nereden alındı? diyim sen anla donörünün durumunu
xpecia nın dökülmeyi durdurma gibi bir yeteneği yok bildiğim kadarıyla eğer sende durdurursa kullanmaya devam et 1 seneye kadar bakalım nasıl olacak ama bırakırsan kesinlikle incelme olacaktır. bunun dışında senin süreçlerindeyken bende finas a karşıydım denize düşen yılana sarılır misali şimdi finas a sarıldım
yan etki görmediğin sürece finas a da karşı olmamak gerek en azından denemek gerek daha doğrusu ama sen şimdilik iyiyim diyosan xpecia ile devam et.
bide olayların bütçe kısmı var tabi, finas ın kutusu 33 lira nerdeyse 4 ay gidiyorken xpecia 1 kutusu 1 ay gidiyor ve 65 lira
donor icin dediklerin icimi fazlasıyla rahatlattı senın tecrubene güveniyorum gomez
dedigim gibi bu canlılıgın 2 ihtimali var ya ekım sayesınde kanlanma sebebıyle bu sekılde canlandı ya da xpecia.
forum da bırkac kişide görmüştüm sadece xpecia kullanarak cok iyi sonuclar alan.
ben de dedigin gibi kullanmayı dusunuyorum.
merkez 5-6 ay kullan dedi diye hatırlıyorum ama minimum 1 sene kullanmayı dusunuyorum ben.
şimdilik xpecia devam. insallah finasa sarılmak zorunda kalmam diyim o zaman
valla işin bütçe kısmını inan dusunmuyorum su an yeter kı cıksın ben her ay 65 vermeye dünden razıyım