Merhabalar, 2 Haziranda girmiş olduğum sürecimi sizlerle paylaşmak istedim.
Bir süredir saç ekimini düşünüyordum öndeki açılmadan ve ön çizgimin bozulmasından dolayı. ASMED ekibi de böyle güzel bir kampanya yapmışken kendimi de zorlayarak bu işe girişmek istedim. Yaşım 27. Öncelikle ASMED'in profesyonelliği ve hastaya bakış açısı çok güzel ve olumlu. Herkes işini isteyerek ve özenle yapıyor.
2500 greft ekimi bana uygun görüldü. Koray hoca saçımın durumu (donör) hakkında gayet güzel ve olumlu konuştu. Finans önerdi. Operasyondan 10 gün önce olmak üzere finansa başladım. Yaklaşık 1 aydır kullanıyorum ve herhangi bir yan etki görmedim daha. İlk zamanlar tuvalete sık çıkarmıştı şimdi öyle bir durum da kalmadı.
Operasyon kolay kısmı sonraki 1 hafta-10 gün beni zorladı açıkçası. Ama ağrı kesicilerle bu sorunu çözdüm. Kaşıntı çok oldu fakat dediğim gibi 10 gün sonunda her şey normalleşti. Önerilen her şeye uydum diyebilirim. Çağrı bey sağolsun her soruda fazlasıyla ilgiliydi ve gerekli bilgileri paylaştı.
11-12 gün sonunda bütün kabukları döktüm. Şu an şok dökülme aşamasındayım. 1 haftadır şok dökülme hızlı bir şekilde devam ediyor.
Tek sorunum resimde görüldüğü üzere ön çizgimin önden bakılınca yamuk olması. Saç çıkış düzenim farklılık gösterdiği için Koray Hoca böyle yaptığını söyledi. 6-7 ay sonra sorunun çözüleceğini, hala memnun olmazsam memnun edeceğini söyledi. Sizlerin düşünceleri neler merak ediyorum.
Son olarak Covid için muazzam derecede önlem aldıklarını da belirtmek isterim. Böyle kurumsallık ve özveri neredeyse hiçbir yerde yoktur sanırım.